17 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

@xBUĞRAx BAH'da Emine nereye gidiyor(b)
Öncesi şu. 😉 2. sayfaya bakarsan görürsün.

Sonrası ise şu. 😉

Yine dediğim gibi ben izlemiyorum diğer TV'den gördüm. :) :)

Her zaman böyle iddialar oluyor ama ısbatı yok maalesef ki beni Haluk ya da Mahoni ile karıştrmayın. :) :)
Kendinde dedin işte İspati yok :X Yok seni onlardan ayrı kefeye koyuyorum :X

Bence final hiç iyi olmamiş :X Alt tarafı ister tartişma de ister konuşma nerden baktiğina bağlı:)

Bilmem neden göremedin😕 Forumdaki sorundan heralde:(
Forum sürekli gidiyor ben napıyım ne diyeceğimi şaşırdım. :(

Son mesajını yanlış okumuşum özür. :( :(

Yanlış okuduğum mesajı likeledim. :X :)

Galatasaray in cok kötü futboluna ragmen Mac Star Tv yi yine ucurmus. Total de 16 AB de 21 Reytingle sezonun en yüksek Reytingini ele gecirdi.

Günesi Beklerken yine maca ragmen iki grubtada ayakta durmayi basarmis. Dizi iki grubtada ikinci sirada ve günüm en fazla izlnen Dizisi olmayi basardi... Bu dizinin günü ile neden oynarlar anlamak mümkün degil!

Ben Onu cok Sevdim ikinci Bölümü ile Total de cöksede AB de 10. olarak güne tutunmayi basarmis... Bence bu dizi cok daha fazlasini hak ediyor... Oyunculuklar bile en az 4-5 Reyting almaya yeter aslinda, sosyal medyada bile cok begenildi! Insallah ilerleyen haftalarda toparlar.

Benim Icin Üzülme Total de iyi AB de vasat bir baslangic yapti. Dizi önümüzdeki hafta özetle yayinlanacak yani daha gec baslayacal ve mac yok. Bence Total de biraz daha yükselecektir.

Seksenler bu zorlu günde yine iki grubtada TRT1 i ayakta tutmayi basarmis...

sanirim gs yenilgisi tns de ab rekoru kirmis )) gs'yede bu yakisirdi. gunesi beklerken yine dususte sanirim. senaryo tikandi bu kezde zeynebin babasinin kim olduğu belli olmasin diye intihar etti kız)) bu mesele gittikce bayacak gibi. sanırım diğer sefer babayı söylememek için tam söyleyecekken zeynebe kamyon carpar))))

Ben onu sevdime gelirsek. Suleymanin yatak odasi bitti menderese geldi. Diziyi izleyen ayyyy aldatmak ne güzel diyecek yani bir dizi bu kadar berbat islenir bir basbakanin hayati bu kadar kotu islenir bravo yani. Ben bu işten çok umutluydum berrin menders üzerinden gidecek, onun drami anlatilacak saniyordum ama Pana her zamanki gibi mahvetmis konuyu. Pana bu kafayla zor dizi tutturur.

Ya şimdi duydum Galatasaray 6-1 yenilmiş mi ? 😵
Güneşi Beklerken maça rağmen çok iyi gitmiş , Pazar günü A/B'de zirvede yer alacaktır.
Benim İçin Üzülme gayet iyi başlamış. Atv diziyi kaptırarak hata yaptı , Show TV'yi yeniden üst sıralarda görmek güzel :bhr:
Ben Onu Çok Sevdim önümüzde ki hafta Total grubunda yükseliş yakalayamazsa bir kaç hafta sonra bitecektir.

show tv nin yeni gün içi kuşağı idare eder her şey dahil 33.olmuş kelime oyunu yerinde sayıyor ama fox ve atv ye kesinlikle rakip olamaz
maç coşmuş 2.yarıyı kim izledi merak ediyorum 2-0 olunca bıraktım ben (b)
biü idare eder başlmış ama ab si yine sorun diğer dizlerin özetine geçilmiş
seksenler ab de eskisi gibi yüksek alamaz artık (8+)
gb bakalım maçsız kaç alacak bu dizi için reytingi artırmak kolay bir öpüşme sahnesine bakar
esra erol yavaş yavaş yükseliyor beklediğim gibi
medcezirin tekrar ıo ka yayınlanmasına rağmen iyi gitmiş
boçs beklediğim gibi kötü gidiyor birce ye yazık :( sülüman haremde diye laf edenler adnan menderes in karısının aldatmasını masumane gösterme peşinde hayat çok garip.dizinin diyologları zaten yabancı bir diziyiy translate etmişler gibi çok soğuk

Maç kötü sonuçlanmasına rağmen Star retinglerde çoşmuş.Ab grubunda 21 reyting almış.:ok:

Benim için üzülme yeni kanalında yeni sezona ortalama başlamış.
Güneşli Beklerken geçen haftaya yakın oranlarla her iki gruptada 2. olmuş.
Medcezir ve Kayıp'ın tekrarı Ab grubunda çok iyi gitmiş.Medcezir total'dede çok iyi dizi Cuma güne şaha kalkabilir.:)
Esra Erol iyi yükselme yaşamış.13. olmuş ve başarısındaki tıkanmayı gidermiş.
İki Dünya Arasında her zamanki gibi takdire şayan sıralarda.:)
Ekip bir ise şaşırttı.Dizi 9. olmuş.:)
Ben onu çok sevdim Total'de dibe vururken Ab grubunda biraz heyecanın artmasıyla iyi sıralara yerleşeceği sinyalini vermiş.:)

Başarılı olan tüm yapımları tebrik ediyorum.😀