18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ben sadece takas için söylemiyorum ama Forum'da çoğu kışı izlemediği diziyi aşağılıyor oyuncularını kötülüyor izlediği dizileri göklere çıkarıyor. Yahut kendi sevdiği kanalda değil diye tebrik etmek yerine bahaneler yazılıyor gerçekten yorumları okumaya sabrım kalmıyor artık yahu....
haklısın panpa destekliyorum :)

Sevdaluk çok kaliteli ve güzel bir dizi ama ne yaparsa yapsın alacağı en fazla reyting 8 ve 9 civardadır :) Muhteşem Yüzyıl`la da karşılaştırmak doğru değil ve Muhteşem yüzyıl`ı bu sezon geçemez

daha 2.bölümde temposu düşen dizi mi olur yav :d ilk bölümlerde gaza basacaksın sonuna kadar

Ben hep burdaydım, sonradan gelen sensin bugün. Ahmedle yorumumuza karışanda sensin.. :))))))
adamın yorumu orda reytingi söylemiş ve başarılı demiş bende ona cevap veriyorum sana noluyo onu anlamadım tatarı karıştırıyon hemen alakayı çözemedim :)))))

adamın yorumu orda reytingi söylemiş ve başarılı demiş bende ona cevap veriyorum sana noluyo onu anlamadım tatarı karıştırıyon hemen alakayı çözemedim :)))))
Ab kısmında başarılı olmadı mı geçen hafta? Başarılı diyosa zaten ab kısmından bahsettiğini anlıyosundur demi? E peki anladığın halde niye toteli araya sokuyosun? :)))))))))