ıntegram sayfasından bak ve bekleNereden bakıyorsunuz daha uçankuşta yok çok merak ettim
ıntegram sayfasından bak ve bekleNereden bakıyorsunuz daha uçankuşta yok çok merak ettim
bu üç dizi çökmüş...tv 8 de başarılı olduKIRMIZI ODA
TOTAL : 6.75
AB : 9.03
ABC1 : 8.98
HERCAİ
TOTAL : 3.97
AB : 1.85
ABC1 : 3.28
BABİL
TOTAL : 1.45
AB : 3.41
ABC1 : 2.74
RAMO
TOTAL: 4.06
AB: 4.15
ABC1 : 4.37
ARKA SOKAKLAR
TOTAL:
AB :
ABC1:
BAY YANLIŞ
TOTAL: 3.58
AB: 2.65
ABC1: 3.60
REYTİNGLER BELLİ OLDU.
9 aldı ab grubunda Abc1 de de 8.98Ben bu sezonda en iyi iş çıkaran dizinin 7 8 reyting alacağını düşünüyorum. Ve Kırmızı Oda en fazla bu reytingleri alabilir üstünü alamaz
Cuma gününde ilk havlu atan dizi Babil olabilir. Diziyi beğensem de Onur Saylak değişikliği yaramadı, zaten reytingleri de ortada 3 4 bölüme düzelmezse final yakın.
Eski işim olmasından dolayı Ramo'yu izledim ama hikaye çok değişmiş ve İçerde'den kopyala yapıştır olmuş. 3 4 bandına tutunamazsa en fazla 5 bölüm veriyorum.
Arka Sokaklar ve Hercai'nin kemik kitlesi olduğu için özel yorum yapmadım ama bu sezon Hercai de zor duruma düşebilir
Hercai ab grubunda öldü zaten geçen sezon da 3,4 bandını alıyordu dünkü bölümü ile 1.85 almış ilk 10 a giremedi giremeyecekkırmızı oda dizisi tum gruplarda birinci olmaz .hercai ve arka sokaklar ve ramo var:...asıl hercai tum gruplarda birnci olur..artı 10 hiç alamaz
aynen öyle oldu..arka sokaklar ramo hercai düşük başladı çökmuş diziler kırmızı oda başarılıHercai ab grubunda öldü zaten geçen sezon da 3,4 bandını alıyordu dünkü bölümü ile 1.85 almış ilk 10 a giremedi giremeyecek
arka sokaklar bizi bile gömerTotal bıraktığımız gibi 40 yıl daha Arka Sokakları yaşatacak belli oldu, Yalan Rüzgarı misali... Kırmızı Oda üstün başarısını tebrik ederim özellikle AB tarafında 9 ratinge ulaşmış ve yanına yaklaşan bir dizi bile yok. Acun gene sağlam tutturdu. Melisa Sözen, Alya, karakteri zaten dün akşamın adıydı. Babilin ömrünü bilmiyorum, Hercaide 5 dizide 5. Olmuş galiba... İleriki haftalar zor olacak, muhakkak bu yarışta kaybedenler olacak bu sezon bence. Bende oturdum Masumlar Apartmanı izledim, beğendim
valla benim haberim var eskiden beri ilk 5 ilk 3 muge anlı ambargo koydu sabah kuşağına taklıtler çıktı gene başaran olmadıMüge Anlı belki de kendi rekorunu kırıyor ama bizim haberimiz yok.
Uçankuş'un ınstagram sayfasındaNereden bakıyorsunuz daha uçankuşta yok çok merak ettim
tahmınlerde yanılgı ..doğru tutrabılmekde var.biz sadece tahmın ediyoruz..kardeşim..ben 2006 dan beri takıp ediyom reytingleri .sen 8 yıldır kardeşim8 yıldır takip ediyoruz reytingleri yine tecrübe konuştu ve yine haklı çıktım. Kırmızı Oda'yı zirveden indirip sonuncu yapmışlardı dün. @Aserat
Yeni sezonlarını açan dizilerin düşük başladığını tahmin etmeliydin o zaman. Kırmızı Oda sonuncu olur dediğinde çok güldüm.tahmınlerde yanılgı ..doğru tutrabılmekde var.biz sadece tahmın ediyoruz..kardeşim..ben 2006 dan beri takıp ediyom reytingleri .sen 8 yıldır kardeşim
Uçankuş'tan önce PT dizilerinin oranlarını Twitter'da paylaşıyorlar.Nereden bakıyorsunuz daha uçankuşta yok çok merak ettim
onlarımı aklımda tutcam hangi dizi düşük başlıyor diye ...milliyet gazte televizyon dergilerinde hep vardı reyting sonuçları..aklımda tutamamkı onları..arka sokaklar ve hercai nasıl düşük aldı bilmemki.Yeni sezonlarını açan dizilerin düşük başladığını tahmin etmeliydin o zaman. Kırmızı Oda sonuncu olur dediğinde çok güldüm.