2018 TYT - AYT Yorum ve Sohbet Konusu

Özelden diyebilirsin :A :A
Üniden sinsi arkadaşlarım mesaj atmış ""sınav sonucu açıklandı mı kanka"" diye nasıl da akıllarında tutmuşlar ay sonunda açıklanacağını. Bu mesaj atanlardan biri de bana sene başında boşuna uğraşma yapamazsın deyip benim gözlerimi doldurmuştu. :A Hepsi çok yılan rabbim umarım iyi alırım bunların diline düşmek..... @xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai

Üniden sinsi arkadaşlarım mesaj atmış ""sınav sonucu açıklandı mı kanka"" diye nasıl da akıllarında tutmuşlar ay sonunda açıklanacağını. Bu mesaj atanlardan biri de bana sene başında boşuna uğraşma yapamazsın deyip benim gözlerimi doldurmuştu. :A Hepsi çok yılan rabbim umarım iyi alırım bunların diline düşmek..... @xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai
Benim de liseden bi arkadaşım sabahın köründe mesaj atmış “noldu açıklanmadı mı hala” diye :A

Benim de liseden bi arkadaşım sabahın köründe mesaj atmış “noldu açıklanmadı mı hala” diye :A

Şaka bir yana iyi alırsın umarım :bhr: ( Ahaha :A )
Demek her okulda 1 @Maskeli Fedai yatıyor :A :A :A

Demek her okulda 1 @Maskeli Fedai yatıyor :A :A :A
images (24).jpeg

İmkan olarak şimdikiler bizden iyi aslında çoğu okulda teknik açıdan her şey var ama bu İmam Hatip ısrarı eğitimi mahvetti kesinlikle. Yeni MEB bakanı bir çözüm bulmalı ama şimdi İmam Hatipler Fen Sosyal İmam Hatip proje okuluna çevriliyor en azından oradaki çocuklar da fen derslerini görecek seçerlerse tabii.

Eğitimin siyaseti olmamalı keşke yöneticiler bunu fark etse. Keşke kendilerine kitle yaratmaya çalışmak yerine dünyayı takip edip geleceğe yatırım olarak görebilse eğitimi.:(