2-8 Nisan 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Sen bir kaybolursun eninde sonunda :A :A :A

@serhatt yokluğunda hemen yanıma geldi bir şekilde partner buluyorum ama seninde yerin ayrı üçümüzde götürelim bu haftayı :Z:Z:Z @Forumdash beyde geceleri gelecekmiş artık :Z
Bakalım ne zaman olur belli olmaz :A @Forumdash Faruk bey yanlış işler peşinde takip ediyorum onu kötü yerlerde gördüm :A :A

Bakalım ne zaman olur belli olmaz :A @Forumdash Faruk bey yanlış işler peşinde takip ediyorum onu kötü yerlerde gördüm :A :A
Aaa nerede gördün :A Onun yanlış işler peşinde olduğu belli geçen gün uzaylı dansımı ne paylaşıyordu gangnam style rezilliğiin zor atlattık bu çıktı başımıza :A

Hadi ergenler neysede yaşlı başı olgun adam senin ne işin var böyle şeylerle biz bilinçli insanlarız :A :A :A

Aaa nerede gördün :A Onun yanlış işler peşinde olduğu belli geçen gün uzaylı dansımı ne paylaşıyordu gangnam style rezilliğiin zor atlattık bu çıktı başımıza :A

Hadi ergenler neysede yaşlı başı olgun adam senin ne işin var böyle şeylerle biz bilinçli insanlarız :A :A :A
Beni aldatıyor galiba :A :F amaaan herkes bir sosyal medya canavarı olmuş gidiyor hepsine sağlam bir oklava şart :A :A

Beni aldatıyor galiba :A :F amaaan herkes bir sosyal medya canavarı olmuş gidiyor hepsine sağlam bir oklava şart :A :A
Amann sen de sakın bilincini bozma sen bari dikkat et kendine :A :A :A

Senin gittiğin gün @Forumdash ile konusmustuk ben izin verdim gitmesine diye sırıtıyordu
:A :A :A Bende tavukları pişirmişem hacıyı göndermişem şarkısı paylaşmıştım :F

Tanımıyorum ama senin suçun yok Faruk bey karda yürür izini belli etmez ama ben bulurum tabi :A :A
Aaa siz de çok gözünüzden uzak tutmayın gerçi sen cin gibisin @Forumdash seni aldatamaz yakalıyorsun ama @destere nerede ne haltlar karıştırıyor kaç gündür hiç haberim yok :A :A :A

Nerde gördün? Kariştirmişsindır hasretinden gözlerin yanliş görmüştür :A
Avatar ne öyle? O Avatar ne öyle? Öyle avatar mı olur? Ne öyle o avatar? :T: Mutluluklar size:A
Aaa kiminle bastın bunu emanetine sahip çıkamadım sanırım :A :A :A
Abini tanımıyormusun sen yaa?