Diziyi izlemiyorum ama yorumuna güldüm.ekip 1 nasıl bi dizi arkadaş ya hayatımda böyle kötü bi senarist görmedim her bölüm mü rehine olur be adam yeni sezona bile rehineyle başladılar izlemem bu diziyi
Diziyi izlemiyorum ama yorumuna güldüm.ekip 1 nasıl bi dizi arkadaş ya hayatımda böyle kötü bi senarist görmedim her bölüm mü rehine olur be adam yeni sezona bile rehineyle başladılar izlemem bu diziyi
Ön yargıyı kaldırıp 3-4 dakika daha izleseydin. Dizi sahnesiydi o.ekip 1 nasıl bi dizi arkadaş ya hayatımda böyle kötü bi senarist görmedim her bölüm mü rehine olur be adam yeni sezona bile rehineyle başladılar izlemem bu diziyi
merak etme ben bu diziyi başladığından beri izliyorum evde de hala açık ama ben izlemem senaristleri berbat her bölüm rehine oluyo mutlaka stv nin hemeh hemen tüm dizilerini izliyorum sayılır bikaçı hariç merak etme aga bende ön yargı falan olmazÖn yargıyı kaldırıp 3-4 dakika daha izleseydin. Dizi sahnesiydi o.
Bu sezon daha iyi olmuş bence. Ayrıca senarist 1. sezon yaptığı fazlaca rehin sahnelerine iyi gönderme yaptı.merak etme ben bu diziyi başladığından beri izliyorum evde de hala açık ama ben izlemem senaristleri berbat her bölüm rehine oluyo mutlaka stv nin hemeh hemen tüm dizilerini izliyorum sayılır bikaçı hariç merak etme aga bende ön yargı falan olmaz
kendileri de anlamış heralde evde hala izliyolar ben gördükçe izlerim artık sürekli takip etmem orası kesinBu sezon daha iyi olmuş bence. Ayrıca senarist 1. sezon yaptığı fazlaca rehin sahnelerine iyi gönderme yaptı.
Acı Hayat'taki Filiz var dizide, konuk olarak. Ayrıca gizemli olaylar da var.kendileri de anlamış heralde evde hala izliyolar ben gördükçe izlerim artık sürekli takip etmem orası kesin
diyosun neyse bakarız birazdan maç başlıyo iki dünya arasında süper aga her gün izliyorumAcı Hayat'taki Filiz var dizide, konuk olarak. Ayrıca gizemli olaylar da var.
Güneşi Beklerken yine uçmuş. Allah Aşkına bu diziyi yerinden kıpırdatmak akla mantığa uyar mı?