estagfirullah senin gibi yasim kadar reyting tecrubesi olan biri yaninda bana söz dusmez))
44. olmuş hayirli ugurlu olsun tabi showtv için büyük başarı) )) bu brogram ne akar ne kokar yorum yapmaya bile degmez gulben ve herşey dahil gibi
estagfirullah senin gibi yasim kadar reyting tecrubesi olan biri yaninda bana söz dusmez))
Hani sen Ab'ye önem veriyordun dün öyle diyordun şimdi Total'ci oldun çok ilginç.estagfirullah senin gibi yasim kadar reyting tecrubesi olan biri yaninda bana söz dusmez))
44. olmuş hayirli ugurlu olsun tabi showtv için büyük başarı) )) bu brogram ne akar ne kokar yorum yapmaya bile degmez gulben ve herşey dahil gibi
haci sen herseyi kartiriyon))) ben sadece abye önem vermiyorum total ve ab ayni onemde. biz senle ne konustuk. kelime oyunu reyting için yetersiz diye. yeni studiyo bosa gitti diye. ab surda önemli totali yuksek ama absi dusuk olan yapimlar zarar etirir. biu de böyle yapimlardan. ab sadece maliyette onemi vardir.Hani sen Ab'ye önem veriyordun dün öyle diyordun şimdi Total'ci oldun çok ilginç.
Beni affet a/b dizisi olmuş abi sorun tns'de mi