- Reaksiyon puanı
- 37,249
- Puanı
- 1,061
bakalım görücez yarınYahu sen akıllı bir İnsansın benim dediğimi anladın uzatma işte 20.00'da başlamıştı 3.34 küsür ile başladı aynı sahne 5 küsür aldı şimsi onu diyorum. Demek ki özet vermemekle hata yaptılar.
Netten izleyeceğim dizilerin ilk sırasına yazdım Timuçin Esen'den dolayı
Yinede önünü görmek istiyorum yayından kalkmasın sonra.
Sade punk diye birşey bilmiyorum. Punk Rock diye birşey biliyorum ki punkççılar benim için Rock'ın evrim geçirmiş haliBu arada rock tarzı değil o Punk tarzı o @Forumdash
Sevdaluk Reklam vermiş Full bende tekrar başladı zannettim.ne hatası?
Dizinin süresi uzun sürdu baya.Yeni bölüm mü bitti 22:35 ben şuan kapatmak zorunda kaldım da.
bu akşam anlıklarda 3 reytingi geçememiş yalnız,yayından kaldırılırsa isyan ederimizle eminim pişman olmayacaksın bilindik sahneler kesinlikle yok çok orjinal bir ielerleyişi var harika bir dizi..
ngel nurbanunun şefkatli göğsüne yaslan izlenencek şeyi bulursun o zamanBugün pek bişey izleyemedim izlencek bişeyde yok malesef
köfte gibi kızar .ss izlediği diziyi bilmiyor işte @yakup09 hürrem teyzeye laf ettiğin içni sen de atacan gibi ağır total kefesine konucam yüksek ab kuruluncaSevdaluk Reklam vermiş Full bende tekrar başladı zannettim.
Ama ben Tabletten baktım Yeni Bölüm ibaresi yoktu.
bu akşam anlıklarda 3 reytingi geçememiş yalnız,yayından kaldırılırsa isyan ederim
Deniz ve Sermet ilk buluşmalarında baş başa!#askdolumerhamet