Nurbanuyu izlerken Aniden Hürrem teyzeyle karşı karşıya kalmaktan korkmuyomusunnurbanunun hamamdaki sahnelerindede ben kaçırmayacağım diziyi
Nurbanuyu izlerken Aniden Hürrem teyzeyle karşı karşıya kalmaktan korkmuyomusunnurbanunun hamamdaki sahnelerindede ben kaçırmayacağım diziyi
full nurbanu dolu anlığa sbt 9.74 vermiş yorumun nedir?
yanlız o ka konuşanı anlamamışArkadasin pcden izliyordum ama net yavasladi izleyemedim bir de pcyi istedi mecbur kaldi ogrencilik cok zor
Nurbanuyu izlerken Aniden Hürrem teyzeyle karşı karşıya kalmaktan korkmuyomusun
Onu biliyorum zaten sormaya gerek yok böyle giderse işi zor dizininkonu olarak nasıl gidiyor diye sor?
süper gidiyor harika gidiyor
bu arada mihrimah ateş lazım dedi git bir ateş yakın tutuşunsbt zenci seviyor üç tane zenci atı bırakacaksın SBT yetkililerinin üstüne sonra sen bak nasıl reytingler tavan yapmış
Her eve lazımfull nurbanu dolu anlığa sbt 9.74 vermiş yorumun nedir?
Aynen bende hatırladım. Yine Çarşamba'ya reklam vermiş dedim.
Bak Buğra'da hatırlamış.Avrupa Yakası'nın sponsorlari hiç aklımda yok Sadece haatırladiğim tek sponsor Sony telefonlari Hepsinde İphone gibi Sony telefonlari vardi Kİ hala YD'de de sponsorlar
baymak ı ben de hatırlıyomBak Buğra'da hatırlamış.
Ben çok seviyordum Baymak'ın Reklam'larını.
Bak Buğra'da hatırlamış.Avrupa Yakası'nın sponsorlari hiç aklımda yok Sadece haatırladiğim tek sponsor Sony telefonlari Hepsinde İphone gibi Sony telefonlari vardi Kİ hala YD'de de sponsorlar
bu arada mihrimah ateş lazım dedi git bir ateş yakın tutuşun
Onu biliyorum zaten sormaya gerek yok böyle giderse işi zor dizinin
hep fatma sultan melaunesinin zehirlemesi .ss mihrimah zaten hala ergen bir sultan etkilendi tabi hemen nereden anlasın oyun olduğunuMihrimah Sultan da güç zehirlenmesi yaşamış zahir
Bak Buğra'da hatırlamış.
Bak Buğra'da hatırlamış.
anladık atacan tamam .Bak Buğra'da hatırlamış.
Tablet çoşmuş benlik bi şey değil.hep fatma sultan melaunesinin zehirlemesi .ss mihrimah zaten hala ergen bir sultan etkilendi tabi hemen nereden anlasın oyun olduğunu
anladık atacan tamam .
tabi cnm ağır total diziler gibi tekrara düşmüşsün ard ardaTablet çoşmuş benlik bi şey değil.