xBUGRAx
Süper Emekli
mrt-06 post: 1387520' Alıntı:Forumda diziyi izleyen var mı bir şey sorucam.
Revan'ın dediği gibi her bölümde ölüm hastahane oluyor mu.
muhtesemyuzyil darksaal ve Buğra izliyordu bildiğim kadarıyla.mrt-06 post: 1387520' Alıntı:Forumda diziyi izleyen var mı bir şey sorucam.
mrt-06 post: 1387520' Alıntı:Forumda diziyi izleyen var mı bir şey sorucam.
Ben işin şakasındayım.
muhtesemyuzyil, darksaal ve Buğra izliyordu bildiğim kadarıyla.
muhtesemyuzyil da Salıları Starda bi şey olmadığı için el mecbur izliyordu.
Revan'ın dediği gibi her bölümde ölüm hastahane cenaze yaralanma oluyor mu.
Ara sıra
😱 Muhtesemyüzyil Star izlemiyor mu. 😱
muhtesemyuzyil, darksaal ve Buğra izliyordu bildiğim kadarıyla.
muhtesemyuzyil da Salıları Starda bi şey olmadığı için el mecbur izliyordu.
Revan'ın dediği gibi her bölümde ölüm hastahane cenaze yaralanma oluyor mu.
- - - Ekleme - - -
😱 Muhtesemyüzyil Star izlemiyor mu. 😱
Alakası yok yine izlemiycem yine hakkında ki yorumum değişmedi.
Ilk bölümde vurulma olmuştu @EveN oralarda kaldı.Dalga geçmesinde biraz haklılık payı var.Buke aglamasa bile aglak bi bakışi var
Orhan karakteri en sevdiğim karakterdi.Tv de yada tv dizi izlemek istediğimde sadece Orhanin sahneleri yeterli.O dizide en iyi oyuncu/karakter Orhan'dir.
Bu arada dizi Show'a geçti diye fazla yaglayip tuzlama
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Ama her bölümde vurulma, hastene var. Bıçaklanmayan ve ya hastaneye düşmeyen kaç kişi kaldı.
Ilk bölümde vurulma olmuştu @EveN oralarda kaldı.Dalga geçmesinde biraz haklılık payı var.Buke aglamasa bile aglak bi bakışi var
Orhan karakteri en sevdiğim karakterdi.Tv de yada tv dizi izlemek istediğimde sadece Orhanin sahneleri yeterli.O dizide en iyi oyuncu/karakter Orhan'dir.
Bu arada dizi Show'a geçti diye fazla yaglayip tuzlama
Inş desek mimrt-06 post: 1387550' Alıntı:Alakası yok yine izlemiycem yine hakkında ki yorumum değişmedi.
EveN post: 1387553' Alıntı:Ama her bölümde vurulma hastene var. Bıçaklanmayan ve ya hastaneye düşmeyen kaç kişi kaldı.
@mrt-06 Yalan Dünyadaki Fıratın Yazgısına benziyor. @xBUGRAx
Bu tarz yorumlara gıcık oluyorum herkesin bi izleme zevki var öyle sevdiğim kanalda diye her diziyi izlemem. 😉Forumdash post: 1387562' Alıntı:
Inş desek mi
Öyle vurulma sahneleri çok yoktu ama hep aglaktılar.abartinla beraber hak veriyorum sanada
Vurulma da olmuştu ama illa vurulma değil. Hastaneye düşmenin 100 tane yolu var.Forumdash post: 1387562' Alıntı:
Inş desek mi
Öyle vurulma sahneleri çok yoktu ama hep aglaktılar.abartinla beraber hak veriyorum sanada