Beni çok yanlış tanımışsın. Hep iyi niyetimden.Okul başlayana kadar biter bence. Hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun.
Beni çok yanlış tanımışsın. Hep iyi niyetimden.Okul başlayana kadar biter bence. Hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun.
Tabii rakip görülmeyecek gibi değiliz, çekilmemi gözlemekte haklısınız. Sen de seneye girecekmişsin galiba, ne istiyorsun?Beni çok yanlış tanımışsın. Hep iyi niyetimden.
İngilizce Öğretmenliği diyorum ama bakalım.Tabii rakip görülmeyecek gibi değiliz, çekilmemi gözlemekte haklısınız. Sen de seneye girecekmişsin galiba, ne istiyorsun?
İngilizce ile aran iyi o zaman. Benim değil.İngilizce Öğretmenliği diyorum ama bakalım.
İngilizce Öğretmenliği diyorum ama bakalım.
Evet fena değil ama hayırlısı bakalım.İngilizce ile aran iyi o zaman. Benim değil.
Kendimi sağlama alayım da gerisi önemli değil.Bu konuda da zıttımı bulmuş.
Benim garantiydi zaten 90 bin geridekini yazdım. Bülent Ecevit - Makine Mühendisliği
Yaş konusuna gelirsek ben kendi açımdan bir problem olarak görmüyorum bunu mezun olunca 25-26 falan oluyorum işte ne olacak. Kaderime razı gelmedim.
Maalesef en önemli dönemlerim çalkantılı geçti o açıdan eğitim konusunda afalladım yine de geç kaldığımı düşünmüyorum ama bir daha asla katta ÖSYM'nin yaptığı hiçbir sınava tövbeler olsun en az 5 sene sınava girmeyeceğim.
@ozgur2113 @MayısKralı
Dur kendime geliyim bi.
Dumlupınar Tıp Fakültesi en azından yakın #şükür
Sıralamalar pek gerilememiş.
Türkiye'nin en iyi eğitim fakültesinde sözelin en iyi bölümünde Türkçe Öğretmenliği okuyor @xBUGRAxSen ne okuyorsun
Teşekkürler Eraycım artık senle de hemşeriyiz.Hepiniz için hayırlısı olsun.
@dreamy Bence gelecek hafta Gelinim Forumda'dan çekil derslerin arasında zor olur.
KPSS'ye girerim 5 sene sonra onu da ÖSYM yapıyor.
Hhaha tahmin ettim cnm okumanın yaşı yok teker teker her okulu her bölümü bitirTürkiye'nin en iyi eğitim fakültesinde sözelin en iyi bölümünde Türkçe Öğretmenliği okuyor @xBUGRAx
Teşekkürler Eraycım artık senle de hemşeriyiz.
KPSS'ye girerim 5 sene sonra onu da ÖSYM yapıyor.
Aslında burayı okurken açıktan da 2 senelik Radyo Televizyon okuyayım diyorum. @xBUGRAx @ozgur2113 @xemrexxxHhaha tahmin ettim cnm okumanın yaşı yok teker teker her okulu her bölümü bitir
Aslında burayı okurken açıktan da 2 senelik Radyo Televizyon okuyayım diyorum. @xBUGRAx @ozgur2113 @xemrexxx
Yenimahalle ile Çankaya'nınkini biliyorum da sizin oranınkini bilmiyorum.Araştır ben de kayıt olayım.
Yenimahalle ile Çankaya'nınkini biliyorum da sizin oranınkini bilmiyorum.