İstanbul'daymış işte ben de Anadolu'nun ortasında bilmediğin bir şehre gittin sandımSağlık Bilimleri Üniversitesi
İstanbul'daymış işte ben de Anadolu'nun ortasında bilmediğin bir şehre gittin sandımSağlık Bilimleri Üniversitesi
İstanbul olması süper Ama biraz tedirgin etti beni Gerçi okulda okuyan birçok kişiyle iletişime geçtim RTE yanlılarının çok hakim olduğu bir okul evet ama 2 yıldır hiçbir sorun çıkmadı ben okurken dedi Rahatladımİstanbul'daymış işte ben de Anadolu'nun ortasında bilmediğin bir şehre gittin sandım
Kısmetse Nişantaşı Üniversitesi diyorum. Sütçüoğlu Rezidansı'na yakın olsun her gün giderim.
Her gün Buhran'la kavga etmekten sinir hastası olurum ziyaret yeter.Ehtiyar sana da ütü odasını kiralasın yakınca git gel.
Teşekkürler.Vay be aramızda ne cevherler varmış Tebrik ederim Yalnız sen bütün gün forumdasın, ne ara çalıştın bu sınava da tıp kazandın onu anlamadım
En yakın arkadaşım Dumlupınarda 2ye geçti Hep çıkmış soruyolar harika diyor
Zaten Dumlupınar ikiye bölünmüş sağlık alanındakiler ayrı bir üniversitede şu an.
İnşallah muayene olacak duruma düşmezsin, ben senin için iyi bir dilekte bulundum bak.Bu adı ugursuza muayene de olunmaz
Hangi branşı düşünüyorsun göz seçersen gelip muayene olabilirim göz un son harfini t ile değiştir orayla ilgilenini seçersen @serhatt ve @denizz19 gelir o zaman muayeneyeİnşallah muayene olacak duruma düşmezsin, ben senin için iyi bir dilekte bulundum bak.
Ne bileyim birçok kişi sınava çalışacağım diye forumu bırakıyor sonra gezip tozup geliyorlardı foruma dandik bir bölüme girerek, sen onu iyi ayarlamışsın demek ki Mesela @DarkLegenD öyleydi bak sor bakalım forumda yokken ne yapmışTeşekkürler.
Benim kışın forumda mesaj yazdığımı gördün mü Arada girip çıkardım MS sonuçlarında bile hiç olmazdım, herkes gider ben gelirdim konuya. Sınav geçince de doğal olarak aktifliğim arttı, yine gündüzleri pek giremiyorum ama geceleri çoğunlukla forumda oluyorum.
Mesleğimi elime alınca senin kulaklarına da bir operasyon yapsak iyi olacak.
Neresi geldi‘Büyük ihtimalle yerleşmem ama yine de yazayım’ dediğim üniversiteye yerleşmişim
Okulun binası falan çok güzel ama tanıtım filmi videosunu izleyince baya endişelendim resmen çomarların arasına gidiyorum
Niye benim gibi entel-dantel bir adamı örnek gösteriyorsun ki?Ne bileyim birçok kişi sınava çalışacağım diye forumu bırakıyor sonra gezip tozup geliyorlardı foruma dandik bir bölüme girerek, sen onu iyi ayarlamışsın demek ki Mesela @DarkLegenD öyleydi bak sor bakalım forumda yokken ne yapmış
Benim kulaklarım kadar kaliteli bir kulak görmediğiniz için değişik geliyor şimdi size, alışırsınız zamanla
Hadi bakalım paşam hayırlısı olsun dualarım seninle
@mrt-06 bu yaşta ne sınavı 😱
@mrt-06 Zonguldağı kazandı artık memleket olarakta abla kardeşiz karadenizli yaptık onuda
Benim gibi kaliteli bir adamı tarih bölümüne almamışlar. Seneye artık.
Benim garantiydi zaten 90 bin geridekini yazdım. Bülent Ecevit - Makine MühendisliğiDur kendime geliyim bi.
Dumlupınar Tıp Fakültesi en azından yakın #şükür
Sıralamalar pek gerilememiş.
1 sene çalışacağım diye gidip de niye iyi bir yere giremediğini merak ettim Çalışmasan da girerdin oraya zaten, bari bizimle geçirseydin o süreyiNiye benim gibi entel-dantel bir adamı örnek gösteriyorsun ki?
Beni niye alıntılıyorsun vasıfsız. Paü'ye gelsen hadi neyse.Benim garantiydi zaten 90 bin geridekini yazdım. Bülent Ecevit - Makine Mühendisliği
Yaş konusuna gelirsek ben kendi açımdan bir problem olarak görmüyorum bunu mezun olunca 25-26 falan oluyorum işte ne olacak. Kaderime razı gelmedim.
Maalesef en önemli dönemlerim çalkantılı geçti o açıdan eğitim konusunda afalladım yine de geç kaldığımı düşünmüyorum ama bir daha asla katta ÖSYM'nin yaptığı hiçbir sınava tövbeler olsun en az 5 sene sınava girmeyeceğim.
@ozgur2113 @MayısKralı
Bir daha ara vereceğim. Bu sefer umarım çalışırım ahahahaha.1 sene çalışacağım diye gidip de niye iyi bir yere giremediğini merak ettim Çalışmasan da girerdin oraya zaten, bari bizimle geçirseydin o süreyi
Siz de benim bir ailemsiniz çünkü.Beni niye alıntılıyorsun vasıfsız. Paü'ye gelsen hadi neyse.
Bir daha ara vereceğim. Bu sefer umarım çalışırım ahahahaha.