20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

yav sencer nasıl hain çıkar şok oldum resmen :d son bölümü yine izledim efsanevi bi ters köşe yaptı pana valla helal olsun

ooooooo bunlar reyting mi soba borusumu mübarek......uçmuş resmen uçmuş beklentilerinin üstünde reytingler .....perşembe akşamının kralı da sahibide bellidir...hazirana kadar böyle....bu reytingler adama kafayı üşüttürür...:168:

başrolsüz uçuyoruz mübarek....işte vadi farkı...:butterfly:

- - - Ekleme - - -

özetler baya iyi....tüm gruplarda ilk 2 yi kapadık...tns de 16 yı geçtik...sadece gs-m.united maçının 2.devresi kaldı geçilmeyen oda ocak a kadar geçilecek umarım...:ok:

- - - Ekleme - - -

vay be....muhteşemle aradaki fark ab de 1.5 reytinge inmiş..totalde 4.5 reytingden fazla fark atmış....vadi farkı giderek açıyor...[:'(]

Kurtlar Vadisi oranlarını arttırarak zirvede yer almış. Tebrikler. İzleyiciler hala nasıl yutuyor Polat`ın ölmüş olabileceğini anlamıyorum :d

Kayıp Şehir iki grupta da başarılı. UEK da aynı şekilde. Vadinin karşısında ancak Kayıp Şehir direnebiliyor

olayın polatla alakası olmadığını anlamayan vatanseverler yine komik yorumlarda bulunuyolar ilginç :D

takas kardeş bence polatın ölmedıgını abdül ile cahitin sonradan arabaya aldıkları polatın şöförlüğünü yapan kişi var ya o biliyor büyük ihtimalle polat gizli işleri onunla yurutuyor

o sahne bı enteresandı tabı hepsı varsayım ılerleyen bölümlerde bolca flashback lerle olay ayyuka çıkar

vadi bu kez kendini hem reytingte hem tekrarda aştı öncedne polat yaralandı mı ağlayan sılzyan olmazdı fragmanalrda öldü diye:)
uek iyi gitmiş
kayıp şehir gayet iyi intikam gelince cumaya dönerse ba de zirveyi rahat alır huzur sokağı düşmüüşken
ömer çelakıl az reyting almış reyiz daha fazla reyting hakediyodu:)
sbt gene süper zkfo şişirmesiyapmış:)

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:00:02[/TD]
[TD="align: center"]23:16:31[/TD]
[TD="align: center"]16,02[/TD]
[TD="align: center"]37,77[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

17 Demiştik Fakat 16 Aldı Üzüldüm :(

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:00:02[/TD]
[TD="align: center"]23:16:31[/TD]
[TD="align: center"]16,02[/TD]
[TD="align: center"]37,77[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

17 Demiştik Fakat 16 Aldı Üzüldüm :(
olsun 16 süper ötesi :D

Kurtlar Vadisi Pusu bu bölümüyle reytinglerini biraz daha arttırdı. İlerleyen bölümlerde reytingleri daha da artacaktır diye düşünüyorum. Heyecanlı bölümler geliyor, o yönden reyting artacaktır. :)

Kurtlar Vadisi ekibini bu basaridan dolayi ayakta alkisliyorum, gercegi söylemek gerekirse ben bu kadar yüksek reytingleri beklemiyordum. Bizede bu sevinci yasattigi icin PANA Film e tesekür ediyorum, Helal olsun!

Kayip Sehir ve Umutsuz Ev Kadinlari da hemen hemen ayni Reytingleri alarak Kanal D yi ayakta tutmaya calismislar.