var sandım...kardeşim...arka sokaklar her cai zirveyi alır babıl 3 olur,,,,,,kırmızı oda önemli, olan bugunku rekabet..Masterchef bugün yok yerine Kırmızı Oda var ve geçen hafta zirvedeydi tüm gruplarda.
var sandım...kardeşim...arka sokaklar her cai zirveyi alır babıl 3 olur,,,,,,kırmızı oda önemli, olan bugunku rekabet..Masterchef bugün yok yerine Kırmızı Oda var ve geçen hafta zirvedeydi tüm gruplarda.
Yanlış biliyor olabilir ne post kasması be.İşte post kasmak için yorum yazılınca böyle oluyor aşko boşver. Geçen haftanın en çok izlenen dizisi bu hafta 5. olur kesin doğru.
Ah senin bu iyi niyetin.Yanlış biliyor olabilir ne post kasması be.
Ah senin bu kötü niyetin.Ah senin bu iyi niyetin.
Bu işten pek anlamıyorsun bence.var sandım...kardeşim...arka sokaklar hercai zirveyi alır ramoda 3 olur babıl 4 olur,,,,,,kırmızı oda 5 olur..çünkü arka sokaklar ve her cai nin izlyenı çook.
oldu gözlerim doldu.. 😀 😀 😀Bu işten pek anlamıyorsun bence.
15+ ile sezon finali yapan Mucize Doktor bile 7-8 ile sezonu açtı. Arka Sokaklar ve Hercai'nin zirvede olması için en az 7+ almaları gerekiyor ki bu imkansız bence. Kırmızı Oda her grupta zirvede olacaktır.oldu gözlerim doldu.. 😀 😀 😀
Sıralama için de Total'de A.S- K.O - Hercai - Bay Yanlış - Ramo - BabilKırmızı Oda
Sıralama için de Total'de Kırmızı Oda - Arka Sokaklar - Hercai - Bay Yanlış - Ramo - Babil
AB'de Kırmızı Oda - Babil - Arka Sokaklar - Bay Yanlış - Hercai - Ramo diyorum.
ben puanlara bakmıyom ..ben dıyorumkı 15 seneden beri arka sokaklar zırvede ..hercaide zirvede izlnenı çooook...arka sokaklar hercai nin arkasında kalcak kırmızı oda15+ ile sezon finali yapan Mucize Doktor bile 7-8 ile sezonu açtı. Arka Sokaklar ve Hercai'nin zirvede olması için en az 7+ almaları gerekiyor ki bu imkansız bence. Kırmızı Oda her grupta zirvede olacaktır.
Sıralama senin bu puan dediğin reytinge göre oluyor farkındasın değil mi?puanlara bakmam 1..kimse odur başarılı..kırmızıoda 1.olamaz
bilmiyodum kardeşim senın sayende öğrendim..sende olmasan nerden öğrencektım ben sıralamayı 😀 😀 😀Sıralama senin bu puan dediğin reytinge göre oluyor farkındasın değil mi?
Dediklerin manasız da biraz.bilmiyodum kardeşim senın sayende öğrendim..sende olmasan nerden öğrencektım ben sıralamayı 😀 😀 😀
Ay hiç kendini yorma bile değmez.Puanlara bakmıyorum mu? Oldu. @Aserat
arka sokaklar 15 seneden beri zırvede değilmi...hercai 3sezonda degılmı zirvede değilmiydi..iki dizinin izleyeni çook değilmi...bunlarmı..... manasız.........gerçekleri söyluyorumDediklerin manasız da biraz.
Bu işten pek anlamıyorsun bence.