20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

bak şöyle bişey söylim
my diyelim 15 dakkanın 7 si dizi 7 si reklam olsa kendi reytingi 12 olsun reklam reytingi 7 olur ortalaması 10 gibi bişey çıkar vadi 15 dk reklam verdiği anlarda dizinin ortalaması 8 yeni bölümde :D ee vadi reklamları daha çok izletiyo işte :d bi de dün 12-12 aldığı anlarda 2 kez reklamdı onların tam anlığı 16 16 reytingten reklam izliyolar :D
bir de şu etkenler erkek kadın izleme durumları vadi erkeklerde açık ara 1. ve buna bağlı olarak pahalı inşaat araba banka reklamları alıyo yav pegoeut reklamında vadi müziği kullanılmış :d vadinin daha çok kazandığı kesin

Erkek kadın ilişkisini düşünmemiştim. Harbiden hep araba inşaat reklamları çıkıyo ya :)

Turkcell Avea fln hiç çıkmıo. :)

- - - Ekleme - - -

SBT ne alemde acaba merak ettim.

Erkek kadın ilişkisini düşünmemiştim. Harbiden hep araba inşaat reklamları çıkıyo ya :)

Turkcell Avea fln hiç çıkmıo. :)

- - - Ekleme - - -

SBT ne alemde acaba merak ettim.

aga bunlar reklamcılar için çok önemli şeyler vadiye kaşık çatal reklamı verecek halleri yok :d para erkeklerde erkekler vadide para vadide boşuna mı en çok ciro yapan dizi yıllardır :D

- - - Ekleme - - -

ben bu hafta rekor tekrarındada yaşanacak

özellikle mynete dikkat et aga orda rekor gelecek bölüm izlemede panadiziyi geçiyo fragmanlarda panadizi önde :D

Yaa bugün sınav var ben bu kafayla nasıl sınava girecem ya

- - - Ekleme - - -

16,02 :Z :Z :Z :Z

aga vadiyi unut sınava konsantre ol :D ben vadiden sonr sınava çalışmıştım 3 hafta önce :d gece 3 e kadar :d

- - - Ekleme - - -

vadiye daldık cumaya geç kalmayalım herkese hayırlı cumalar :D

Deniz Yıldızı 4,09 almış, müthiş bir bölümdü bugün daha da yüksek alır kesin.

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD="align: center"]ZINDAN ADASI (Y.S)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]22:22:16[/TD]
[TD="align: center"]00:57:05[/TD]
[TD="align: center"]2,64[/TD]
[TD="align: center"]8,35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beklediğimin altında gitmiş

[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Karmaşık, zeka gerektiren filmleri sevmiyor toplumumuz. Bize Recep İvedik olacak ya da kuru aksiyon olan filmler olacak. :):)

28 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 20.12.2012 18:53:47 19:50:03 2,04 5,6
Süper :U
Küçük Kıyamet Cuma Olsa ilk 10 da olur :)

[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Karmaşık, zeka gerektiren filmleri sevmiyor toplumumuz. Bize Recep İvedik olacak ya da kuru aksiyon olan filmler olacak. :):)

Kesinlikle muthiş bi film...İnception ile aynı dönemdelerde izlemiştim...Kelime yok film için.Sadece muhteşem demek geliyor aklıma:(

Vay vay Vadi sbtde 16 dahi alamadan tnsde harika oranlar alarak totalde 16yı geçerek rekorları darmadağın etmiş abdede 13.5 reyting alarak rekorunu kırmış helal olsun

Vadinin rekoru yükseldikçe yükseliyor 20ye yaklaştık bi dahaki bölüm dahada yüksek alacak

polat balayıdan dönünce bende 20 ye yakın bişey belki de 20 alacaz adam balayına gitti ama senaryo inanılmaz bi noktada yav sencer nasıl hain hala anlamadım inanılmaz bi ters köşe pana bunu hep yapıyo çakallar :D