Değer kişiyse borcumuzu öderizBedel odeyeceksin
Bul atalım diyorum zaten nerenle dinliyon
Değer kişiyse borcumuzu öderizBedel odeyeceksin
Bul atalım diyorum zaten nerenle dinliyon
Onunla mı uğraşacağız şimdi![]()
Değer kişiyse borcumuzu öderizAma ederi yok
![]()
Her zaman alıyor zaten aslanımHerkes bedel ödeyecek. Turabi bugün yine iyi gününde. Oyun aldı![]()
Her zaman alıyor zaten aslanım![]()
Turabi mi "tur-abi" miBorç değil haraç![]()
Turabi mi "tur-abi" miSiz dönün en son ben veririm haraç
![]()
Temelleri bi dahaki ay atsak 2023 hedeflerine yetişirForum kusma bölgesi inşaa edilmeli.s.s
Kız hep bana karşi çıkıp sonradan katılıyorsunAbi sözü dinle diyorum sana
![]()
Turabiye laf atana olmamışı basarız iyi olmuş olmamışın geri gelmesi![]()
Aaa Turabi hakkında ne diyorsan haklısın @Forumdash abiciğimGeçen @Forumdash bi şeyler geveliyordu onlarada diss atalım![]()
Aaa Turabi hakkında ne diyorsan haklısın @Forumdash abiciğim![]()
![]()
Ayy bu manyak @sokak sanati şöyle bir huyu var geçmişteki emsajlarıda bulup dis atıyor![]()
![]()
@eskici de yoldan çıkmış zaten son ara verdiğinde iyi gelmemiş ona avatara bak 😕😕😕
Ms de mi yoksa Yabancı Şarkı etkinliğinde mi orasını hatırlamıyorum birisine gıcık olup sevdiği bir şarkıcı mesajlarına taaa 1 yıl önceki falan geçmiş mesajlarını bulup tek tek dis atıyordun hangi üye oldunuda şuan hatırlamıyorumBen bugünün işini yarına bırakmam pek diss atılacaksa bugün atarim![]()
Ms de mi yoksa Yabancı Şarkı etkinliğinde mi orasını hatırlamıyorum birisine gıcık olup sevdiği bir şarkıcı mesajlarına taaa 1 yıl önceki falan geçmiş mesajlarını bulup tek tek dis atıyordun hangi üye oldunuda şuan hatırlamıyorum![]()
![]()
![]()
Aaa keşke yine öyle olsan böyle kabuğuna çekilmiş halinden iyidirHırslı olduğum dönem olabilir evet yapıyorum![]()
Aaa keşke yine öyle olsan böyle kabuğuna çekilmiş halinden iyidir![]()
![]()
![]()
Şu avatarını değiştir renklenirsin ayollForum renksiz ben değil.s.s
Turabi krala laf yokAaa Turabi hakkında ne diyorsan haklısın @Forumdash abiciğim![]()
![]()
Ayy bu manyak @sokak sanati şöyle bir huyu var geçmişteki emsajlarıda bulup dis atıyor![]()
![]()
@eskici de yoldan çıkmış zaten son ara verdiğinde iyi gelmemiş ona avatara bak 😕😕😕
Şu an trendeyim bacımAaa Turabi hakkında ne diyorsan haklısın @Forumdash abiciğim![]()
![]()
![]()