17 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Maç reytinglerde uçmuş. 2 yarı golü bulabilirsek 25 reyting falan bekliyorum.

Maç uçmuş güneşi beklerken iyi gitmiş pazar zirveye oynar bence.

İkinci yarı reytingler yarı yarıya düşecek kimse rekor falan beklemesin ben çoktan kapattım televizyonu..

22:30 - 22:45 1) STAR: 15.76 2) KANALD: 6.93 3) SMNYL TV: 3.32 4) TRT1: 1.8 5) FOX: 1.57

22:45 - 23:00 1) STAR: 12.55 2) KANALD: 4.51 3) SHOW: 2.78 4) FOX: 2.52 5) SMNYL TV: 2.09

23:00 - 23:15 1) STAR: 19.44 2) KANALD: 3.13 3) SMNYL TV: 2.43 4) SHOW: 1.85 5) FOX: 1.39

@mrt-06 neyi izlwyip izlemeyeceğin beni ilgilendirmez ama zamanında durupdururken bana patladiğin için önüne koymazsam içim şişerdi

Maziyi hatırlıyalım😉

Alakası yok yine izlemiycem yine hakkında ki yorumum değişmedi.

Inş desek mi

Öyle vurulma sahneleri çok yoktu ama hep aglaktılar.abartinla beraber hak veriyorum sanada

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Bu tarz yorumlara gıcık oluyorum herkesin bi izleme zevki var öyle sevdiğim kanalda diye her diziyi izlemem. 😉

!!!!!!

Takılmıştım sadece
"atarergen"e bağlamaya gerek yoktu. Neyse gün olur devran döner elbet bu mesaj karşına çıkar😉

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Ve şimdiki yorumum gördük

@mrt-06 neyi izlwyip izlemeyeceğin beni ilgilendirmez ama zamanında durupdururken bana patladiğin için önüne koymazsam içim şişerdi

Maziyi hatırlıyalım😉

E izlemişmiyim ki?

Maziyi hatırlıyalım😉

E izlemişmiyim ki?

Benim Için Üzülme'nin 3 dakikası reklamdı.

Tek şu yorumu yazdım diye demediğiniz kalmadı yan TV'den gördüm onu da yazık valla bi insan bu kadar mı kin besler böyle fesat düşünce mi olur @Forumdash sözüm sana değil.

Benim Için Üzülme'nin 3 dakikası reklamdı.

Tek şu yorumu yazdım diye demediğiniz kalmadı yan TV'den gördüm onu da yazık valla bi insan bu kadar mı kin besler böyle fesat düşünce mi olur @Forumdash sözüm sana değil.

Kin beslemedim haşaaa!!! İster bana de ister deme ben yinede kendi üstüme alınırım

AHAHAHAHA o mesajın öncesine bak onu geçen sene için yazdım.
Öncesi??? 3 dk'sı reklamdı dediğin post mu? yoksa netten bakıyordum dediğin mi?

@xBUĞRAx BAH'da Emine nereye gidiyor
Rahatsızlığı neymiş çıktı mı ortaya?

Kin beslemedim haşaaa!!! İster bana de ister deme ben yinede kendi üstüme alınırım

Öncesi??? 3 dk'sı reklamdı dediğin post mu? yoksa netten bakıyordum dediğin mi?
Öncesi şu. 😉 2. sayfaya bakarsan görürsün.
Geçen sene tv izlemiyordum.
Çarşamba harici normaldir.
Sonrası ise şu. 😉
Yani aşağı inip TV'ye bakmıyordum netten merak ettiğim bölümlere bakıyordum merak ettiğim dizilerin her şeyde beni iğneliyici mesajlarından sıkıldım artık.
Yine dediğim gibi ben izlemiyorum diğer TV'den gördüm.

Her zaman böyle iddialar oluyor ama ısbatı yok maalesef ki beni Haluk ya da Mahoni ile karıştrmayın.