20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

my 12 alsın sonra adamlar tüm karakterleri öldürseler bile 12 alamicaklar bence :d finalinde bile 13 ü geçemez iddaa ediyorum :D

my 12 alsın sonra adamlar tüm karakterleri öldürseler bile 12 alamicaklar bence :d finalinde bile 13 ü geçemez iddaa ediyorum :D

1 saat reklamsız gitsin 13 almassa bende bisiy bilmiyorum

1 saat 30 dakkalık dizide 1.bucuk saat reklam veriyor ab 15i geçiyor totalde 11 my kadar fazla reklam veren bitane dizi yok

vadi açık ara en çok izlenen ve kazanan dizi kimse bilip bilmeden konuşmasın vadinin reklamının değerini kimse bilemez bi araba reklamı alıyo tamamdır zaten :D

dün sbt ye göre hesapladım 15,2 alacak gözüküyordu bende tahmini 15 yaptım :)))) sbt yine kafasina göre takılmış gözüken o.

mantıken kurtların artması lazımdi çünkü ölüm var polat.oluyor. polat yada herhangi bir dizide biri ölürse mutlaka reyting artıyor ama sbt de düşük çıkmıştı... sanırım bu sbt rekoru . galatasaray m.united maçını hatirlamiyorum.

her ışte hayır vardı bu olsa gerek mematı ölene kadar kurtların senaryosu kotuydu ama mematıyle tabi konjoktur de kurtların mecbur kalmaları senaryoyu ıyılestırdı. polatın evlenmesi de yine mecburiyet yarattı. senaryoya derinlik kattı. polat daha 2-3 hafta yok artık :)))))

tamam haklısınız da demekki atv böyle daha fazla kazanıyo ki 22.00 den sonra reklam düzeni bi tuhaf oluyo 22.40 da reklam giriyo 50 de başlıyo sonra yine reklam giriyo başlıyo sonra son reklam giriyo bitiyo bunlar kısa sürede oluyo

tamam haklısınız da demekki atv böyle daha fazla kazanıyo ki 22.00 den sonra reklam düzeni bi tuhaf oluyo 22.40 da reklam giriyo 50 de başlıyo sonra yine reklam giriyo başlıyo sonra son reklam giriyo bitiyo bunlar kısa sürede oluyo

bence ısıtıyor maximum reytinge gelince reklamları artıracak star tv bos filmler veriyor kanald bereni hazirliyor fox tv bos

tek ciddi rakip kanald kayip sehir onuda ciddiye almaya gerek yok vadi 3 e katlamiş :d :d Maskeli Adam Polat Değil Bence Fakat polat 1 2 bölüm sonra o olarak çıkacak çünkü balayında :d

Allahim bu ne reytingler Vadi 16yi ABde 13u geçmiş.. Muhteşem dizi işde buna denir. Yok bu dizinin rakibi....Tebrikler.

valla her işte hayır varnış memati giderse herkes izlemem diyodu vadi adeta şaha kalktı ve en önemlisi diziye inanılmaz bi gizem girdi hep bi merak var hep bi merak işte bu reytingleri yükselten etken vadinin olmazsa olmazı gizemdir ilk vadide hep olan şey işte o bu sezon da var hiç aksiyon sahnesi olmasa bile bu gizem işi götürür o maskeli kimdi polat mı polat nerde masonlar geri mi dönnü faruk hain mi yok artık sencer hain çıktı(bunu tahmin edebilen tek vadici olamaz kimsenin aklının ucundan bile geçmezdi) erkan kime çalışıyo ihtiyarların arkasında başka güçler var mı yav heryerde bi soru işareti helal olsun diyorum o kadar helal pana hakkınızı alıyosunuz

- - - Ekleme - - -

arkadaşım sizin o 1 numaralı rakibiniz kuzey güneyle kayıp şehirin aldğı oranlar aynı küçük geliyo çünkü vadi çok yüksek beren gelsinde görecez :D

Kayip sehir her iki guruptada, pek bi yukselis yasayamamis. Ama soyle bisey de var kuzeyin karsisindaki rakibim daha buyugu var ama kayip yinede kuzeyi geciyor :) persembe 6 aliyo sa baska bi gunde 7'nin altina dusmez.
Umutsuz finale girse herkez icin hayirlisi olacak..
Vadi totelde 16 yapmis..sunu anladik sbt'ye gore konusmayacagiz cunku surekli madur oluyoruz. :)

reklam sürelerini heapladım MY (41DK.) , KVP (39DK.)
KVP reklamsız en fazla 47dk. gitmiş
MY reklamsız en fazla 27dk. gitmiş