İnşallah canım.
İnşallah canım.
İnşallah canım.
Özelden diyebilirsinBir şey derdim de şimdi forumda diyemem canım.
Üniden sinsi arkadaşlarım mesaj atmış ""sınav sonucu açıklandı mı kanka"" diye nasıl da akıllarında tutmuşlar ay sonunda açıklanacağını. Bu mesaj atanlardan biri de bana sene başında boşuna uğraşma yapamazsın deyip benim gözlerimi doldurmuştu. Hepsi çok yılan rabbim umarım iyi alırım bunların diline düşmek..... @xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli FedaiÖzelden diyebilirsin
Benim de liseden bi arkadaşım sabahın köründe mesaj atmış “noldu açıklanmadı mı hala” diyeÜniden sinsi arkadaşlarım mesaj atmış ""sınav sonucu açıklandı mı kanka"" diye nasıl da akıllarında tutmuşlar ay sonunda açıklanacağını. Bu mesaj atanlardan biri de bana sene başında boşuna uğraşma yapamazsın deyip benim gözlerimi doldurmuştu. Hepsi çok yılan rabbim umarım iyi alırım bunların diline düşmek..... @xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai
Anam her yer yılan dolu. 😱Benim de liseden bi arkadaşım sabahın köründe mesaj atmış “noldu açıklanmadı mı hala” diye
Şaka bir yana iyi alırsın umarım ( Ahaha )Düşmanlarımı sevindirmeyeceğim!!!
Nedense tam 00.01'de açıklanacak gibi geliyor bana sistem çökmesin diye veya sabah çok erken saatte.
Üniden sinsi arkadaşlarım mesaj atmış ""sınav sonucu açıklandı mı kanka"" diye nasıl da akıllarında tutmuşlar ay sonunda açıklanacağını. Bu mesaj atanlardan biri de bana sene başında boşuna uğraşma yapamazsın deyip benim gözlerimi doldurmuştu. Hepsi çok yılan rabbim umarım iyi alırım bunların diline düşmek..... @xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai
Benim de liseden bi arkadaşım sabahın köründe mesaj atmış “noldu açıklanmadı mı hala” diye
Demek her okulda 1 @Maskeli Fedai yatıyorŞaka bir yana iyi alırsın umarım ( Ahaha )
İmkan olarak şimdikiler bizden iyi aslında çoğu okulda teknik açıdan her şey var ama bu İmam Hatip ısrarı eğitimi mahvetti kesinlikle. Yeni MEB bakanı bir çözüm bulmalı ama şimdi İmam Hatipler Fen Sosyal İmam Hatip proje okuluna çevriliyor en azından oradaki çocuklar da fen derslerini görecek seçerlerse tabii.
Kiz sen üni de degil misin ne sınavı 😱Cansın geçir oklavayı kafalarına. Nedense @xemrexxx ve @sokak sanati da benim kötü almamı bekliyorlar gibi pusuda bekliyorlar sanki akşam görecez.
@bazinga Bu mesaja yılın mesajı ödülü verilmeli.. Tam olarak içimden geçenleri yazmışsın.Eğitimin siyaseti olmamalı keşke yöneticiler bunu fark etse. Keşke kendilerine kitle yaratmaya çalışmak yerine dünyayı takip edip geleceğe yatırım olarak görebilse eğitimi.
Anam milyon kere dedim ya yeniden girdim değiştirecem diye.Kiz sen üni de degil misin ne sınavı 😱
Ne gülüyon la pislik.Şaka bir yana iyi alırsın umarım ( Ahaha )
Abartma ya o kadar da değil. Benim çok daha iyi mesajlarım var.@bazinga Bu mesaja yılın mesajı ödülü verilmeli.. Tam olarak içimden geçenleri yazmışsın.
Abartma ya o kadar da değil. Benim çok daha iyi mesajlarım var.
Umut halk ağızıyla yazmış daha anlaşılır. Sen Ekşici modunda yazıyorsun birde eğitim sistemi bilgin 2010'larda kalmış güncelleme atmamışsın.Abartma ya o kadar da değil. Benim çok daha iyi mesajlarım var.
Aaa @sokak sanati @xemrexxx en çok başarılı olmanı bekleyenler bence cnm
Şu an 2010lardayız zaten tarihi esermişim gibi davranıyorsun.Umut halk ağızıyla yazmış daha anlaşılır. Sen Ekşici modunda yazıyorsun birde eğitim sistemi bilgin 2010'larda kalmış güncelleme atmamışsın.
Estağfurullah dayı. Gençsin sen de daha.Şu an 2010lardayız zaten tarihi esermişim gibi davranıyorsun.