20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

ben geçen sene şike olduğunu her hafta söyledim her hafta söyledim en sonunda haklı çıktım bişey biliyoruz da konuşuyoruz

türk halkı istediği müddetçe bu dizi devam edecek ki halk istiyo kardeşim pana da en kralını yapıyo bize de saygı göstermek düşer :D

türk halkı istediği müddetçe bu dizi devam edecek ki halk istiyo kardeşim pana da en kralını yapıyo bize de saygı göstermek düşer :D

tasak oyuncularıda düşün sıkılmıstır artık sen olsan sıkılman mı 10 sene dile kolay kazanckları kadar kazandılar zaten çok sürerseeee tadı kaçar bir bakmısın dizi ne hale geldi dersin :D losttt var dı bilin mi o dizide isteseler daha uzun sürerdi ama tadında buraktılar :d

yok o kadar deil mesela kv için attığı 15 müziğin 2si mix 8i türküydü kaldı 5
kvp için 25 türkü 5-6 mix 1 orjinal olmayan müzik kaldı23 :D

Ya demişin ki mix'ler müzik sayılmaz nası sayılmaz aga 100 dk bölümün en az 50 dakikası müzikle geçiyo ya. Mix fln adamı inanılma havaya sokuyo.

Mix'ler olmasa aynı müzikler sıkardı.

tasak oyuncularıda düşün sıkılmıstır artık sen olsan sıkılman mı 10 sene dile kolay kazanckları kadar kazandılar zaten çok sürerseeee tadı kaçar bir bakmısın dizi ne hale geldi dersin :D losttt var dı bilin mi o dizide isteseler daha uzun sürerdi ama tadında buraktılar :d
baştaki kelimede s yi ş yapsan tam olcakmış ben bile böle komik hatalr yapmıyom yazrken :d

yav cendere vadinin simgesidir milli maçlarda orda burda çalan müzik efsane efsane çırağan da çaldı be cendere cendere düdüklü tencere..... :d

Duduklu tencere esprisinide yaptin ya , 😀d diyecek bisey bulamiyorum. Sen artik odanda hevese gelip oyuncak silahla operasyonculuk yapiyosundur, ceptende duduklu tencere muzigini acip.. Tam ambiyans :d

Ya demişin ki mix'ler müzik sayılmaz nası sayılmaz aga 100 dk bölümün en az 50 dakikası müzikle geçiyo ya. Mix fln adamı inanılma havaya sokuyo.

aynı müzik altyapsını değiştir ueni olur mu olmaz::D ten mixler değiltürküler çoğunlukta

- - - Ekleme - - -

aynı müzik altyapsını değiştir ueni olur mu olmaz::D ten mixler değiltürküler çoğunlukta

bu bölüm tempo daha yüksekti...yeni doğcak bebeklerde dahil 73 milyona görsel ziyafet çekti pana..helal olsun...hepsinin gözlerinden öpüyorum....:topsy_turvy:

tasak oyuncularıda düşün sıkılmıstır artık sen olsan sıkılman mı 10 sene dile kolay kazanckları kadar kazandılar zaten çok sürerseeee tadı kaçar bir bakmısın dizi ne hale geldi dersin
biggrin.gif
losttt var dı bilin mi o dizide isteseler daha uzun sürerdi ama tadında buraktılar
kikiirk.gif
baştaki kelimede s yi ş yapsan tam olcakmış ben bile böle komik hatalr yapmıyom yazrken :d

lan guldurdun beni ya öldüm gulmekten hay :D

yok öyle bişey baba 300 aldı en zorlu ve meşakatli sınavdan :d alnımız ak çıktık sınavdan istesem 400 yapardım

Yeni sistemi tam bilmiyorum , benim zamanimda oss vardi. Ama bu yeni sistemde en fazla puan 575 diye biliyodum. Sen 575 den 300 mu yaptin 😀d ben siralamami soylesem agzimda ucuk cikar heralde 😀d

Türküler çoğunlukta değil. Çoğu site de bilindiklerden ziyade türküler yok.

her müziğin 5 er tane Mix'i var.Adamlar işi biliyo. Sıkmamak için elinden geleni yapıyor. Her sene yeni müzikler de çıkaıyolar. Eskileri Mix'liyolar miss gibi oluyo :)

300 mü? :( niye o kdr düşük lan. Vadi yüzünden mi :D

Ben de Vadi izliyodum ben 300 fln almadım yani :D

düşük değil ki okul puanıyla 350 ye dayanıyo nerdeyse :D hiç çalışmadım ondan vadi zaten hayatın bi parçası onu söylemeye gerek yok bana şimdi yemek yemekten mi çalışamadın gibi demiş oldun :d sen kaç aldın aga :D bi de şu var ygs tarihinin en zor sınavı oldu puanlar dip %56 barajı bile geçemedi