Kendimi çok fena boşlukta hissediyorum,bağımlı oldum iyiceÇok şükür foruma alıştık 1 gün girmesek olmuyor![]()
Kendimi çok fena boşlukta hissediyorum,bağımlı oldum iyiceÇok şükür foruma alıştık 1 gün girmesek olmuyor![]()
2014 kayıtlısın ama yeni yeni aktifleşiyorsun geç bile kalmışsın zaten cnmKendimi çok fena boşlukta hissediyorum,bağımlı oldum iyice![]()
HAYAT şartları naparsın2014 kayıtlısın ama yeni yeni aktifleşiyorsun geç bile kalmışsın zaten cnm![]()
![]()
![]()
Aaa en iyi dönemlerinde kayıt olmuşsun aslında 2014-2015 ama malesef kaçırmıssınHAYAT şartları naparsınO zamanlar üniye yeni başlamıştım
![]()
o zamanlar çok hareketliydi biliyorum o dönemleri şimdi kalmadı pek kimseAaa en iyi dönemlerinde kayıt olmuşsun aslında 2014-2015 ama malesef kaçırmıssın
Şuan ne iş ediyorsun![]()
Eee Üniyi bitirmeden gelmende bir şey millet son senelerinde forumu bırakıyor mesalao zamanlar çok hareketliydi biliyorum o dönemleri şimdi kalmadı pek kimse
Son sınıftayım tatlım okuyorum![]()
ben saldım artık uğraşamıycam daha fazlaEee Üniyi bitirmeden gelmende bir şey millet son senelerinde forumu bırakıyor mesala![]()
Aaa okadar gelmişsin diplomayı alamazsan görürsünben saldım artık uğraşamıycam daha fazla![]()
Alınca daha beter olacak iş hayatı daha zorAaa okadar gelmişsin diplomayı alamazsan görürsün![]()
![]()
![]()
İşsiz kalmazsın korkma diploman çok yardımcı olurAlınca daha beter olacak iş hayatı daha zor![]()
Ayol benim sonum böyle olmaz bulurum bi parlak sefasını sürerimİşsiz kalmazsın korkma diploman çok yardımcı olur![]()
![]()
Haha h Aaa ama bulamazsan sonun aynen böyle olurAyol benim sonum böyle olmaz bulurum bi parlak sefasını sürerim![]()
Sen rahat ol,elimi sallasam ellisi benim gibisineHaha h Aaa ama bulamazsan sonun aynen böyle olur![]()
![]()
![]()
Kız hep bana karşi çıkıp sonradan katılıyorsun@Forumdash a bu sefer kulup yakma konusunda katılıyorum o kulup yakılmalı hemde içinde o adam varkan![]()
![]()
@Yiğitt Öyle bir hataya düşmez ayoll yoksa Barış Arduç ona çok kızar beni seven birisi Turabi sevemez der![]()
![]()
![]()
@Forumdash a bu sefer kulup yakma konusunda katılıyorum o kulup yakılmalı hemde içinde o adam varkan![]()
![]()
@Yiğitt Öyle bir hataya düşmez ayoll yoksa Barış Arduç ona çok kızar beni seven birisi Turabi sevemez der![]()
![]()
![]()
Turabiye laf atana olmamışı basarız iyi olmuş olmamışın geri gelmesiBu mesaj sayesinde olmamış butonunun kıymetini bir kez daha anladım. Fırsat bu fırsat at olmamış @eskici![]()
Turabiye laf atana olmamışı basarız iyi olmuş olmamışın geri gelmesi![]()
Gevelemedim direkt söyledim![]()
O zaman diss yoktu o yüzden atamadım![]()
Onunla mı uğraşacağız şimdiBedel odeyeceksin
Bul atalım diyorum zaten nerenle dinliyon