17 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

SBT`de eskiden GB az çıkardı şimdi 9 almış. Bu SBT ne garip şirket harbi. :X

Güneşi Beklerken kesinlikle maça harika direnmiş. Yoksa 7-8 alırdı. Keşke, 7-8 alınca Pazara geçseydi...

gs 6-1 yenilmesine rağmen reytingleri çok iyi total 16.73 abde 21.83
gb total 5.93 reyting ab 6.25 reytingle gayet iyi oranlar almış çalıkuşu olsa maçın karşısında total 4-5 ab 5 alırdı en fazla
biü erken başlamasına rağmen total 4.45 ab 3.37 ile gayet iyi gelecek hafta yükselir
seksenler total 3.58 reyting ab 4.67 reytingle fena değil

biü gayet iyi başlamış üstelik çok çok erken ve özetsiz başlamasına rağmen haftaya 6 yı geçer rahat
ekip1 çok iyi başlamış beklemezdim
iki dünya arasında uçuşa geçti iyice günlük dizilerin kralı harika dizi

https://fav10.net/forum/threads/benim-İçin-Üzülme-1-hafta-ertelendi.199416/page-5
konuya dikkat @mrt-06 :D

sana maçtan dolayı özetsiz başlayacak dediğimde mantık falan filan demiştin aga gördün mü mantığı :D özetsizi bırak 7.45 de başlamış üstelik bu işleri biliyoruz az çok :)

benim mesaj;güzel kardeşim sevgili dostum anlamak mı istemiyosun sen bu hafta başlasaydı kötü reytingle başlayabilme ihtimali yüksek milli maçtan dolayı ve öyle olsaydı öbür haftada maç var işi biterdi 2 haftada böyle erteleyerek en azından 1 hafta maçla çakışır o da 21.45 te zaten özetsiz başlayarak onu da atlatır anlatabildim mi

senin cevap;Fanlıkla ilgisiz yok ne fanı? Benim İçin Üzülme sence özetsiz mi yayınlanır koca sezon finali yaptı gözünü yiyeim az mantık lütfen. :X

:D
19.45'de başlayıp 15 dk özet vereceğini düşündüm neyse helal olsun.... :X

19.45'de başlayıp 15 dk özet vereceğini düşündüm neyse helal olsun.... :X
bu işler böyle aga sezon finali özetini verse nolcak sanki alacağı en fazla 2 olacak ee 2 reytinglik özet için yeni bölüm düşecekti eğer maçla çakışsaydı ama bu kadar erken bailamasına rağmen biü iyi başlamış haftaya 6 yı kesin geçer

bu işler böyle aga sezon finali özetini verse nolcak sanki alacağı en fazla 2 olacak ee 2 reytinglik özet için yeni bölüm düşecekti eğer maçla çakışsaydı ama bu kadar erken bailamasına rağmen biü iyi başlamış haftaya 6 yı kesin geçer
Ne biliyim uzun bir ara verildi bi de hiç tekrarı verilmedi özet verilmeliydi aslında haftaya bence tam tersi düşebilir Çalıkuşu geliyor çünkü bi de Bir Aşk Hikayesi var.

Ne biliyim uzun bir ara verildi bi de hiç tekrarı verilmedi özet verilmeliydi aslında haftaya bence tam tersi düşebilir Çalıkuşu geliyor çünkü bi de Bir Aşk Hikayesi var.
yok be aga ne düşmesi özetsiz üstelik saat 19.45 de başladığı halde bu oranı aldıysa bu dizi de iş var çalıkuiu tutmaz gb nin aldığı reytingleri alamaz imkansız özetli biü haftaya zirvede olur rahatlıkla

yok be aga ne düşmesi özetsiz üstelik saat 19.45 de başladığı halde bu oranı aldıysa bu dizi de iş var çalıkuiu tutmaz gb nin aldığı reytingleri alamaz imkansız özetli biü haftaya zirvede olur rahatlıkla
Bakalım artık senle iddiaya kolay kolay girmem. :T: :T:

Bakalım artık senle iddiaya kolay kolay girmem. :T: :T:
bu lafı bugün söyleyen 2.kişisin aga :D arkadaşta sürekli futbolda iddaaya girip kaybediyodu bugünde iddaaya girecektik senle idaaya girmem diyo :D anladığım işlerde kolay kolay yanılmam istiyosan girelim haftaya biü kesinlikle artacak %95 de zirvede olur

Maç çok iyi mreytingler almış yenilmemize rağmen

Güneşi Beklerken maça karşı yine iyi direnmiş ama dizinin oranlarında ciddi bir şekilde düşüş söz konusu

Dün ki maç iyi oranlar almış ezildiğimiz halde :D Gb çok iyi gitmiş her zaman ki gibi :) Pazar zirvede olur diye tahmin ediyorum :)

bu lafı bugün söyleyen 2.kişisin aga :D arkadaşta sürekli futbolda iddaaya girip kaybediyodu bugünde iddaaya girecektik senle idaaya girmem diyo :D anladığım işlerde kolay kolay yanılmam istiyosan girelim haftaya biü kesinlikle artacak %95 de zirvede olur
Gerçekten mi ? :X Görücez.😎:T:

Güneşi Beklerken maça rağmen dayanmiş:X Güneşi Beklerken iyi hoş dizi olmasına rağmen Kerem'in habire üssüz halde Bariş'a yakalanmasi yada üssüz olmas çok abartıldı. Her hafta her hafta:bağır:
B.İ.Ü geçen seneki reytinglerini yavaş yavaş almaya başlamiş.Dün akşma yeni bölümden az bişey bakabildim.
Ben Onu Çok Sevdim kıyafet-dekor olarak güzel olsada insanı izlerken boğuyor. Kasvetli bi havası var dizinin. Kurtulması ne zaman olur bilemem ama tez elden girişssinler bu sorunu çözmeye.

Kapanmadan Kazan'ın Büyük Risk ve Kelime Oyunu karşisinda kötü gider sanıyordum ama hiçte fena gitmiyormuş😱
En Büyük alkış Müge Anlı'ya gitsin muteşem reytingler alıyor
awww.theparrotboard.net_Forums_images_smilies_th_clap.gif

Ekli dosyalar

• awww.theparrotboard.net_Forums_images_smilies_th_clap.gif
    awww.theparrotboard.net_Forums_images_smilies_th_clap.gif
    6.9 KB · Hit: 467