Fragmanını dün GB'yi izlerken gördüm kesin Salı.Calikusu kesin sali mi olacak @mrt-06 cok sacma valla ya gb salida kalsa iki grupta da garanti lider. Calikusu olmaz bence sali
Bu arada aksamki komedi filmi iyi gitmis total 16 ab 21
Fragmanını dün GB'yi izlerken gördüm kesin Salı.Calikusu kesin sali mi olacak @mrt-06 cok sacma valla ya gb salida kalsa iki grupta da garanti lider. Calikusu olmaz bence sali
Bu arada aksamki komedi filmi iyi gitmis total 16 ab 21
bak gorursun gb nin aldiginin yarisini zor alicakFragmanını dün GB'yi izlerken gördüm kesin Salı.
19.45'de başlayıp 15 dk özet vereceğini düşündüm neyse helal olsun....biü gayet iyi başlamış üstelik çok çok erken ve özetsiz başlamasına rağmen haftaya 6 yı geçer rahat
ekip1 çok iyi başlamış beklemezdim
iki dünya arasında uçuşa geçti iyice günlük dizilerin kralı harika dizi
https://fav10.net/forum/threads/benim-İçin-Üzülme-1-hafta-ertelendi.199416/page-5
konuya dikkat @mrt-06
sana maçtan dolayı özetsiz başlayacak dediğimde mantık falan filan demiştin aga gördün mü mantığı özetsizi bırak 7.45 de başlamış üstelik bu işleri biliyoruz az çok
benim mesaj;güzel kardeşim sevgili dostum anlamak mı istemiyosun sen bu hafta başlasaydı kötü reytingle başlayabilme ihtimali yüksek milli maçtan dolayı ve öyle olsaydı öbür haftada maç var işi biterdi 2 haftada böyle erteleyerek en azından 1 hafta maçla çakışır o da 21.45 te zaten özetsiz başlayarak onu da atlatır anlatabildim mi
senin cevap;Fanlıkla ilgisiz yok ne fanı? Benim İçin Üzülme sence özetsiz mi yayınlanır koca sezon finali yaptı gözünü yiyeim az mantık lütfen.
bu işler böyle aga sezon finali özetini verse nolcak sanki alacağı en fazla 2 olacak ee 2 reytinglik özet için yeni bölüm düşecekti eğer maçla çakışsaydı ama bu kadar erken bailamasına rağmen biü iyi başlamış haftaya 6 yı kesin geçer19.45'de başlayıp 15 dk özet vereceğini düşündüm neyse helal olsun....
Ne biliyim uzun bir ara verildi bi de hiç tekrarı verilmedi özet verilmeliydi aslında haftaya bence tam tersi düşebilir Çalıkuşu geliyor çünkü bi de Bir Aşk Hikayesi var.bu işler böyle aga sezon finali özetini verse nolcak sanki alacağı en fazla 2 olacak ee 2 reytinglik özet için yeni bölüm düşecekti eğer maçla çakışsaydı ama bu kadar erken bailamasına rağmen biü iyi başlamış haftaya 6 yı kesin geçer
Bah ile karşılaşmazlar. 22.45'te başlıyor çünkü.Ne biliyim uzun bir ara verildi bi de hiç tekrarı verilmedi özet verilmeliydi aslında haftaya bence tam tersi düşebilir Çalıkuşu geliyor çünkü bi de Bir Aşk Hikayesi var.
yok be aga ne düşmesi özetsiz üstelik saat 19.45 de başladığı halde bu oranı aldıysa bu dizi de iş var çalıkuiu tutmaz gb nin aldığı reytingleri alamaz imkansız özetli biü haftaya zirvede olur rahatlıklaNe biliyim uzun bir ara verildi bi de hiç tekrarı verilmedi özet verilmeliydi aslında haftaya bence tam tersi düşebilir Çalıkuşu geliyor çünkü bi de Bir Aşk Hikayesi var.
Bakalım artık senle iddiaya kolay kolay girmem.yok be aga ne düşmesi özetsiz üstelik saat 19.45 de başladığı halde bu oranı aldıysa bu dizi de iş var çalıkuiu tutmaz gb nin aldığı reytingleri alamaz imkansız özetli biü haftaya zirvede olur rahatlıkla
bu lafı bugün söyleyen 2.kişisin aga arkadaşta sürekli futbolda iddaaya girip kaybediyodu bugünde iddaaya girecektik senle idaaya girmem diyo anladığım işlerde kolay kolay yanılmam istiyosan girelim haftaya biü kesinlikle artacak %95 de zirvede olurBakalım artık senle iddiaya kolay kolay girmem.
Gerçekten mi ? Görücez.😎bu lafı bugün söyleyen 2.kişisin aga arkadaşta sürekli futbolda iddaaya girip kaybediyodu bugünde iddaaya girecektik senle idaaya girmem diyo anladığım işlerde kolay kolay yanılmam istiyosan girelim haftaya biü kesinlikle artacak %95 de zirvede olur