20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Muzikleri dinleyince huzunleniyomusun, 😀d benim bildigim adam o muzikleri dinleyince astim- kestim hale gelir 😀d
izlemeyen bilemez elif dedim dinleyince hüzünleniyo insan duygusal müziklerde yani hee bi operasyon müziğinde adam coşar uçar orası ayrı bi gladio müziğinde obaaaaaaaaaaaaaaaa :d

yarınki anlıkları doğum günü pastasını bekleyen velet gibi bekleyecem...mayalar bile durduramaz beni..:applause:

yav vadinin reytinglerini beklerken ki merak sınav sonuçlarımı beklediğimden daha çok :d ben ygs sonuçlarını bile vadi reytingleri kadar merak etmedim :d

merak etmeyin dizi 2015 yılına kadar sürer çünkü eski vadiyi izleyenler bilir kriptexte 2015 sonlanıcağı yazıyordu.

izlemeyen bilemez elif dedim dinleyince hüzünleniyo insan duygusal müziklerde yani hee bi operasyon müziğinde adam coşar uçar orası ayrı bi gladio müziğinde obaaaaaaaaaaaaaaaa :d
vadiyi vadi yapan 6 unsurdan biri cenderedir....en önemli müziği buydu galiba.....türkülerden de olmazsa olmazsı fırtına türküsü hala çalıyor....müthiş ya ....:lemo:

cendere mix falan çalınca coşuyom reyiz coşmayan varmıdır :d hele o operasyon müziğinde obaaaa :d tv nin içine girip oparesyona katılasım geliyo resmen :d

yav cendere vadinin simgesidir milli maçlarda orda burda çalan müzik efsane efsane çırağan da çaldı be cendere cendere düdüklü tencere..... :d