Aaa ne güzel rakam tutturmuşum
senin 7 ne be?Bir ara 100 civarı yazardın. iyice saldın burayı
2 hafta paskalya tatili vesilesiyle hem konu açmada hemde mesaj yazmada gaza bastım![]()
survivordada çene durmuyor![]()
Lafmı attın şimdi sen bana?Paskalya tatili dinlenmek içindir, bende onu yaptım.![]()
Bende ilk zamanlar aktif değildim. 1000 mesajı 13 ayda yazarken şimdilerde 1.haftada yazıyoruzCanım çok teşekkürler,sende iyi yazmışsın.İyiki varsın
Üye olduğum ilk zamanlar hiç yazmıyodum,sadece konuları takip ediyodum,ondan çok gerideyim![]()
Bulurum inş. bu aktifliğimi kaybetmezsemBende ilk zamanlar aktif değildim. 1000 mesajı 13 ayda yazarken şimdilerde 1.haftada yazıyoruz
Sende bu hızla yazın 10.000 leri bulursun![]()
Lafmı attın şimdi sen bana?
Ben iş değiştirdim ve buyüzden 1 haftalık tatil, 2 haftalık oldu
İlk hafta gezip tozdum. Geçen haftada gezdim aslında ama akşamları Survivor'unda etkisiyle bol bol çene çalıştırdımMarifetliyiz işte, her yere yetişiyoruz
![]()
o taş kafama geldi çünküBinevi.
Gez gez, tadını çıkar.![]()
o taş kafama geldi çünkü
Havalar nihayet yeni yeni ısınmaya başladı
Artık dışarılarda gezme vakti.
Dün bir anda 17 derece oldu herkes kısa kol gezdi. Bugün yine ceketler çekildi ama![]()
TeşekkürlerAman dikkat et.yeni işin hayırlı olsun bu arada.
Sanki İsviçre havasını anlattın.o yüzden burnum akıyor zaten.
![]()
8. mi olmuşum ben şok 😱Aaa gel ayoll özledik seninde sohbetlerini@Yiğitt @kerem standart iyi yazmışsınız sizde yine ve @destere @xemrexxx e yine geçilmiş 2 gün giren oğlana
Sende artık gaza bas @Harunnn60 bey emekli olmadın daha![]()
8. olmak bana büyük bir şok yarattı, ben 15. falan olurum diye düşündüm. 😱 Birde 300 mesaj diyor, 125'i geçmemiştir yani. Nerden geliyor bu 300 anlamadım.
8. olmak bana büyük bir şok yarattı, ben 15. falan olurum diye düşündüm. 😱 Birde 300 mesaj diyor, 125'i geçmemiştir yani. Nerden geliyor bu 300 anlamadım.
Biraz daha gaz vereymişim yine 7. olacaktım.![]()
Kendimi kullanılmış hissediyorum.@DarkLegenD dedikodu yapalım dedi sonra meşgulüm deyip kenara çekildiği için değişen pek birşey olmamış mesaj sayısında ama nasiplenen @Sherlock olmuşAtak yapmış baya
![]()
Sohbetini özledik vlla daha uzun süre ara verme gidene kadarHiç girmeden 16.olmuşum güzel![]()
![]()
Senin standartında iyi mesaj sayısı cnm8. mi olmuşum ben şok 😱
Nereye gidene kadarSohbetini özledik vlla daha uzun süre ara verme gidene kadar![]()