20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Türküler çoğunlukta değil. Çoğu site de bilindiklerden ziyade türküler yok.

her müziğin 5 er tane Mix'i var.Adamlar işi biliyo. Sıkmamak için elinden geleni yapıyor. Her sene yeni müzikler de çıkaıyolar. Eskileri Mix'liyolar miss gibi oluyo :)

mix fiks farketmez orjinal ve yeni müzikler azınlıkta artık :)

leyla ya çok üzülüyom....canım benim ..bu reytinglerde onunda katkısı çok....necati maldivlerde full tıme takılsın...leylam buralarda sefil olsun...:bağır:

yav ben ne dershaneye gittin ne çalıştım tek seferde yerleştim sizin gibi 10 sefer girip 10 sene dershaneye gitmedim 400 yapacağımı adım gibi biliyorum sıkı çalışırsam

düşük değil ki okul puanıyla 350 ye dayanıyo nerdeyse :D hiç çalışmadım ondan vadi zaten hayatın bi parçası onu söylemeye gerek yok bana şimdi yemek yemekten mi çalışamadın gibi demiş oldun :d sen kaç aldın aga :D bi de şu var ygs tarihinin en zor sınavı oldu puanlar dip %56 barajı bile geçemedi

Oss zamaninda tv'yi birak izlemeyi sabahliyodum artik. Yemek yedigim zamana bile aciyip fizik , geo kurallarini tekrarliyodum. Adamda kvp izliyomus oss doneminde pesssss :d

oha sen dersle ölmüşsün resmen ben öyle şeyler yapmadım hiç sanki ölüm kalım sınavı tabi vadi izlicem vadi izlemeyip başka bişey yapsam aklım ordan çıkmaz kendimi o gün ve saate ayarlamışım :D ee boru değil 10 yıl 10

düşük değil ki okul puanıyla 350 ye dayanıyo nerdeyse :D hiç çalışmadım ondan vadi zaten hayatın bi parçası onu söylemeye gerek yok bana şimdi yemek yemekten mi çalışamadın gibi demiş oldun :d sen kaç aldın aga :D bi de şu var ygs tarihinin en zor sınavı oldu puanlar dip %56 barajı bile geçemedi

YGS'De 450 fln LYS'den sonra okul puanıyla birlikte 474 herhalde :D

yakup o kadar çalışıyon bari bi halt ol da boşa gitmesin :d

konuyu perşembe anlıklarından öss sınavlarına nasıl getirdiniz...deyin bakiiim hızlı amcanıza....:d

- - - Ekleme - - -

konuyu perşembe anlıklarından öss sınavlarına nasıl getirdiniz...deyin bakiiim hızlı amcanıza....:d

- - - Ekleme - - -

ajanlar provoke etmiş yine anlıkları...israilin işi olabilir...her kafadan bi ses çıkıyor yine...:bilmem:

- - - Ekleme - - -

:D Takas başlattı. Vadi'nin reyting sonuçlarını beklerken YGS'nin sonuçlarını beklerkenden daha çok heyecanlanıyom dedi.
öle başladı Hızlı amca :D