Aaa forum dışı başka yer bilmem ben napıcaksanız burada yapın ayollBenle yakınlaşanın forumu bırakası geliyor![]()
![]()
Aaa forum dışı başka yer bilmem ben napıcaksanız burada yapın ayollBenle yakınlaşanın forumu bırakası geliyor![]()
![]()
Nerde gördün? Kariştirmişsindır hasretinden gözlerin yanliş görmüştür
Avatar ne öyle? O Avatar ne öyle? Öyle avatar mı olur? Ne öyle o avatar?Mutluluklar size
Abini tanımıyormusun sen yaa?
@eskici ile Turabi fun clup kurduk. Bundan sonra efsane ikiliyiz eskici ile![]()
Asıl @eskici aldatıyor @Forumdash ı @sokak sanati ile birlikteler şunların avatarına bak ayoll forum çöktü bunların yüzünden kaldıramadı bukadar acıyıO hala yaşıyor mu ya hiç görünmüyor![]()
![]()
Aaa o açıdan değil bee 1.sabit benimya 2.sıraya bu hafta sen geldin yanıma diyorum yeni 2.olarakSen benim yanıma geldin be pis şey![]()
O zaman izin ver geçiyimAaa o açıdan değil bee 1.sabit benimya 2.sıraya bu hafta sen geldin yanıma diyorum yeni 2.olarak![]()
![]()
Ama eskici gibi sende bir hafta beni geçsen sevinirim potansiyelinde var
![]()
Aaa zaten forum ayvayı yemişO zaman izin ver geçiyimgirme bi kaç gün
![]()
evet 3 gün geçti daha 100 mesaj yazamadım ayolAaa zaten forum ayvayı yemişBu hafta durgun geçecek
![]()
![]()
![]()
Aaa forum düzelsinde sayı önemli değil ama Böyle keyifte alamıyoruz orası sıkıntı oluyorevet 3 gün geçti daha 100 mesaj yazamadım ayol![]()
EVET kötü oldu,akış bile gözükmüyor bende,sende gözüküyormuAaa forum düzelsinde sayı önemli değil ama Böyle keyifte alamıyoruz orası sıkıntı oluyor![]()
Aaa vlla şuan sadece mesaj beğenip cevap verebiliyorum başka bir şey yapamıyorumEVET kötü oldu,akış bile gözükmüyor bende,sende gözüküyormu
Çok ağır çok,akış gözükmemesi niye acaba ya ordan takip ediyodum herşeyiAaa vlla şuan sadece mesaj beğenip cevap verebiliyorum başka bir şey yapamıyorum![]()
İfadeler yok video paylaşamıyorsun ve konular görünmüyorÇok ağır çok,akış gözükmemesi niye acaba ya ordan takip ediyodum herşeyi![]()
NEDEN forum böyle oldu bi andaİfadeler yok video paylaşamıyorsun ve konular görünmüyorBunlar forumu hızlandırmak için yanı onları kaldırmasalardı şuan mesaj yazamazdık biraz idare edecez artık
![]()
![]()
![]()
Aaa böyle oluyor zaman zaman ama genelde Forum çökük şekilde oluyordu yanı düzelene kadar giremiyordunNEDEN forum böyle oldu bi anda
BÖYLE OLACAĞINA GİREMESİN KİMSE DAHA İYİ,SİNİR KRİZİ GEÇİRİYORUM SABAHTAN BERİAaa böyle oluyor zaman zaman ama genelde Forum çökük şekilde oluyordu yanı düzelene kadar giremiyordunŞimdi en azından girebiliyoruz
Hele geçen yıl 4-5 gün girememiştik
![]()
Hahaha Aaa @destere nasıl karşılayacak bakalım forumun bu haliniBÖYLE OLACAĞINA GİREMESİN KİMSE DAHA İYİ,SİNİR KRİZİ GEÇİRİYORUM SABAHTAN BERİ![]()
hoş karşılar oHahaha Aaa @destere nasıl karşılayacak bakalım forumun bu haliniGerçi en rahatımız o ortada görünmeyerek eziyet çekmiyor
![]()
![]()
![]()
Yok cnm ama hafta sonuna kadar sürebilirde ama forum genelde böyle durumlarda çökük kalıyordu oyüzden şükretmek lazım bak iki sohbet ediyok en azındanhoş karşılar o
NE ZAMAN DÜZELİCEK Bİ BİLGİN VAR MI
AĞIR ÇOK AMA BÖYLE DE İYİ OLMUYO KİYok cnm ama hafta sonuna kadar sürebilirde ama forum genelde böyle durumlarda çökük kalıyordu oyüzden şükretmek lazım bak iki sohbet ediyok en azından![]()
Yarın düzelir inş tabi gece tamamen uçmazsaAĞIR ÇOK AMA BÖYLE DE İYİ OLMUYO Kİ![]()