Gece uçarsa tamamen,köpekler güler halimizeYarın düzelir inş tabi gece tamamen uçmazsa
Gece uçarsa tamamen,köpekler güler halimizeYarın düzelir inş tabi gece tamamen uçmazsa
Hahaha Aaa yaşıyorBu sabah gelirse sana selam söyler artık oda özlemiştir seni arkandan güzel laflar saydırıyordu
@eskici ile Turabi fun clup kurduk. Bundan sonra efsane ikiliyiz eskici ile
Bundan sonra Turabiciyim sizi de bekleriz kulübümüzeAsıl @eskici aldatıyor @Forumdash ı @sokak sanati ile birlikteler şunların avatarına bak ayoll forum çöktü bunların yüzünden kaldıramadı bukadar acıyı
Klubunuzu yakayım@Yiğitt bebüşüde dahil edeceğiz yakında. Adam gibi ADAM Turabi Çamkıran
Turabi gibi bir adam göremezsin zatenKlubunuzu yakayımAdam görmesem hemen klube uye olacaktım
Türünün tek örneği tabiTurabi gibi bir adam göremezsin zaten
Evet onun gibi yani adam gibi adam yokTürünün tek örneği tabi
İşte abin kadar namuslu kimse yokAsıl @eskici aldatıyor @Forumdash ı @sokak sanati ile birlikteler şunların avatarına bak ayoll forum çöktü bunların yüzünden kaldıramadı bukadar acıyı
Adamlık lafı ağır gelirEvet onun gibi yani adam gibi adam yok
Klubunuzu yakayımAdam görmesem hemen klube uye olacaktım
Sen olmuşsun çürümeye dönmüşsünOlmamışsın canım
Aaa düzelmiş hadi gözün aydın ayollGece uçarsa tamamen,köpekler güler halimize
@Yiğitt bebüşüde dahil edeceğiz yakında. Adam gibi ADAM Turabi Çamkıran
@Forumdash a bu sefer kulup yakma konusunda katılıyorum o kulup yakılmalı hemde içinde o adam varkanKlubunuzu yakayımAdam görmesem hemen klube uye olacaktım
@Forumdash a bu sefer kulup yakma konusunda katılıyorum o kulup yakılmalı hemde içinde o adam varkan
@Yiğitt Öyle bir hataya düşmez ayoll yoksa Barış Arduç ona çok kızar beni seven birisi Turabi sevemez der
ayyy sonunda,seninle düzgün iletişim kuramıyorum diye krize girmiştimAaa düzelmiş hadi gözün aydın ayoll
Hahha Aaa orası öyle ama hiç görüşememektense yinede iyidir ayollayyy sonunda,seninle düzgün iletişim kuramıyorum diye krize girmiştim
Neyse düzeldi de rahata kavuştuk,düzelmeseydi napardıkHahha Aaa orası öyle ama hiç görüşememektense yinede iyidir ayoll
Çok şükür foruma alıştık 1 gün girmesek olmuyorNeyse düzeldi de rahata kavuştuk,düzelmeseydi napardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?