7,53 alabildi en fazla bolum durgundu duser bu hafta.[/quote]7,5ote="Yakamoz-Asi, post: 1604379, member: 87477"]Sevdaluk nasil gitti @denizz19 iyi oranlar aldi mi? (mobilim de..)
İzlersem Mustafa'nın öldüğü bölümü izlerimngel nurbanunun şefkatli göğsüne yaslan izlenencek şeyi bulursun o zaman
köfte gibi kızar .ss izlediği diziyi bilmiyor işte @yakup09 hürrem teyzeye laf ettiğin içni sen de atacan gibi ağır total kefesine konucam yüksek ab kurulunca![]()
sen asıl hürrem teyzenin öldüğü bölümü izle izleyen izlemeyen kutlama yapaccak forumdaİzlersem Mustafa'nın ölüdüğü bölümü izlerim![]()
Ben de anlamadım....Sevdaluk 22:35 de yeni bölüm mü bitti anlamadim ya
evet. sonrada güldür güldür başladı.Sevdaluk 22:35 de yeni bölüm mü bitti anlamadim ya
7,53 alabildi en fazla bolum durgundu duser bu hafta.
İzlersem Mustafa'nın ölüdüğü bölümü izlerim![]()
Ben de anlamadım....
sizden fan olmazSevdaluk 22:35 de yeni bölüm mü bitti anlamadim ya
Vicdan nası gidiyo @destere reytinglerde![]()
full nurbanu dolu anlığa sbt 9.74 vermiş yorumun nedir?nurbanunun hamamdaki sahnelerindede ben kaçırmayacağım diziyi![]()
reklam düzeni berbattı son anlıkta reklamdı.Ee bayagi dusmus anliklar ama.
Avrupa Yakası'nın sponsorlari hiç aklımda yokSevdaluk'u Baymak sunuyor biran aklıma Avrupa Yakası geldi onu da Baymak sunardı la. @Forumdash .![]()
Arkadasin pcden izliyordum ama net yavasladi izleyemedim bir de pcyi istedi mecbur kaldi ogrencilik cok zorsizden fan olmaz![]()