2018 TYT - AYT Yorum ve Sohbet Konusu

Benim garantiydi zaten 90 bin geridekini yazdım. Bülent Ecevit - Makine Mühendisliği :D

Yaş konusuna gelirsek ben kendi açımdan bir problem olarak görmüyorum bunu mezun olunca 25-26 falan oluyorum işte ne olacak. Kaderime razı gelmedim. :A

Maalesef en önemli dönemlerim çalkantılı geçti o açıdan eğitim konusunda afalladım yine de geç kaldığımı düşünmüyorum ama bir daha asla katta ÖSYM'nin yaptığı hiçbir sınava tövbeler olsun en az 5 sene sınava girmeyeceğim. :A

@ozgur2113 @MayısKralı
İyi hayırlı olsun, mühendisliğin her türlüsü iş yapar zaten Türkiye'de :A Matematik vb. derslerden bu kadar nefret etmesem ben de mühendislik okurdum muhtemelen bilgisayar veya yazılım :A

İyi hayırlı olsun, mühendisliğin her türlüsü iş yapar zaten Türkiye'de :A Matematik vb. derslerden bu kadar nefret etmesem ben de mühendislik okurdum muhtemelen bilgisayar veya yazılım :A
Sağol. :D

Aman aman senin yapacağın yazılımdan hayır gelir mi milletin kart bilgilerini falan çalardın. :A

Ne bileyim birçok kişi sınava çalışacağım diye forumu bırakıyor sonra gezip tozup geliyorlardı foruma dandik bir bölüme girerek, sen onu iyi ayarlamışsın demek ki :A Mesela @DarkLegenD öyleydi bak sor bakalım forumda yokken ne yapmış :A

Benim kulaklarım kadar kaliteli bir kulak görmediğiniz için değişik geliyor şimdi size, alışırsınız zamanla :A
Biz memnun değiliz kulaklarından. :A @xBUGRAx

Benim garantiydi zaten 90 bin geridekini yazdım. Bülent Ecevit - Makine Mühendisliği :D

Yaş konusuna gelirsek ben kendi açımdan bir problem olarak görmüyorum bunu mezun olunca 25-26 falan oluyorum işte ne olacak. Kaderime razı gelmedim. :A

Maalesef en önemli dönemlerim çalkantılı geçti o açıdan eğitim konusunda afalladım yine de geç kaldığımı düşünmüyorum ama bir daha asla katta ÖSYM'nin yaptığı hiçbir sınava tövbeler olsun en az 5 sene sınava girmeyeceğim. :A

@ozgur2113 @MayısKralı
Hayırlı olsun canım. :D

@ozgur2113 @MayısKralı
5 Sene daha girmeyecem dediğine göre Okulu bitirdikten sonra yeni okula sınavına girecen 5 yıl sonra cnm :A :A :A

Bu gidişle oğlunla birliktede aynı sırada sınav verirsiniz inş :A :A :A @MasacRE- @xemrexxx @xBUGRAx @Bully

Dur kendime geliyim bi. :A
Dumlupınar Tıp Fakültesi en azından yakın #şükür :A

Sıralamalar pek gerilememiş. :A

‘Büyük ihtimalle yerleşmem ama yine de yazayım’ dediğim üniversiteye yerleşmişim :A

Okulun binası falan çok güzel ama tanıtım filmi videosunu izleyince baya endişelendim resmen çomarların arasına gidiyorum :F

@ozgur2113 @MayısKralı
Hepiniz için hayırlısı olsun. :D

@dreamy Bence gelecek hafta Gelinim Forumda'dan çekil derslerin arasında zor olur. :A