Anam gire çıka kurdu olmuşum.12’de açıklanır diyordun açıklandı cidden @mrt-06
Geçen seneye göre iyi ama çok az bir yükselme var. Açıkçası beklediğimin çok altında. Sözelden baya iyi yapmışım (bana göre) büyük ihtimalle sözelden tercih verecem.
Anam gire çıka kurdu olmuşum.12’de açıklanır diyordun açıklandı cidden @mrt-06
Geçen seneye göre iyi ama çok az bir yükselme var. Açıkçası beklediğimin çok altında. Sözelden baya iyi yapmışım (bana göre) büyük ihtimalle sözelden tercih verecem.
Benim de tahmin aralığımın fazlasıyla altında geldi sonuçlar. 250-300 arası bekliyordum.Açıkçası beklentimin epey altında geldi. Hesapladığım en kötü ihtimalin de altında. Nasıl oldu bu anlamadım... Yarın detaylı inceleme yapacağım ama hedefimdeki birkaç yer tutuyor sanırım onlar da tutmazsa çember sistemimdeki hedefimin bir alt hedefleri kesin tutuyor. Neyse bakalım her türlü bölümümü değiştiricem zaten. Keşke acık daha yüksek olsa işim daha kolay olurdu.
Sıralamalar bir tuhaf ya. Bu sistemin ilk denekleri olduğumuz için lanet olsun diyorum bir gece değiştirenlere...Benim de tahmin aralığımın fazlasıyla altında geldi sonuçlar. 250-300 arası bekliyordum.
Sadece sınavın adı değiştiği için pek laf atamıyorum bu "yeni" sisteme. İki gün peş peşe sınav olması tek ciddi sorun, diğerleri zaten vardı.Sıralamalar bir tuhaf ya. Bu sistemin ilk denekleri olduğumuz için lanet olsun diyorum bir gece değiştirenlere...
LYS/YGS eski sistem kalsa eminim ki çok daha iyi olurdu.
Aynı değil knk 80 soru mat 40 soru oldu 90 soru fen 40 soru oldu.... Soru sayısı bu kadar azaltılırsa sıralamalar böyle dengesi şaşar işte. Eski sistem her türlü iyiydi bunda içine ıçtılar.Sadece sınavın adı değiştiği için pek laf atamıyorum bu "yeni" sisteme. İki gün peş peşe sınav olması tek ciddi sorun, diğerleri zaten vardı.
AYT'nin puanımı düşürmüş olması...
80'den 40'a düşerken soruların konu dağılımları eşit şekilde dağıtılmadıysa haklısındır.Aynı değil knk 80 soru mat 40 soru oldu 90 soru fen 40 soru oldu.... Soru sayısı bu kadar azaltılırsa sıralamalar böyle dengesi şaşar işte. Eski sistem her türlü iyiydi bunda içine ıçtılar.
Bebişim olay konu dağılımı değil sen 80 soruyu yarıya düşürüp zorluğunu hemen hemen aynı tutarsan sistem böyle patlar... Bunun olacağı belliydi eğitimciler sene başından beri bağrıyor Liseye Geçiş Sistemi de Üniversiteye Geçiş Sistemi de patlar diye. Nitekim sürpriz olmadı.80'den 40'a düşerken soruların konu dağılımları eşit şekilde dağıtılmadıysa haklısındır.
Ziya Selçuk amcan düzeltir eğitim sistemini, sen çok seviyorsun ya pis.
Hadsiz. Peki şunu cevapla: benim sınavımın geçen senekinden daha iyi geçmesine rağmen bu yıl niye daha kötü aldım?Bebişim olay konu dağılımı değil sen 80 soruyu yarıya düşürüp zorluğunu hemen hemen aynı tutarsan sistem böyle patlar... Bunun olacağı belliydi eğitimciler sene başından beri bağrıyor Liseye Geçiş Sistemi de Üniversiteye Geçiş Sistemi de patlar diye. Nitekim sürpriz olmadı.
Ziya bey düzeltene kadar ben evlenirim.
İşte bu dediğimden dolayı.Hadsiz. Peki şunu cevapla: benim sınavımın geçen senekinden daha iyi geçmesine rağmen bu yıl niye daha kötü aldım?
Tesellim bunlar zaten.
Beynim yandı. İyi geceler canım.İşte bu dediğimden dolayı.
Yarın prisink yaptırıcam ve birkaç dövme... Küpelerimi artttırıcam seks sektörüne giriyorum başka çıkış yolum yok!Beynim yandı. İyi geceler canım.
Bunlar olmadan o sektöre giremiyor musun? (Çok alfa bir soru.)Yarın prisink yaptırıcam ve birkaç dövme... Küpelerimi artttırıcam seks sektörüne giriyorum başka çıkış yolum yok!
Benim için kötü. :/@mrt-06 senin sıralama nasıl
Ne şeyimse ya.Bunlar olmadan o sektöre giremiyor musun? (Çok alfa bir soru.)
Piercing değil mi o? Ayyy köylü.
Açıkçası beklentimin epey altında geldi. Hesapladığım en kötü ihtimalin de altında. Nasıl oldu bu anlamadım... Yarın detaylı inceleme yapacağım ama hedefimdeki birkaç yer tutuyor sanırım onlar da tutmazsa çember sistemimdeki hedefimin bir alt hedefleri kesin tutuyor. Neyse bakalım her türlü bölümümü değiştiricem zaten. Keşke acık daha yüksek olsa işim daha kolay olurdu.
Aynen hayırlısı olsun.Hedefindeki yerler tutuyorsa eğer takılma o zaman hayırlısı olsun ablam