17 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

26KELIME OYUNUSHOW TV16:59:5918:38:101,389,5914,35

Reyting ustası @beyazsoy Kelime Oyunu yükselmiş. :) :)
estagfirullah senin gibi yasim kadar reyting tecrubesi olan biri yaninda bana söz dusmez))
44. olmuş hayirli ugurlu olsun tabi showtv için büyük başarı) )) bu brogram ne akar ne kokar yorum yapmaya bile degmez gulben ve herşey dahil gibi

Her iki grupta da maç çok iyi oranlar alarak kanalının yüzünü güldürmüş.

Güneşi Beklerken yeni rakibine ve maça rağmen yine başarılı sonuçlar elde etmiş. Özellikle Ab grubunda 6 reyting aşağısına düşmemesi ilerisi için daha da umut veriyor.

Benim İçin Üzülme geçen sezon oranlarına uzak bir rakamla yayın hayatına başladı. Ancak yine de Show için umut kaynağı olacağa benziyor.

İki Dünya Arasında total grubunda gün geçtikçe yükseliyor. Öyle ki Seksenleri bile geride bıraktı dizi.

Seksenler iki grupta da maçtan en çok etkilenen dizi konumunda görünüyor. İyi olduğu Ab grubunda bile düşüş söz konusu.

MAÇ STARI GÜLDÜRDÜ AMA CİMBOM BİZİ GÜLDÜRMEDİ GERÇEKTEN TARİHİ BİR YENİLGİ ALDIK İNŞALLAH DÜZELİRZ

estagfirullah senin gibi yasim kadar reyting tecrubesi olan biri yaninda bana söz dusmez))
44. olmuş hayirli ugurlu olsun tabi showtv için büyük başarı) )) bu brogram ne akar ne kokar yorum yapmaya bile degmez gulben ve herşey dahil gibi
Hani sen Ab'ye önem veriyordun dün öyle diyordun şimdi Total'ci oldun çok ilginç. :kiki:

maç resmen uçmuş güneşi beklerkeni tebrik etmek gerek maça rağmen iyi sonuçlar almış

Star TV'de ki Melek çok kötü gidiyor umarım yükselir artık Total Grubu'nda yükselir Ab Grubu'nda iyi gitmiş.

Güneşi Beklerken Pazar rahat bir şekilde zirvede yer alır.

Ben Onu Çok Sevdim maalesef başarılı olamadı başlarken de umudum yoktu açıkcası bakalım haftaya yükselme şansı var aslında maç yok.

Kanal D Salı gününe Çalıkuşu dizisini yayınlayacak bakalım Güneşi Beklerken'in yerini doldurabilecek mi.

Aşkın Bedeli yükselişte gibi.

Benim İçin Üzülme özetsiz başladı ancak iyi başlamış. Haftaya Çalıkuşu başlayınca ne yapacak göreceğiz.

Haftaya O Ses Türkiye başlıyor bakalım nasıl reytingler alacak haftaya göreceğiz.

Maç özellikle ab grubunda uçmuş.
Güneşi Beklerken maça rağmen yine müthiş gitmiş. Tahmin ettiğim gibi iki grupta da ikinci sırada yer almayı başarmış. :)
Benim için Üzülme totalde fena gitmemiş ab'si ise çok da kötü sayılmaz. Haftaya uzun özetle yükselir.
Seksenler hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Bakalım yükselebilecek mi bu sezon?
Ben Onu Çok Sevdim totalde ilk 30'a giremiyormuş, ab'de 10.sırada yer almış. Her zaman söylediğim gibi yakından yayından kalkacaktır.

Hani sen Ab'ye önem veriyordun dün öyle diyordun şimdi Total'ci oldun çok ilginç. :kiki:
haci sen herseyi kartiriyon))) ben sadece abye önem vermiyorum total ve ab ayni onemde. biz senle ne konustuk. kelime oyunu reyting için yetersiz diye. yeni studiyo bosa gitti diye. ab surda önemli totali yuksek ama absi dusuk olan yapimlar zarar etirir. biu de böyle yapimlardan. ab sadece maliyette onemi vardir.

simdi benim neci oldugumu anladin mi) ))

Dun mac oldugu icin yine dizi reytingleri normalden dusuk
Gunesi Beklerken ama iyi gitmis mac olmasa daha yuksek gelcekdi reytingi
Benim icin uzulme ozetsiz ama iyi baslamis dahada artacakdir
Seksenler gecen hafta a\b`de 4u gecememisdi bu hafta maca ragmen 5`e yaklasmis oda git gide toparliycek umudu kesmemek lazim cunki gunesi beklerken pazara gitdi calikusu ne reyting alicak bilmiyoz
iki dunya arasinda totalde ucuyor bu nr yaa gunnluk dizi ama super tebrikler

Duruma bakıyorum da salı günü bitmiş,Acun Ilıcalı ve çalıkuşu hareketlendirir bu günü,iyi bir yarış olur.

Kimse Gb kız dizisi dediğimde kızmasın valla sonuçlar apaçık gösteriyor. :)

Erkekler ya evde maça akmış ya da dışarda izlemeye gitmiş. En çok Seksenler çuvallamış.

Evde kalan anneler çocuklarıyla birlite önce Biü ardından Gb'ye akmış. :)

Bunda kızacak bi şey yok rakamlar bunu gösteriyor...

biü gayet iyi başlamış üstelik çok çok erken ve özetsiz başlamasına rağmen haftaya 6 yı geçer rahat
ekip1 çok iyi başlamış beklemezdim
iki dünya arasında uçuşa geçti iyice günlük dizilerin kralı harika dizi

https://fav10.net/forum/threads/benim-İçin-Üzülme-1-hafta-ertelendi.199416/page-5
konuya dikkat @mrt-06 :D

sana maçtan dolayı özetsiz başlayacak dediğimde mantık falan filan demiştin aga gördün mü mantığı :D özetsizi bırak 7.45 de başlamış üstelik bu işleri biliyoruz az çok :)

benim mesaj;güzel kardeşim sevgili dostum anlamak mı istemiyosun sen bu hafta başlasaydı kötü reytingle başlayabilme ihtimali yüksek milli maçtan dolayı ve öyle olsaydı öbür haftada maç var işi biterdi 2 haftada böyle erteleyerek en azından 1 hafta maçla çakışır o da 21.45 te zaten özetsiz başlayarak onu da atlatır anlatabildim mi

senin cevap;Fanlıkla ilgisiz yok ne fanı? Benim İçin Üzülme sence özetsiz mi yayınlanır koca sezon finali yaptı gözünü yiyeim az mantık lütfen. :X

:D

Son düzenleme:
Maç uçmş güneşi beklerken iyi dayanmış pazar zirve şansı olabilir.

Seksenler maçtan çok etkileniyor bunun tek bir açıklaması olabilir Seksenler erkeklere hitab eden dizi

Maç yenilgiye rağmen uçmuş kazansaydık o zaman 30'u bile geçebilirdi.

Bu arada fark ettim de Star TV'nin gündüz kuşağı ab'de iş yapmaya başlıyor gibi. Beni Affet'in başarısı ortada , Starlife beklentilerin epey üstünde , Melek bu sezon iyi gidecek gibi Aşkın Bedeli ise yavaş yavaş yükseliş gösteriyor.

55ASKIN BEDELISTAR TV17.09.201313:34:0714:38:100,757,859,56

Calikusu kesin sali mi olacak @mrt-06 cok sacma valla ya gb salida kalsa iki grupta da garanti lider. Calikusu olmaz bence sali

Bu arada aksamki komedi filmi iyi gitmis total 16 ab 21 :D