7,53 alabildi en fazla bolum durgundu duser bu hafta.[/quote]7,5ote="Yakamoz-Asi, post: 1604379, member: 87477"]Sevdaluk nasil gitti @denizz19 iyi oranlar aldi mi? (mobilim de..)
İzlersem Mustafa'nın öldüğü bölümü izlerimngel nurbanunun şefkatli göğsüne yaslan izlenencek şeyi bulursun o zaman
köfte gibi kızar .ss izlediği diziyi bilmiyor işte @yakup09 hürrem teyzeye laf ettiğin içni sen de atacan gibi ağır total kefesine konucam yüksek ab kurulunca
sen asıl hürrem teyzenin öldüğü bölümü izle izleyen izlemeyen kutlama yapaccak forumda melek gibi kadın reytingi de bol çekemeyeni çok kanuninyi de kapmışİzlersem Mustafa'nın ölüdüğü bölümü izlerim
Ben de anlamadım....Sevdaluk 22:35 de yeni bölüm mü bitti anlamadim ya
evet. sonrada güldür güldür başladı.Sevdaluk 22:35 de yeni bölüm mü bitti anlamadim ya
7,53 alabildi en fazla bolum durgundu duser bu hafta.
İzlersem Mustafa'nın ölüdüğü bölümü izlerim
Ben de anlamadım....
sizden fan olmazSevdaluk 22:35 de yeni bölüm mü bitti anlamadim ya
Vicdan nası gidiyo @destere reytinglerde
full nurbanu dolu anlığa sbt 9.74 vermiş yorumun nedir?nurbanunun hamamdaki sahnelerindede ben kaçırmayacağım diziyi
reklam düzeni berbattı son anlıkta reklamdı.Ee bayagi dusmus anliklar ama.
Avrupa Yakası'nın sponsorlari hiç aklımda yok Sadece haatırladiğim tek sponsor Sony telefonlari Hepsinde İphone gibi Sony telefonlari vardi Kİ hala YD'de de sponsorlarSevdaluk'u Baymak sunuyor biran aklıma Avrupa Yakası geldi onu da Baymak sunardı la. @Forumdash .
Arkadasin pcden izliyordum ama net yavasladi izleyemedim bir de pcyi istedi mecbur kaldi ogrencilik cok zorsizden fan olmaz