En son çocuklar oynuyordu. Anne'mle dedik Dizi çığrından çıkmış noluyor.Merhamet 23.45 , 2. Kuşak Reklam.
Bu bölümü harikaydı ya resmen, çok beğendim. Özellikle de çok güldürdü, komedi diye geçinen diziler biraz merhameti izlesinlerde komedi nası olurmuş öğrensinler.
Tns geçen hafta yine Kanal D'ye bir parmak bal çaldı. Bu hafta tüm dizileri tek tek düşecek gibi.Bu hafta merhamette düşmüş. Kesin ab'de de düşer!
Dizinin genel konsepti o. Sürekli geçmişe dönüyolar. Merhamet izleyicidinin en sevdiği kısımlardır o anlarEn son çocuklar oynuyordu. Anne'mle dedik Dizi çığrından çıkmış noluyor.
Ona ne şüphe!Tns geçen hafta yine Kanal D'ye bir parmak bal çaldı. Bu hafta tüm dizileri tek tek düşecek gibi.
Biliyorum yahu geçen sezon izlerdik. Çocuklar müzik felan açtılar genelde hep acıtasyon oluyordu o sahnelerde ya.Dizinin genel konsepti o. Sürekli geçmişe dönüyolar. Merhamet izleyicidinin en sevdiği kısımlardır o anlar
İyi alıştınız de mi salya sümük ağlamalarına/ babadan dayak yemelerine ?Biliyorum yahu geçen sezon izlerdik. Çocuklar müzik felan açtılar genelde hep acıtasyon oluyordu o sahnelerde ya.
İlk 5 Bölüm baya kaptırdık kendimizi o Baba nasıl dövüyordu felaketti ya baya duyguluydu haklısın alışmışız tabii. Aslında Yazın izlerim belki kalan bölümleri.Merhamet reklam dönüşü 00.00
İyi alıştınız de mi salya sümük ağlamalarına/ babadan dayak yemelerine ?
Küçük şeylerle nası sevinilir, kardeşlik duygusu ne kadar temizdir. Görmüş olduk..
Merhamet Reklam 00.02 3. Blok
Sıkı sıkıya takip etmiyorum ama boş zamanlarımda gayet izlenilesi. bende ilk 4 bölümünü izledim. Sonra geçmişin dramını hafifletince biraz uzaklaştım diziden.İlk 5 Bölüm baya kaptırdık kendimizi o Baba nasıl dövüyordu felaketti ya baya duyguluydu haklısın alışmışız tabii. Aslında Yazın izlerim belki kalan bölümleri.
Merhamet reklam şov yapmış
Ah sbt ah. Yeni bölümde almaz diziyi listeye reklamda şov yaptırır. Diğer anlık listeye giremezse şaşırmam.Sıkı sıkıya takip etmiyorum ama boş zamanlarımda gayet izlenilesi. bende ilk 4 bölümünü izledim. Sonra geçmişin dramını hafifletince biraz uzaklaştım diziden.
Merhamet reklam şov yapmış