18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

En kaliteli haber kanalını olduğunu kanıtladı yine FOX. Reytingleri muhteşem. :)

Sevdaluk harika gitmis yine, tebrik ederim :)
Galiba tek tebrik eden sen oldun Furkan. :) Bizden de sana koca bir tebrik. :)

Bence Sevdaluk'un 2. Bölüm'ü yarın düşecek bak gör yayından kaldırmadıkları kalacak. :X @denizz19 Haftaya uzun özetle yükselecek İnşAllah. Ama en baştan beri diyorum çarpıtmaya gerek yok Muhteşem Yüzyıl'ı geçemez ancak rakip olur diyorum. :) :)

Galiba tek tebrik eden sen oldun Furkan. :) Bizden de sana koca bir tebrik. :)

Bence Sevdaluk'un 2. Bölüm'ü yarın düşecek bak gör yayından kaldırmadıkları kalacak. :X @denizz19 Haftaya uzun özetle yükselecek İnşAllah. Ama en baştan beri diyorum çarpıtmaya gerek yok Muhteşem Yüzyıl'ı geçemez ancak rakip olur diyorum. :) :)

Rica ederim. Başarılı giden bir diziyi her zaman tebrik ederim :)

tv tarihinin en ilginç en güzel en kendine has konusu ,anlatımı, oyunculukları ve işlenişiyle VİCDAN dizisidir.. umarım ergen ağırlıklı deneklerin kurbanı olmaz? vicdan hakettiği reytingi alır..

Sevdaluk özet vermediği ve Maç olduğu için düşük başladığını söylemiştim bakın tekrarı Show yapıyor. @xemrexxx , @denizz19 , @Lordly , @dizi kolik .
Şu an tekrarı mı yayınlanıyor? 😱

Show TV haftaya umarım özetli yayınlar diziyi. Bu hafta özetsiz yayınladığına gerçekten çok şaşırdım yani olacak iş değil...