He Ok he.Sbt'e şimdiden bu farkı koyduysa Sevdaluk'a işi zor bu dizinin.Hiç şüphesiz Diğerlerinin akıbetine benzeyecek sonu.
Yüzyılıma bir tek Pis Yedili dayanıyor. @mrt-06
yalan mı panpa my karşısında bir dizi başarılı olmak istiyorsa ağır total olacak
FOX'u Haber Kanalı mı yapsak Reyiz nedersin.En kaliteli haber kanalını olduğunu kanıtladı yine FOX. Reytingleri muhteşem.
yalan mı panpa my karşısında bir dizi başarılı olmak istiyorsa ağır total olacak
FOX'u Haber Kanalı mı yapsak Reyiz nedersin.
Galiba tek tebrik eden sen oldun Furkan. Bizden de sana koca bir tebrik.Sevdaluk harika gitmis yine, tebrik ederim
Galiba tek tebrik eden sen oldun Furkan. Bizden de sana koca bir tebrik.
Bence Sevdaluk'un 2. Bölüm'ü yarın düşecek bak gör yayından kaldırmadıkları kalacak. @denizz19 Haftaya uzun özetle yükselecek İnşAllah. Ama en baştan beri diyorum çarpıtmaya gerek yok Muhteşem Yüzyıl'ı geçemez ancak rakip olur diyorum.
Vicdan'ımı izliyorsun?tv tarihinin en ilginç en güzel en kendine has konusu ,anlatımı, oyunculukları ve işlenişiyle VİCDAN dizisidir.. umarım ergen ağırlıklı deneklerin kurbanı olmaz? vicdan hakettiği reytingi alır..
Şu an tekrarı mı yayınlanıyor? 😱Sevdaluk özet vermediği ve Maç olduğu için düşük başladığını söylemiştim bakın tekrarı Show yapıyor. @xemrexxx , @denizz19 , @Lordly , @dizi kolik .