18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 4.23 2) SHOW: 3.92 3) KANALD: 3.53 4) FOX: 3.12 5) SMNYL TV: 2.86

Merhamet 23.45 , 2. Kuşak Reklam.
Bu bölümü harikaydı ya resmen, çok beğendim. Özellikle de çok güldürdü, komedi diye geçinen diziler biraz merhameti izlesinlerde komedi nası olurmuş öğrensinler. :)

Merhamet 23.45 , 2. Kuşak Reklam.
Bu bölümü harikaydı ya resmen, çok beğendim. Özellikle de çok güldürdü, komedi diye geçinen diziler biraz merhameti izlesinlerde komedi nası olurmuş öğrensinler. :)
En son çocuklar oynuyordu. :X Anne'mle dedik Dizi çığrından çıkmış noluyor. :A

Merhamet reklam dönüşü 00.00

Biliyorum yahu geçen sezon izlerdik. :D Çocuklar müzik felan açtılar genelde hep acıtasyon oluyordu o sahnelerde ya. :X
İyi alıştınız de mi salya sümük ağlamalarına/ babadan dayak yemelerine ? :d
Küçük şeylerle nası sevinilir, kardeşlik duygusu ne kadar temizdir. Görmüş olduk.. :(

Merhamet Reklam 00.02 3. Blok :d

Merhamet reklam dönüşü 00.00

İyi alıştınız de mi salya sümük ağlamalarına/ babadan dayak yemelerine ? :d
Küçük şeylerle nası sevinilir, kardeşlik duygusu ne kadar temizdir. Görmüş olduk.. :(

Merhamet Reklam 00.02 3. Blok :d
İlk 5 Bölüm baya kaptırdık kendimizi o Baba nasıl dövüyordu felaketti ya baya duyguluydu haklısın alışmışız tabii. :D Aslında Yazın izlerim belki kalan bölümleri. :)

İlk 5 Bölüm baya kaptırdık kendimizi o Baba nasıl dövüyordu felaketti ya baya duyguluydu haklısın alışmışız tabii. :D Aslında Yazın izlerim belki kalan bölümleri. :)
Sıkı sıkıya takip etmiyorum ama boş zamanlarımda gayet izlenilesi. :) bende ilk 4 bölümünü izledim. Sonra geçmişin dramını hafifletince biraz uzaklaştım diziden.:)

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 4.64 2) ATV: 3.99 3) KANALD: 2.4
Merhamet reklam şov yapmış :d

Sıkı sıkıya takip etmiyorum ama boş zamanlarımda gayet izlenilesi. :) bende ilk 4 bölümünü izledim. Sonra geçmişin dramını hafifletince biraz uzaklaştım diziden.:)

Merhamet reklam şov yapmış :D
Ah sbt ah. Yeni bölümde almaz diziyi listeye reklamda şov yaptırır. :kiki: Diğer anlık listeye giremezse şaşırmam. :kiki:

Cesur Hemşire salı veya çarşamba Pt2'ye alınmalı bu saatlerde fena gitmiyor,pazar reytingleri çok kötü.

Sbt anlıklarına gore
Sevdaluk uçmuş
Muhteşem yüzyıl düşmüş
Vicdan berbat gitmiş
Merhamet düşmüş
Fox gunu ortamsi geçirmiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

My geçen haftaya göre çok düşmüş.Hele ab grubunda 13 den 9 lara kadar düştü bir anda

Sevdaluk özetsiz başlamasına rağmen total de iyi ab de ise kötü gitmiş.

Son düzenleme: