aynen kardeşim..saolEn son Survivor'ın altın çağlarını yaşadığını düşünen birisi için fazla iddialı cümleler bunlar...
aynen kardeşim..saolEn son Survivor'ın altın çağlarını yaşadığını düşünen birisi için fazla iddialı cümleler bunlar...
Hala orada kaldıysan yazık. Ben o yorumumu reyting olarak söyledim. Diziler yoktu evet ama sonuç olarak en yüksek reyting alan sezon oldu o yüzden öyle dedim ayrıca arkadaşla daha öncesinde de tartışmıştık ve sonu hüsrandı.En son Survivor'ın altın çağlarını yaşadığını düşünen birisi için fazla iddialı cümleler bunlar...
kardeşim ben aynı fıkırlerde olmak zorunda degılım.....herkesın fıkırlerı ayrı ....ben sıralamadan bahsedıyom...en çok reytıng alırsa odur 1...reytıng demek puan demek...okadarını bende bılıom..Hala orada kaldıysan yazık. Ben o yorumumu reyting olarak söyledim. Diziler yoktu evet ama sonuç olarak en yüksek reyting alan sezon oldu o yüzden öyle dedim ayrıca arkadaşla daha öncesinde de tartışmıştık ve sonu hüsrandı.
Tabikide zorunda değilsin. Sen nasıl fikrini belirttiysen bende senin hakkında vardığım kanıyı belirttim.kardeşim ben aynı fıkırlerde olmak zorunda degılım.....herkesın fıkırlerı ayrı ....ben sıralamadan bahsedıyom...en çok reytıng alırsa odur 1...reytıng demek puan demek...okadarını bende bılıom..
aynen kardeşim saol.....ben reytıng puana bakmıyom..reytınglerdekı sıralamaya bakıyom....hatıceye bakma netıceye bak kardeşım.....sen puan üzerınden yorum yapıon bende sıralamadan bahsedıyom yanı ikiside aynı şey kardeşim..sen kırmızı odayı savunuyon saygıloar dilerim..bende arka sokaklr yada hercai zircede olour diyom...geçen hafta normal..hiç bir cuma dizileriyoktu..ramoda belki 3.olur derim..Tabikide zorunda değilsin. Sen nasıl fikrini belirttiysen bende senin hakkında vardığım kanıyı belirttim.
Tamam nasıl biliyorsan öyle yap.aynen kardeşim saol.....ben reytıng puana bakmıyom..reytınglerdekı sıralamaya bakıyom....hatıceye bakma netıceye bak kardeşım.....sen puan üzerınden yorum yapıon bende sıralamadan bahsedıyom yanı ikiside aynı şey kardeşim..sen kırmızı odayı savunuyon saygıloar dilerim..bende arka sokaklr yada hercai zircede olour diyom...geçen hafta normal..hiç bir cuma dizileriyoktu..ramoda belki 3.olur derim..
tm kardeşim saol..gene yazışmaya devam etcez kusmece yok.tamammıkardeşimTamam nasıl biliyorsan öyle yap.