Hangi konuya yazdın ki ?
Evet.Vay, kar yağmış ama tutmamış demek. Bakalım beyaza bürünecek misiniz, haber edersin gelişmeleri![]()
bürünmediVay, kar yağmış ama tutmamış demek. Bakalım beyaza bürünecek misiniz, haber edersin gelişmeleri![]()
konuyu hatirlamiyorum, o kadar konudan konuya atliyoruzkiHangi konuya yazdın ki ?
Evet.![]()
Atlı kovalıyor sanki arkamızdanbürünmedi
konuyu hatirlamiyorum, o kadar konudan konuya atliyoruzkibir detaydan bahsetmistim eve gidince yazarim dedigim konudaydi
sali günü
Tipik Ankara havası sezdimSabahları ve geceleri ölüm gibi çok soğuk, öğlen biraz daha normal.
Nokta atışı.Tipik Ankara havası sezdim
Vay, çok iyi. Sayımız çoğalıyor.
Yazında mahşer günü gibi ortası yok şehrinVay, çok iyi. Sayımız çoğalıyor.
Kışı serttir Ankara'nın aynen.
Uçakla yeşil alandan kurak alana geçince hep bir burukluk olur. Ağaçlandırma bu kadar zor olmamalı
güzel güzel. Bizdede hava buz gibiydi. aksam arkadasima gittim bi ciktim cok güzel kar yagiyor yani bizdede kar var bugunYeni yıla kar ile girdik. Bir uyandım, ortalık beyaza bürünmüş. Fena yağıyor@Dosi
İkimiz de sonunda kar ile karşılaştık demek, güzelgüzel güzel. Bizdede hava buz gibiydi. aksam arkadasima gittim bi ciktim cok güzel kar yagiyor yani bizdede kar var bugun
su an cok tutmus ve baya lapa lapa yagiyor. Neyseki yarina erken saatte degil isim. böyle ilk kar zamani trafik allak bullak oluyor cok gec gidiliyor.