Gerçekten ya 1 kere bastım uzun süre gönderiliyor yazdı demekki 3 kere göndermiş.tabi cnm ağır total diziler gibi tekrara düşmüşsün ard arda
Yok mu şuan TapaTalk'tan giren.
Gerçekten ya 1 kere bastım uzun süre gönderiliyor yazdı demekki 3 kere göndermiş.tabi cnm ağır total diziler gibi tekrara düşmüşsün ard arda
Durağan dedin ya Deniz ve Özetsiz yayınlanmanın büyük etkisi var....Sevdaluk neden düştü bu kadar anlamıyorum.
Muhteşem Yüzyıl SBT'de düşük gidince TNS'de çoşuyor iyi iyi.My düşük gitmiş. Merhamet nerelerde @yakup09?
Hayir son anliklar icin diyorum.Durağan dedin ya Deniz ve Özetsiz yayınlanmanın büyük etkisi var....
Muhteşem Yüzyıl SBT'de düşük gidince TNS'de çoşuyor iyi iyi.
Sen Sevdalukçu değilmisin? My'nin tns'de coşması niye hoşuna gitti?Durağan dedin ya Deniz ve Özetsiz yayınlanmanın büyük etkisi var....
Muhteşem Yüzyıl SBT'de düşük gidince TNS'de çoşuyor iyi iyi.
Son Anlık'ların büyük bir bölümü Reklam'lar dahilinde galiba.Hayir son anliklar icin diyorum.
Ne alaka 2 diziyide izliyoz işte.Sen Sevdalukçu değilmisin? My'nin tns'de coşması niye hoşuna gitti?
Neyse yarin belli olur 😉
Dün my inşallah düşer diyordun ama.Ne alaka 2 diziyide izliyoz işte.
Sbt butun dizileri dusurdu gibi bu aksam.SBT bu reytingleri verdiyse MY yarın ab de 10 reyting alır
Şaka yaptığımı biliryorsun. Benim tarzım değil ciddi ciddi demem düşsün diye.Dün my inşallah düşer diyordun ama.
Biliyorum şaka yaptığını. 😉 My her türlü düşecek gibi ama. Totalde 9 ab'de 10-11 falan alabilir.Şaka yaptığımı biliryorsun. Benim tarzım değil ciddi ciddi demem düşsün diye.
Geçen Anlık'larda 6'lara düşmüştü 10'u geçti TNS'de.Biliyorum şaka yaptığını. 😉 My her türlü düşecek gibi ama. Totalde 9 ab'de 10-11 falan alabilir.