17 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Benim İçin Üzülme şimdilik kötü değil. Haftaya daha sağlıklı sonuçlar alabiliriz dizi hakkında.

B.İ.Ü iyi gidiyor. Haftaya özetli başlarsa yükselebilir.

Daha öncede 1.000.000.000.000 kere söyledim annem izliyor.:T:
Nedense annenin izlediğine inanmıyorum. Revan daha önce dizi ile ilgili yorumlar yaptığında "arkadaşlar gerçekten Revan'ın dediği gibi mi oluyor" gibi yorumunu görmüştüm demekki atv de hiç izlememişsin. 🙂

Nedense annenin izlediğine inanmıyorum. Revan daha önce dizi ile ilgili yorumlar yaptığında "arkadaşlar gerçekten Revan'ın dediği gibi mi oluyor" gibi yorumunu görmüştüm demekki atv de hiç izlememişsin. 🙂
Geçen sene tv izlemiyordum. :) :) Çarşamba harici normaldir.

kardesim bu benim görüsüm ister beğen ister beğenme bence 45 dakka özetli baslasaydi ve haftaya baslasaydi en azından totalde 5 6 alirdi daha iyi baslardı 19:45 dizimi baslar
Yeni sezonu aciyo dizi maactan en cok etkilenen dizilerden biri zaten yeni sezona kotu mu baslasin sanki diziler normlde 23:30da bsliyo 19:45in nesi enteresan

atv büyük hata yapmış her ne kadar biü de çok iyi oranlar almasa en azından 5 görebiliyo belki de daha fazla görür ama boçs 2 en fazla

Yani aşağı inip TV'ye bakmıyordum netten merak ettiğim bölümlere bakıyordum merak ettiğim dizilerin her şeyde beni iğneliyici mesajlarından sıkıldım artık. :)

Benim İçin Üzülme iyi başlamış. Güneşi Beklerken birazdan yükselir. Süper duygusal sahneler var.

Güneşi Beklerken iyi gitmiş. Maça kadar ne alsa kardır. :D

ekip 1 nasıl bi dizi arkadaş ya hayatımda böyle kötü bi senarist görmedim her bölüm mü rehine olur be adam :D yeni sezona bile rehineyle başladılar izlemem bu diziyi