20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Ömer çelakıl 20 reytingle 2 gruptada zirvede tebrikler.
Kayıp şehir iyi gitmiş.
Vitaminsiz vurulunca vadi yine artmış.Kalksın ayaga düşer yine reytingler.

vadi inanılmazdı.bazı yerleri tam anlamadığım için tekrar izliyeceğim.bugün sınavım da vardı.derste çalışmamıştım.kağıtla resmen kavga ettim.bide 40 soruydu çok zordu.ama olsun vadi dahah önemli

Her kim kiskansada, kotu yorum yazsada M.Y isimli uye her zaman tarafsiz davranmiş. Gerekdiğinde Vadiyi bile ovmuş ve tebrik etmiş. O yuzden bu arkadaşa saygim var.

Vadi reytingleri 5e kadar duşsede onemli değil bunnan sonra.[:)] Artik reytingler için endişelenmiyorum. Bu dizi zamanin 30 lara kadar uzanan reytingi olmuş kira bileçeği tum rekorlari kirmiş ister internetde ister televizoynda. Sinemalardada Rekorlar Vadisi olmuş. Sinemadada kira bileçeği tum rekorlari kirmiş. İlk defa bu dizi bu kadar ulkeye satilmiş bu kadar sevilmiş 500 millyona yakin kitle sahibi olmuş tum dunyada. İlk defa bu dizi Hollywood yildizlarini oynatmiş. Ilk defa bu dizi diplomatik krize neden olmuş. İlk defa bu dizi Beyaz Sarayda tartişilmiş. Her zaman turk televiziyonunda Kurtlar Vadisi monopolisi olmuyaçak ya. Artik yerini genç ve başarili dizilere vermek lazim. Bizim için reyting sorunu yok. Biz sozumuzu zamaninda soyledik.

Son düzenleme:

Ezmiş laflarını bırakıyoruz artık Vadi zaten gereken cevabı veriyor her zaman ocakta da verecektir milleti kışkırtmaya gerek yok. :)

aga öyle yapalım dedik kimsenin düzeldiği yok bende kullanacam artık dişe diş ne yaparlarsa karşılığını alırlar :D

aga öyle yapalım dedik kimsenin düzeldiği yok bende kullanacam artık dişe diş ne yaparlarsa karşılığını alırlar :D

hızlı arkadaşın dün zorla konu açtırdı
mehmet arkadaşınb bugün konuda hakaret etti
çd snn demen rağmen eski laflarını sürdürdü
ne diyeyim helal olsun suçu kendi takımında ara biraz

hızlı arkadaşın dün zorla konu açtırdı
mehmet arkadaşınb bugün konuda hakaret etti
çd snn demen rağmen eski laflarını sürdürdü
ne diyeyim helal olsun suçu kendi takımında ara biraz

hızlı şakadan bi kez aç dedi hemen gaza geldin sonra yok falan dedi ama sen dünden razı olduğundan tartışma konusu açtın olayı biliyom geç bu ayakları
mehmet sana mı hakaret etti adama bak
çd ne demiş bereni ezecez demiş o kadar
sen her zaman kışkırtıcı mesajlar atıyon düzeleceğin yok bak istediğini yap özgürsün ama benden aynı şekil karşılığını alacaksın bunu da bil

ben imzamı kaldırarak ve dün akşama kadar konu açmayarak iyi niyetimi gösterdim çokmuş bile adamına göre muamale artık :)

ezilmiş lafının içini boşaltan mahonı oldu sürekli her cümlesine kulanıyor. artık farklı kelime kulanmak lazım. tost yapmış. baklavalık yufka yapmiş, x yanında cüce kalmış. bodur reyting almış, pekmez kıvamına getirmiş. uff etmiş. tahtalı köye yollamış. karşında kurulmuş. bir deri bir kemiğe çevirmiş.. silindir gibi üzerinden geçmiş.