Sen bir kaybolursun eninde sonundaNereye gidene kadar![]()
@serhatt yokluğunda hemen yanıma geldi bir şekilde partner buluyorum ama seninde yerin ayrı üçümüzde götürelim bu haftayı
Sen bir kaybolursun eninde sonundaNereye gidene kadar![]()
Bakalım ne zaman olur belli olmazSen bir kaybolursun eninde sonunda![]()
![]()
@serhatt yokluğunda hemen yanıma geldi bir şekilde partner buluyorum ama seninde yerin ayrı üçümüzde götürelim bu haftayı@Forumdash beyde geceleri gelecekmiş artık
![]()
Aaa nerede gördünBakalım ne zaman olur belli olmaz@Forumdash Faruk bey yanlış işler peşinde takip ediyorum onu kötü yerlerde gördüm
![]()
![]()
Beni aldatıyor galibaAaa nerede gördünOnun yanlış işler peşinde olduğu belli geçen gün uzaylı dansımı ne paylaşıyordu gangnam style rezilliğiin zor atlattık bu çıktı başımıza
![]()
Hadi ergenler neysede yaşlı başı olgun adam senin ne işin var böyle şeylerle biz bilinçli insanlarız![]()
![]()
![]()
Amann sen de sakın bilincini bozma sen bari dikkat et kendineBeni aldatıyor galiba![]()
amaaan herkes bir sosyal medya canavarı olmuş gidiyor hepsine sağlam bir oklava şart
![]()
![]()
Ben gidince yakalanmayacağını sandı herhaldeAmann sen de sakın bilincini bozma sen bari dikkat et kendine![]()
![]()
Senin gittiğin gün @Forumdash ile konusmustuk ben izin verdim gitmesine diye sırıtıyordu
![]()
![]()
Bende tavukları pişirmişem hacıyı göndermişem şarkısı paylaşmıştım
![]()
Aaa kiminle bastın bunu emanetine sahip çıkamadım sanırımBen gidince yakalanmayacağını sandı herhalde![]()
![]()
Tanımıyorum ama senin suçun yok Faruk bey karda yürür izini belli etmez ama ben bulurum tabiAaa kiminle bastın bunu emanetine sahip çıkamadım sanırım![]()
![]()
![]()
Aaa siz de çok gözünüzden uzak tutmayın gerçi sen cin gibisin @Forumdash seni aldatamaz yakalıyorsun ama @destere nerede ne haltlar karıştırıyor kaç gündür hiç haberim yokTanımıyorum ama senin suçun yok Faruk bey karda yürür izini belli etmez ama ben bulurum tabi![]()
![]()
O hala yaşıyor mu ya hiç görünmüyorAaa siz de çok gözünüzden uzak tutmayın gerçi sen cin gibisin @Forumdash seni aldatamaz yakalıyorsun ama @destere nerede ne haltlar karıştırıyor kaç gündür hiç haberim yok![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa yaşıyorO hala yaşıyor mu ya hiç görünmüyor![]()
![]()
Avatarını değiştir demeseydim keşke beterin beteri oldunu unutuyorum ayoll 😕😕😕Survivor konusuna gelirsen görürsün![]()
Haftaya banada öyle dersin artık.
Özelden söyledim işte, benden bile balık hafızalı çıktın.Aaa sana ne olacak![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa onu diyorsunÖzelden söyledim işte, benden bile balık hafızalı çıktın.
Artık ilk 10'da zor görürsünüz beni.![]()
Avatarını değiştir demeseydim keşke beterin beteri oldunu unutuyorum ayoll 😕😕😕
Sen benim yanıma geldin be pis şeySen bir kaybolursun eninde sonunda![]()
![]()
@serhatt yokluğunda hemen yanıma geldi bir şekilde partner buluyorum ama seninde yerin ayrı üçümüzde götürelim bu haftayı@Forumdash beyde geceleri gelecekmiş artık
![]()
Özelden söyledim işte, benden bile balık hafızalı çıktın.
Artık ilk 10'da zor görürsünüz beni.![]()
Benle yakınlaşanın forumu bırakası geliyorHahaha Aaa onu diyorsunAman ondan bir şey olmaz sen benim nasihatıma uy beni bile geçersin merak etme
![]()
![]()
![]()
Nerde gördün? Kariştirmişsindır hasretinden gözlerin yanliş görmüştürBakalım ne zaman olur belli olmaz@Forumdash Faruk bey yanlış işler peşinde takip ediyorum onu kötü yerlerde gördüm
![]()
![]()
Avatar ne öyle? O Avatar ne öyle? Öyle avatar mı olur? Ne öyle o avatar?Beni aldatıyor galiba![]()
amaaan herkes bir sosyal medya canavarı olmuş gidiyor hepsine sağlam bir oklava şart
![]()
![]()
Abini tanımıyormusun sen yaa?Aaa kiminle bastın bunu emanetine sahip çıkamadım sanırım![]()
![]()
![]()