2018 TYT - AYT Yorum ve Sohbet Konusu

İstanbul'daymış işte ben de Anadolu'nun ortasında bilmediğin bir şehre gittin sandım :A
İstanbul olması süper :A Ama biraz tedirgin etti beni :F Gerçi okulda okuyan birçok kişiyle iletişime geçtim :A RTE yanlılarının çok hakim olduğu bir okul evet ama 2 yıldır hiçbir sorun çıkmadı ben okurken dedi :F Rahatladım :A

Yerleşenlere başarılar dilerim. Benim de kardeşim TEDÜ’yü kazandı. Hemen evimizin yanı sayılır. Mis :)

Vay be aramızda ne cevherler varmış :A Tebrik ederim :D Yalnız sen bütün gün forumdasın, ne ara çalıştın bu sınava da tıp kazandın onu anlamadım :A
Teşekkürler. :bhr:

Benim kışın forumda mesaj yazdığımı gördün mü :F Arada girip çıkardım MS sonuçlarında bile hiç olmazdım, herkes gider ben gelirdim konuya. :A Sınav geçince de doğal olarak aktifliğim arttı, yine gündüzleri pek giremiyorum ama geceleri çoğunlukla forumda oluyorum. :A

Mesleğimi elime alınca senin kulaklarına da bir operasyon yapsak iyi olacak. :F

Teşekkürler. :bhr:

Benim kışın forumda mesaj yazdığımı gördün mü :F Arada girip çıkardım MS sonuçlarında bile hiç olmazdım, herkes gider ben gelirdim konuya. :A Sınav geçince de doğal olarak aktifliğim arttı, yine gündüzleri pek giremiyorum ama geceleri çoğunlukla forumda oluyorum. :A

Mesleğimi elime alınca senin kulaklarına da bir operasyon yapsak iyi olacak. :F
Ne bileyim birçok kişi sınava çalışacağım diye forumu bırakıyor sonra gezip tozup geliyorlardı foruma dandik bir bölüme girerek, sen onu iyi ayarlamışsın demek ki :A Mesela @DarkLegenD öyleydi bak sor bakalım forumda yokken ne yapmış :A

Benim kulaklarım kadar kaliteli bir kulak görmediğiniz için değişik geliyor şimdi size, alışırsınız zamanla :A

Ne bileyim birçok kişi sınava çalışacağım diye forumu bırakıyor sonra gezip tozup geliyorlardı foruma dandik bir bölüme girerek, sen onu iyi ayarlamışsın demek ki :A Mesela @DarkLegenD öyleydi bak sor bakalım forumda yokken ne yapmış :A

Benim kulaklarım kadar kaliteli bir kulak görmediğiniz için değişik geliyor şimdi size, alışırsınız zamanla :A
Niye benim gibi entel-dantel bir adamı örnek gösteriyorsun ki?

Hadi bakalım paşam hayırlısı olsun dualarım seninle:kissingheart:

@mrt-06 bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ne yerleşmiş hayırlı olsun @denizz19 A yakın artık sık sık görüşürler :A @Çiğdem-

@mrt-06 bu yaşta ne sınavı 😱

@mrt-06 Zonguldağı kazandı artık memleket olarakta abla kardeşiz karadenizli yaptık onuda :A :A :A

Benim gibi kaliteli bir adamı tarih bölümüne almamışlar. Seneye artık.

Dur kendime geliyim bi. :A
Dumlupınar Tıp Fakültesi en azından yakın #şükür :A
Sıralamalar pek gerilememiş. :A
Benim garantiydi zaten 90 bin geridekini yazdım. Bülent Ecevit - Makine Mühendisliği :D

Yaş konusuna gelirsek ben kendi açımdan bir problem olarak görmüyorum bunu mezun olunca 25-26 falan oluyorum işte ne olacak. Kaderime razı gelmedim. :A

Maalesef en önemli dönemlerim çalkantılı geçti o açıdan eğitim konusunda afalladım yine de geç kaldığımı düşünmüyorum ama bir daha asla katta ÖSYM'nin yaptığı hiçbir sınava tövbeler olsun en az 5 sene sınava girmeyeceğim. :A

@ozgur2113 @MayısKralı

Benim garantiydi zaten 90 bin geridekini yazdım. Bülent Ecevit - Makine Mühendisliği :D

Yaş konusuna gelirsek ben kendi açımdan bir problem olarak görmüyorum bunu mezun olunca 25-26 falan oluyorum işte ne olacak. Kaderime razı gelmedim. :A

Maalesef en önemli dönemlerim çalkantılı geçti o açıdan eğitim konusunda afalladım yine de geç kaldığımı düşünmüyorum ama bir daha asla katta ÖSYM'nin yaptığı hiçbir sınava tövbeler olsun en az 5 sene sınava girmeyeceğim. :A

@ozgur2113 @MayısKralı
Beni niye alıntılıyorsun vasıfsız. Paü'ye gelsen hadi neyse.

1 sene çalışacağım diye gidip de niye iyi bir yere giremediğini merak ettim :A Çalışmasan da girerdin oraya zaten, bari bizimle geçirseydin o süreyi :A
Bir daha ara vereceğim. Bu sefer umarım çalışırım ahahahaha.