20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Zindan Adası'nı dün 2.kez izledim ama hala ikilemdeyim. :D Yönetmen o kadar mükemmel ki her sahnenin ucu açık. İnsan 40 kere de izlese ikilemde kalıyor. :D

Kurtlar Vadisi Pusunun karşısında rakip kalmıyor reytingleri yükseltmesi normal saat 11 i geçene kadar sürüyor dizi.Umutsuz Ev Kadınları rakip olamıyor diziye.

beren bu reytınglerı görünce feryada başlamış benı polatın yanına komayın beni polattan uzak tutun diye

vadi ab grubunda 13 reytingle kendi rekorunu kırmış:) ama daha muhteşeme ulaşması için çok fırın ekmek yemesi lazım :)

kanal d hem kayıp şehir hem uek ile 6 şar reytingle günün ikinci karlı çıkan kanalı

ömer çelakıl sallamasyon proğramıyla çok iyi derece yapmış çelakılın hayatında görebileceği en yüksek reyting kutlamak lazım uyanık adam :))

- - - Ekleme - - -

beren bu reytınglerı görünce feryada başlamış benı polatın yanına komayın beni polattan uzak tutun diye

işe bereni katıyorsunuz sonra ben gerçekleri söylemeye başlayıncada sizin arkadaşlar niye vadimize laf atıyorsun diye feryat f,gan ediyor :))

muhteşemin vadiye ulaşması için bişey yapmasına gerek yok çünkü öyle bişey yok :d 11 nere 16 nere :d

vadi ab grubunda 13 reytingle kendi rekorunu kırmış:) ama daha muhteşeme ulaşması için çok fırın ekmek yemesi lazım :)

kanal d hem kayıp şehir hem uek ile 6 şar reytingle günün ikinci karlı çıkan kanalı

ömer çelakıl sallamasyon proğramıyla çok iyi derece yapmış çelakılın hayatında görebileceği en yüksek reyting kutlamak lazım uyanık adam :))

- - - Ekleme - - -

işe bereni katıyorsunuz sonra ben gerçekleri söylemeye başlayıncada sizin arkadaşlar niye vadimize laf atıyorsun diye feryat f,gan ediyor :))

ben asla söylemem ne güzel işte sen bışey söylüyorsun ben dıyorum tartışıyoruz .

yav çekememezliğin bu kadarı olamaz adam hala rakip makip diyo senaryonun durumundan haberi yok aynı bahaneler my nin en büyük rakibi kuzey güneyden daha yüksek oran alıyo kayıp güldürmeyin adamı

yav çekememezliğin bu kadarı olamaz adam hala rakip makip diyo senaryonun durumundan haberi yok aynı bahaneler my nin en büyük rakibi kuzey güneyden daha yüksek oran alıyo kayıp güldürmeyin adamı

senaryonun durumundan haberim var takas

polata noldu diyenlerin ekrana toplanması ve karşısında ciddi bir rakibin olmayışı nedeniyle totalde 16 yı bulmuşsunuz ab grubunda 13

ama ben genelde ab grubuna bakarım total umrumda olmaz pek o açıdan boş günde bile muhteşemi yakalayamamışsınız muhteşem size fark atmış..

bugün okulların tatil olmasıda sizin reytinglere bayağı faydası olmuş :) nede olsa ilk ve orta dereceli okuldaki arkadaşlar erken uyumak zorunda kalmayınca vadiye takılmışlar bu kadarlık total yükselmesi normaldir ..

ab deki yükselişte çocukların ebeveynlerinden kumandayı kapmasıyla oluşmuş kazai bir ufak artış :))

totale bakmam ne demek yav tüm ülkeyi temsil eden reytingleri toplamıdır ne demek takmıyom :d vadi şu an my den uzak ara fazla izleniyo 5 reyting var arada :D

- - - Ekleme - - -

ters köşe yaptı bana herkes faruk hain derken sencer çıktı herkes ... oldu :d

beren gelene kadar özgürce takılın sonrası sizin için kıyamet bizim için cennet :))

Vadi bu sezon en çok rakibi olan bir dizi ve buna rağmen butun rakiblerine galib geldi..En az 10 tane rakibi oldu bu sezon. Buna rağmen hayla rakibi yok diyenlere şaşiriyorum. Hangi dunyada yaşiyorsunuz ki Total reytinglerini onemsemersiniz.:A

Kayıp Şehiri Tebrik Ediyorum :) Herzmnki Gibi Başarılı Haftaya Dahada İyi Olacak İNŞALLAH <3 :)

Vadi müthiş oranlar almış ve 16 reytingi geçmiş.

Kayıp Şehir zirveden epey gerilerde olsa da iyi gitmiş.

Umutsuz Ev Kadınlar her iki grupta da ilk 5'te yer almayı başarmış.

Ömer Çelakıl ile Hayatın Şifreleri 21 aralık özel bölümü ile A/B'de ilk 10'a girmeyi başarmış.

Güven Bana gerilerde kalmış.

İki Dünya Arasında 28. sıraya kadar yükselmeyi başarmış.

Yeni dizi Küçük Kıyamet fena başlamamış. İlerleyen bölümlerde daha da yükselecektir.