20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

ocak yaklaştıkça vadi coşar iyice bunu hep söyledin bu daha bişey değil 20 de görecek polat dönünce 17 yi de geçeriz :D

KVP bu hafta çoşmuş , dizi totalde 16 reytingi geçerek inanılmaz iyi gitmiş ab grubunda 13.44 reyting alarak her 2. gruptada yükselmiş

KŞ akşam yine çok iyidi ama pek iyi gitmemiş totalde 5.47 reytingle 4. sırada abde 6 reyting almış ama bence bu oranlar düşük

bu kadını beklemiyodum dünkü anlıklardan sonra fena coştuk 16 nedir yav :d

- - - Ekleme - - -

polatsız 16 polat gelince o gazla 20 mi alırız artık kaç alırız bilmiyom :d

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:00:02[/TD]
[TD="align: center"]23:16:31[/TD]
[TD="align: center"]16,02[/TD]
[TD="align: center"]37,77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]19:59:15[/TD]
[TD="align: center"]20:46:20[/TD]
[TD="align: center"]7,53[/TD]
[TD="align: center"]18,87[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:d :d

Görüldüğü gibi benim klasım AB grubuymuş:F:F Ne kadar atarsam atim Totalleşemıyorum :F:F Ömeer ÇelAkıl ilk demişim ilk 10 işte :F:F

Hangi kadın takas :)

pardon yanlış oldu bu kadarı olacaktı heycandan yanlış yazdım reytinglere bak :d

- - - Ekleme - - -

Görüldüğü gibi benim klasım AB grubuymuş:F:F Ne kadar atarsam atim Totalleşemıyorum :F:F Ömeer ÇelAkıl ilk demişim ilk 10 işte :F:F

sana da hak veriyorum bu kadarını ben de beklemiyom 14-15 falan dedim 16 geldi obaa :D

- - - Ekleme - - -

eğer masonlar dönerse varya off diyorum 20 yi kesin geçeriz haydi pana :D

- - - Ekleme - - -

kayıpa 11 umutsuza 12 reyting fark attık oha :d ikisinin toplamının 2 katı :d kanal d perşembe uğradığı hezimete hiçbi gün uğramıyo aslında kayıp kuzeyden yüksek ama vadi öyle uçuyo ki eziliyo kayıp kayıplara karışıyo :d

sana da hak veriyorum bu kadarını ben de beklemiyom 14-15 falan dedim 16 geldi obaa :D

eğer masonlar dönerse varya off diyorum 20 yi kesin geçeriz haydi pana :D

Ohoo sen bu şokla(sevinçle) herkese sararsın bugun :F:F

Masonlar İlluminati mi? Onlar Kanal d'nin yukselmeye başladiği zaman dadanmamişlarmıydı? İlluminatiye dalarlarsa gene atv illumanist olmuştur demektir:X

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]13,44[/TD]
[TD="align: center"]31,59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6,87[/TD]
[TD="align: center"]18,35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]16,02[/TD]
[TD="align: center"]37,77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7,53[/TD]
[TD="align: center"]18,87[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
vadi farka boğmuş :D

Ohoo sen bu şokla(sevinçle) herkese sararsın bugun :F:F

Masonlar İlluminati mi? Onlar Kanal d'nin yukselmeye başladiği zaman dadanmamişlarmıydı? İlluminatiye dalarlarsa gene atv illumanist olmuştur demektir:X
o bölümler dehşet ötesi bişeydi karahanlıyı öldürenler polatı suriye ye kaçıranlar offf be söyleyince bile heycanlanıyom ekranda görünmesi bile 20 reyting inşallah pana yapar ama sanmıyorum çünkü o maskeli polat :D

- - - Ekleme - - -

kayıpı 3-5 e katladık :d

Vadi totalde 16 alarak rekor kırmış süper Abde de 13.50 almış my ile totalde 5 reyting fark atmış ab grubundada farkı 1.5 ratinge indirmiş helal olsun açık ara en çok izlenen dizi tebrikler. :D

- - - Ekleme - - -

Vadi totalde 16 alarak rekor kırmış süper Abde de 13.50 almış my ile totalde 5 reyting fark atmış ab grubundada farkı 1.5 ratinge indirmiş helal olsun açık ara en çok izlenen dizi tebrikler. :D

demekki tns anlıklarında 18 falan görmüşüz dediklerim hepsi çıkıyo harbiden bu aralar iddaaya başlim tuttururum kesin :d

- - - Ekleme - - -

aga dün 1 saat blok 1 saat başka bişey yaptı atv vadiye tuhaf bişey yapıyo anlamıyom ne blok ne başka bişey ama şöyle bişey var ürün yerleştirme aşırı fazla sürekli altta reklam var ve reklama girdiği anlarda reyting 8 falan oluyo sadece reklam bu da inanılmaz para atv daha çok kazanıyo demekki

demekki tns anlıklarında 18 falan görmüşüz dediklerim hepsi çıkıyo harbiden bu aralar iddaaya başlim tuttururum kesin :d

- - - Ekleme - - -

aga dün 1 saat blok 1 saat başka bişey yaptı atv vadiye tuhaf bişey yapıyo anlamıyom ne blok ne başka bişey ama şöyle bişey var ürün yerleştirme aşırı fazla sürekli altta reklam var ve reklama girdiği anlarda reyting 8 falan oluyo sadece reklam bu da inanılmaz para atv daha çok kazanıyo demekki

bu reklam düzeni durmaz daha fazla reklam vericek kanal bence süreyi 23:30 kadar uzatabilirler