Gece uçarsa tamamen,köpekler güler halimizeYarın düzelir inş tabi gece tamamen uçmazsa![]()
Gece uçarsa tamamen,köpekler güler halimizeYarın düzelir inş tabi gece tamamen uçmazsa![]()
Hahaha Aaa yaşıyorBu sabah gelirse sana selam söyler artık oda özlemiştir seni arkandan güzel laflar saydırıyordu
![]()
![]()
![]()
@eskici ile Turabi fun clup kurduk. Bundan sonra efsane ikiliyiz eskici ile![]()
Bundan sonra Turabiciyim sizi de bekleriz kulübümüzeAsıl @eskici aldatıyor @Forumdash ı @sokak sanati ile birlikteler şunların avatarına bak ayoll forum çöktü bunların yüzünden kaldıramadı bukadar acıyı![]()
![]()
![]()
Klubunuzu yakayım@Yiğitt bebüşüde dahil edeceğiz yakında. Adam gibi ADAM Turabi Çamkıran![]()
Turabi gibi bir adam göremezsin zatenKlubunuzu yakayımAdam görmesem hemen klube uye olacaktım
![]()
Türünün tek örneği tabiTurabi gibi bir adam göremezsin zaten![]()
Evet onun gibi yani adam gibi adam yokTürünün tek örneği tabi![]()
İşte abin kadar namuslu kimse yokAsıl @eskici aldatıyor @Forumdash ı @sokak sanati ile birlikteler şunların avatarına bak ayoll forum çöktü bunların yüzünden kaldıramadı bukadar acıyı![]()
![]()
![]()
Adamlık lafı ağır gelirEvet onun gibi yani adam gibi adam yok![]()
![]()
Klubunuzu yakayımAdam görmesem hemen klube uye olacaktım
![]()
Sen olmuşsun çürümeye dönmüşsünOlmamışsın canım
Aaa düzelmiş hadi gözün aydın ayollGece uçarsa tamamen,köpekler güler halimize![]()
@Yiğitt bebüşüde dahil edeceğiz yakında. Adam gibi ADAM Turabi Çamkıran![]()
@Forumdash a bu sefer kulup yakma konusunda katılıyorum o kulup yakılmalı hemde içinde o adam varkanKlubunuzu yakayımAdam görmesem hemen klube uye olacaktım
![]()
@Forumdash a bu sefer kulup yakma konusunda katılıyorum o kulup yakılmalı hemde içinde o adam varkan![]()
![]()
@Yiğitt Öyle bir hataya düşmez ayoll yoksa Barış Arduç ona çok kızar beni seven birisi Turabi sevemez der![]()
![]()
![]()
ayyy sonunda,seninle düzgün iletişim kuramıyorum diye krize girmiştimAaa düzelmiş hadi gözün aydın ayoll![]()
Hahha Aaa orası öyle ama hiç görüşememektense yinede iyidir ayollayyy sonunda,seninle düzgün iletişim kuramıyorum diye krize girmiştim![]()
![]()
Neyse düzeldi de rahata kavuştuk,düzelmeseydi napardıkHahha Aaa orası öyle ama hiç görüşememektense yinede iyidir ayoll![]()
![]()
![]()
Çok şükür foruma alıştık 1 gün girmesek olmuyorNeyse düzeldi de rahata kavuştuk,düzelmeseydi napardık![]()