la foruma haluk mu döndü çok yavaşladı
oha sen dersle ölmüşsün resmen ben öyle şeyler yapmadım hiç sanki ölüm kalım sınavı tabi vadi izlicem vadi izlemeyip başka bişey yapsam aklım ordan çıkmaz kendimi o gün ve saate ayarlamışım ee boru değil 10 yıl 10
yakup o kadar çalışıyon bari bi halt ol da boşa gitmesin
ya bak hem konu aç diyor hem de sonra sataşma diyor vay arkadaş takas gördün arkadaş kendi istedi bendn günah gittibu xemre bi konu açcaktı...konu falan yok piyasada yoksa açacağına kapadımı ...:utan2:
önemli bir ipucuya denk gelirsen bizlere de yaz reis...Bi yandan bugünki bölümü izliom bi yandan burdayım. Tespitler tüm hızıyla devam etmekte
ben sana aç demiyom...açcam dedin olmayınca konu şaşırdım açma sakın açma....ya bak hem konu aç diyor hem de sonra sataşma diyor vay arkadaş takas gördün arkadaş kendi istedi bendn günah gitti
Kışkırtıcı konu açarsan bende yaparım
hangi konuyu açtın adını ver görünmüyo forumda....kışkırtıcı bir olay değil ben şaka yaptım hızlı ciddiye almış ben de açtım şimdi isteğini geri çevirmek olmazhızlı kardeşimizin
hangi konuyu açtın adını ver görünmüyo forumda....
onla falan uğraşamam....ya myüzyıl açmışındır..yada intikam kesin...bak oralrda bir yerde olacak
kvp nin büyük ezişiyle bir hafta daha geçti...darısı diğer gecelerin başına...:gitar:
- - - Ekleme - - -
onla falan uğraşamam....ya myüzyıl açmışındır..yada intikam kesin...