20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

nereye gider tnt de bile oynadi vadi yav atv de kalmaz gibi geliyo vadi millet sikilmadikca final ne yapmaz 2 yil daha oynr en kotu ama admlr sikilms olablr artj ondn biter biterse

eski vadi izlerken bi tuhaf oluyom ben ondan çok fazla izlemem duygulanıyom yani o kadar muhteşem ki kıyamıyom izlemeye :D

eski vadi izlerken bi tuhaf oluyom ben ondan çok fazla izlemem duygulanıyom yani o kadar muhteşem ki kıyamıyom izlemeye :D

:D ben ilk kez izlediğim için daha farklı hoş bi duygu oluyo benimkisi. Final bölümüne çok yaklaştım 92. Bölümdeyim ben :D

O bitecek de bi de Pusu'yu izlemediğim yere kadar izleyecem peh çok iş var :D

show bu haliyle alev alev i bile alamaz ne vadisi :d vadi gitmez show a artık

- - - Ekleme - - -

aga o yaşlandı artık :d
ilk filminden 14 yıl sonra t.içgüdü 2 yi çekmiş kadın....benden daha çok c.tramel çıkar diye...kadın mesaj yollamış bence polata....yaş yetmiş iş bitmemiş anlaşılan....😱ha:

eeeeeevadi büyük dizi.... bir gün kanallar bizde yayınlanmadı diye ağlamasın diye her kanalda yayınlandı....efsanenin her kanalda imzası var şimdi.....

eski vadinin tartışılcak hiçbir yanı yok her şeyi her şeyi süper ötesi eski müzikleri dinleyince hüzünleniyom hele o suriye bölümleri varya ben bitiriyo be öldürüyo

- - - Ekleme - - -

eski vadinin tartışılcak hiçbir yanı yok her şeyi her şeyi süper ötesi eski müzikleri dinleyince hüzünleniyom hele o suriye bölümleri varya ben bitiriyo be öldürüyo

polatsız vadi olmaz diyolardı...şimdi herkes başrolü aratmadı......kara -abdül - leyla hepsi döktürdü ...yedek kadroyla bile alt ediyolar diğer dizileri...

4 büyük kanala da imzayı çaktık var mı ötesi hepsi vadinin peşinden koştu :d

- - - Ekleme - - -

Muzikleri dinleyince huzunleniyomusun, 😀d benim bildigim adam o muzikleri dinleyince astim- kestim hale gelir 😀d