20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

aynen he polatın olmadığı vadi tarihinde 2.bölüm oldu bir ilk bölüm bi de son bölümde yoktu :d aga ilk 3 bölüm değil yanlışın var sadece ilk bölüm yoktu polat

vadinin en kötü hali bile üst düzeydir ben bi ara eski vadiyi baştan sona izlicem her gün 1 bölüm sınavlardan sonra

xantier belki haklisin hocam, ben on yargili davraniyor olabilirim dedigm gibi ya hic demdm herkes izliyor br bakalim cekiciligi nedir diye;( artik bu saaten snrada bakilmz zaten dizi uctu gitti cok bisy kybttigimi dsnmym bu dizide

ömer çelakıl satanistleri çıkarmıştı gece 2 ye kadar izledim kurmaca olduğunu bildiğim halde :d

Biz 3 yıldır o dandik bölümlere nası tahammül etmişiz Vadi'nin ya. İnanamıyorum.

- - - Ekleme - - -

Aynen :D Ömer Çelakıl Geri Dönüyorrrr!!!!
ama mayası yarına bitecek ......başka maya bulması gerek ilgi çekecek..:mmm:

- - - Ekleme - - -

polat olmadan önceki haftaki anlıkları geçersek...vadi tarihinin en büyük başarılarından biridir bu.....:GB_bonesrock:

babam 10 yıldır izler hiç kaçırmaz bi vadi izler zaten geç gelir işten bi vadi izler bende onun sayesinde vadici oldum yoksa ben küçükken vadi açmasa nerden bilecektim 10 yaşında falandım :D ama o zaman herkes izlerdi be ah ah çakır öldüğü günkü halimi hiç unutmadım hiç :D

yemin ediyom o dönem o kadar etkiliymiş ki okulda çakır polat memati seyfo dayı aslan bey falan olup kovalamaca oynuyoduk ilkokulda ben hep çakır oluyodum kankam da polat oluyodu ah be ne günlerdi

vadinin para kazandirmadigi kanal kalmadi demi la her yil bi kanalda glck yil show alir kesin

xantier belki haklisin hocam, ben on yargili davraniyor olabilirim dedigm gibi ya hic demdm herkes izliyor br bakalim cekiciligi nedir diye;( artik bu saaten snrada bakilmz zaten dizi uctu gitti cok bisy kybttigimi dsnmym bu dizide

Yapacağını bilsem aga geçmiş 274 bölümü izle diyecem ama zor iş harbiden.