Hava Durumu | Genel Bilgi Konusu 🍁☃️🌱🌻

Dün (Salı) çok soğuktu, hatta bunu size belirtmiştim @Bully @12.Adam bugün kar yağdı. Demek ki ondan öyle soluktu. Yeri tutmadı. Sadece yağdı. Yarına beyaza bürünecek miyiz bakalım.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
2 gündür çok soğuk ve rüzgarlı. Kar havası ama kar yağmayacak. Ṣapka giydim ilk kez bugün o kadar soğuktu. Ṣuan bile pancurlara rüzgar çarpıyor.

Dün (Salı) çok soğuktu, hatta bunu size belirtmiştim @Bully @12.Adam bugün kar yağdı. Demek ki ondan öyle soluktu. Yeri tutmadı. Sadece yağdı. Yarına beyaza bürünecek miyiz bakalım.
Vay, kar yağmış ama tutmamış demek. Bakalım beyaza bürünecek misiniz, haber edersin gelişmeleri :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Ankaralı hemşerimiz varmış @Bully

Kışı sert Ankara
d004a3fbc569c19af282c046d762d158.jpg

------

Vay, çok iyi. Sayımız çoğalıyor.

Kışı serttir Ankara'nın aynen.
Yazında mahşer günü gibi ortası yok şehrin

Yeni yıla kar ile girdik. Bir uyandım, ortalık beyaza bürünmüş. Fena yağıyor :A @Dosi
güzel güzel. Bizdede hava buz gibiydi. aksam arkadasima gittim bi ciktim cok güzel kar yagiyor yani bizdede kar var bugun :A
su an cok tutmus ve baya lapa lapa yagiyor. Neyseki yarina erken saatte degil isim. böyle ilk kar zamani trafik allak bullak oluyor cok gec gidiliyor.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
güzel güzel. Bizdede hava buz gibiydi. aksam arkadasima gittim bi ciktim cok güzel kar yagiyor yani bizdede kar var bugun :A
su an cok tutmus ve baya lapa lapa yagiyor. Neyseki yarina erken saatte degil isim. böyle ilk kar zamani trafik allak bullak oluyor cok gec gidiliyor.
İkimiz de sonunda kar ile karşılaştık demek, güzel :A

Seni etiketlediğim mesajdan sonra çok yağmadı neyse ki kar :A İşe gitme durumunu etkileyebiliyor aynen, yorucu oluyor yani :A

İyi bari bugün geç gidecek olman iyi, bunalmazsın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Buradada nerdeyse tüm ülke genelinde kar hakim. Yolculuk yapanlar için kaos var iptal olunan uçak/tren vs seferleri var çünkü.
Benim şehir dışı yolculukta riske girdi :/

Hayırlısı bakalım