adamlar laflarımı çarpıtıp savunma yapıyolar aga alıştık artık başka bi yöntemleri yok çünküEvet ben bu konuda sahidim sana cok guzel dizi ratingleri niye bu kadar kotu falan diyodun hatta
adamlar laflarımı çarpıtıp savunma yapıyolar aga alıştık artık başka bi yöntemleri yok çünküEvet ben bu konuda sahidim sana cok guzel dizi ratingleri niye bu kadar kotu falan diyodun hatta
haklısın panpa destekliyorumBen sadece takas için söylemiyorum ama Forum'da çoğu kışı izlemediği diziyi aşağılıyor oyuncularını kötülüyor izlediği dizileri göklere çıkarıyor. Yahut kendi sevdiği kanalda değil diye tebrik etmek yerine bahaneler yazılıyor gerçekten yorumları okumaya sabrım kalmıyor artık yahu....
Senden öğrendik yöntemleri napalım ))) yorumlara bak görürsün çarpıtmayı )))adamlar laflarımı çarpıtıp savunma yapıyolar aga alıştık artık başka bi yöntemleri yok çünkü
Temposuz bölüm düşük gider haliyle. 7,53 reyting gördü anlıklarda bu da diziyi bitirmez rahat ol.
bende öyle bişey olmaz adam reytingi söylemiş bende ona cevap yazdım açık ve net git adamın yorumuna bak sonra gel ))Senden öğrendik yöntemleri napalım ))) yorumlara bak görürsün çarpıtmayı )))
Muhteşem yüzyıl'la karşılaştıran yok @xemrexxx 'i başımıza sarma şimdi.Sevdaluk çok kaliteli ve güzel bir dizi ama ne yaparsa yapsın alacağı en fazla reyting 8 ve 9 civardadır Muhteşem Yüzyıl`la da karşılaştırmak doğru değil ve Muhteşem yüzyıl`ı bu sezon geçemez
Ben hep burdaydım, sonradan gelen sensin bugün. Ahmedle yorumumuza karışanda sensin.. )))))bende öyle bişey olmaz adam reytingi söylemiş bende ona cevap yazdım açık ve net git adamın yorumuna bak sonra gel ))
Yorum`ları okuyorum ve Sevdaluk`u karşılaştıranlar varMuhteşem yüzyıl'la karşılaştıran yok @xemrexxx 'i başımıza sarma şimdi.
öyle bişi olması için aynı ligde olmalılar my süper ligde bank asya değil.ssYorum`ları okuyorum ve Sevdaluk`u karşılaştıranlar var
adamın yorumu orda reytingi söylemiş ve başarılı demiş bende ona cevap veriyorum sana noluyo onu anlamadım tatarı karıştırıyon hemen alakayı çözemedim ))))Ben hep burdaydım, sonradan gelen sensin bugün. Ahmedle yorumumuza karışanda sensin.. )))))
Ab kısmında başarılı olmadı mı geçen hafta? Başarılı diyosa zaten ab kısmından bahsettiğini anlıyosundur demi? E peki anladığın halde niye toteli araya sokuyosun? ))))))))adamın yorumu orda reytingi söylemiş ve başarılı demiş bende ona cevap veriyorum sana noluyo onu anlamadım tatarı karıştırıyon hemen alakayı çözemedim ))))
sana demiştim @Ahmad Emre'nin damarına basma diye!öyle bişi olması için aynı ligde olmalılar my süper ligde bank asya değil.ss