Anlamadım.
Senin kaç yıllık? 😱 Yoksa sınıf geçmeyle alakalı bir espri mi yaptın?Beraber mezun olabiliriz. @mrt-06
Siyasi kavgalara mı karıştın naptın?4. Keşke hazırlık da olsaydı. Evet hem o hem de bizim eğitim hayatı gelgitli. @mrt-06
Siyasi kavgalara mı karıştın naptın?
Ben de yatay geçiş düşünebilirim. Daha yakınlara.😱 Ay yok tövbeler olsun. Bölüm değiştirmek isterim, uzar, yatay geçiş gibi şeyler.
Ben de yatay geçiş düşünebilirim. Daha yakınlara.
Banane porselenindenDur bismillah. Kütahya Porselen güzeldir.
Banane porseleninden
Eğer güzel bir hayatım olursa tabii ki hiç yatay gećiş yapmam. Kütahya'da dini yanım da güçlenir hem.
Forumda güçlendirecek bir şey göremiyorum @vadikızı 'nın paylaştığı ayet ve hadisler dışında.Bizim forumda güçlenmediyse zor artık.
İsmini de söyleseydin iyiydi, gizem yaratma‘Büyük ihtimalle yerleşmem ama yine de yazayım’ dediğim üniversiteye yerleşmişim
Okulun binası falan çok güzel ama tanıtım filmi videosunu izleyince baya endişelendim resmen çomarların arasına gidiyorum
Vay be aramızda ne cevherler varmış Tebrik ederim Yalnız sen bütün gün forumdasın, ne ara çalıştın bu sınava da tıp kazandın onu anlamadımDur kendime geliyim bi.
Dumlupınar Tıp Fakültesi en azından yakın #şükür
Sıralamalar pek gerilememiş.
En yakın arkadaşım Dumlupınarda 2ye geçti Hep çıkmış soruyolar harika diyorSenin kaç yıllık? 😱 Yoksa sınıf geçmeyle alakalı bir espri mi yaptın?
Sağlık Bilimleri Üniversitesiİsmini de söyleseydin iyiydi, gizem yaratma
Kısmetse Nişantaşı Üniversitesi diyorum. Sütçüoğlu Rezidansı'na yakın olsun her gün giderim.Seneye sana da soracağız sonuç.
Bu adı ugursuza muayene de olunmazDur kendime geliyim bi.
Dumlupınar Tıp Fakültesi en azından yakın #şükür
Sıralamalar pek gerilememiş.