17 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

ekip 1 nasıl bi dizi arkadaş ya hayatımda böyle kötü bi senarist görmedim her bölüm mü rehine olur be adam :D yeni sezona bile rehineyle başladılar izlemem bu diziyi
Diziyi izlemiyorum ama yorumuna güldüm. :D

Benim icin uzulme iyi gidiyor artik anliklarda Show Tv`nin ismini ilk 2`de` gormek cok guzel :oley::Z:oley:

Ön yargıyı kaldırıp 3-4 dakika daha izleseydin. Dizi sahnesiydi o. :)
merak etme ben bu diziyi başladığından beri izliyorum evde de hala açık ama ben izlemem senaristleri berbat her bölüm rehine oluyo mutlaka stv nin hemeh hemen tüm dizilerini izliyorum sayılır bikaçı hariç merak etme aga bende ön yargı falan olmaz

ben onu çok sevdim tutmaz bu saatten sonra p2 ye atılır sonrada finish

merak etme ben bu diziyi başladığından beri izliyorum evde de hala açık ama ben izlemem senaristleri berbat her bölüm rehine oluyo mutlaka stv nin hemeh hemen tüm dizilerini izliyorum sayılır bikaçı hariç merak etme aga bende ön yargı falan olmaz
Bu sezon daha iyi olmuş bence. Ayrıca senarist 1. sezon yaptığı fazlaca rehin sahnelerine iyi gönderme yaptı. :):)

Güneşi Beklerken şova başlamış bu anlık reklam mı bilmiyorum değilse alacağı son güzel anlık olacak. :D

Benim İçin Üzülme geçtiğimiz sezona oranla reytingleri çok düşmüş ancak yinede Show TV için yarın Total'de iyi sayılabilecek oranlar alabilir.

Medcezir'imin tekrarı bile PT'lerde yeni bölümleri yayınlanan dizilerden bile daha çok izleniyor, helal olsun! :X

Güneşi Beklerken yine uçmuş. Allah Aşkına bu diziyi yerinden kıpırdatmak akla mantığa uyar mı? :(

GB reklamlara girdi Kanal D'nin hiç aklı yok maç başlamadan niye reklama giriyon.

Güneşi Beklerken yine uçmuş. Allah Aşkına bu diziyi yerinden kıpırdatmak akla mantığa uyar mı? :(

Uymaz çok yanlış bir karar olur, Dizi adeta ÖBGZK nin yerini doldurdu gittikçe Reytingleri coğalıyor, Ben Haberlerinde yalan olduğundan yanayim...

gb de hande demirdoğan oyunculuk resitai veriyor kız ögrenmiş oyunculuğu