"Benim İçin Üzülme" Show TV'ye Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizinin ilk haberlerinde Show TV olacaktı diye hatırlıyorum kanalı bu yüzden pek şaşırmadım. :)

mrt-06 post: 1387520' Alıntı:
Forumda diziyi izleyen var mı bir şey sorucam.
muhtesemyuzyil darksaal ve Buğra izliyordu bildiğim kadarıyla.

muhtesemyuzyil da Salıları Starda bi şey olmadığı için el mecbur izliyordu. :X

Revan'ın dediği gibi her bölümde ölüm hastahane oluyor mu.
Ben işin şakasındayım.

Cenaze derken ağlamalarını falan kast ediyorum. Başla ilk bölümden fragmanlarını izle. Dizide herkes içi çıkana kadar ağlıyor sanırsın cenaze var. Her fragmanda Buke mi ne mutlaka ağlıyor. Her bölüm birinin başına bi şey geliyor, herkes ağlıyor. :X Ne bitmez çileleri varmış. :D

muhtesemyuzyil, darksaal ve Buğra izliyordu bildiğim kadarıyla.

Revan'ın dediği gibi her bölümde ölüm hastahane cenaze yaralanma oluyor mu.

- - - Ekleme - - -

muhtesemyuzyil, darksaal ve Buğra izliyordu bildiğim kadarıyla.

😱 Muhtesemyüzyil Star izlemiyor mu. 😱

Revan'ın dediği gibi her bölümde ölüm hastahane cenaze yaralanma oluyor mu.

- - - Ekleme - - -

😱 Muhtesemyüzyil Star izlemiyor mu. 😱

Hayır ne alakası var, aşk ve dramı çok bol bir dizi. Aile hikayesi ve ağır bir aşk hikayesini anlatıyor..

Revan'ın dediği gibi her bölümde ölüm hastahane oluyor mu.

Ilk bölümde vurulma olmuştu @EveN oralarda kaldı.Dalga geçmesinde biraz haklılık payı var.Buke aglamasa bile aglak bi bakışi var:A

Orhan karakteri en sevdiğim karakterdi.Tv de yada tv dizi izlemek istediğimde sadece Orhanin sahneleri yeterli.O dizide en iyi oyuncu/karakter Orhan'dir.

Bu arada dizi Show'a geçti diye fazla yaglayip tuzlama:A

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Ilk bölümde vurulma olmuştu @EveN oralarda kaldı.Dalga geçmesinde biraz haklılık payı var.Buke aglamasa bile aglak bi bakışi var:A

Orhan karakteri en sevdiğim karakterdi.Tv de yada tv dizi izlemek istediğimde sadece Orhanin sahneleri yeterli.O dizide en iyi oyuncu/karakter Orhan'dir.

Alakası yok yine izlemiycem yine hakkında ki yorumum değişmedi. :T:

Ama her bölümde vurulma, hastene var. Bıçaklanmayan ve ya hastaneye düşmeyen kaç kişi kaldı.

@mrt-06 Yalan Dünyadaki Fıratın Yazgısına benziyor. :A @xBUGRAx

mrt-06 post: 1387550' Alıntı:
Alakası yok yine izlemiycem yine hakkında ki yorumum değişmedi. :T:
Inş desek mi:X
EveN post: 1387553' Alıntı:
Ama her bölümde vurulma hastene var. Bıçaklanmayan ve ya hastaneye düşmeyen kaç kişi kaldı.

@mrt-06 Yalan Dünyadaki Fıratın Yazgısına benziyor. :A @xBUGRAx

Öyle vurulma sahneleri çok yoktu ama hep aglaktılar.abartinla beraber hak veriyorum sanada:)

Forumdash post: 1387562' Alıntı:

Öyle vurulma sahneleri çok yoktu ama hep aglaktılar.abartinla beraber hak veriyorum sanada:)

Bu tarz yorumlara gıcık oluyorum herkesin bi izleme zevki var öyle sevdiğim kanalda diye her diziyi izlemem. 😉

Bence Boyut Film dizileri tam atv'lik. Babalar ve Evlatlar atv'de olsa tutardı. Boyut Film ile aralarında sorun yoktur umarım çalışmaya devam ederler.. :)

Forumdash post: 1387562' Alıntı:

Vurulma da olmuştu ama illa vurulma değil. Hastaneye düşmenin 100 tane yolu var.

Bir seferinde oğlan bıçaklanmıştı sezon finalinde araba takla atmıştı. Daha neler neler izlemediğim için bilmiyorum ama kesin vardır daha.

Bu tür hikayeler bana pek inandırıcı gelmiyor. 1 senede insanın bu kadar çok şey gelebilir mi başına?

Bi suyu Vadiye benziyor. :D