"Benim İçin Üzülme" Show TV'ye Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1e1k bile ab bundan daha iyi ama total dizisi zaten 5 6 arasi donmeye devam eder e

mrt-06 post: 1387565' Alıntı:
Bu tarz yorumlara gıcık oluyorum herkesin bi izleme zevki var öyle sevdiğim kanalda diye her diziyi izlemem. 😉

!!!!!!

Takılmıştım sadece :) "atarergen"e bağlamaya gerek yoktu. Neyse gün olur devran döner elbet bu mesaj karşına çıkar😉

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Forumdash post: 1387583' Alıntı:

!!!!!!

Takılmıştım sadece :) "atarergen"e bağlamaya gerek yoktu. Neyse gün olur devran döner elbet bu mesaj karşına çıkar😉

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Görücez. :D

Μαнoni post: 1387580' Alıntı:
1e1k bile ab bundan daha iyi ama total dizisi zaten 5 6 arasi donmeye devam eder e
1 Erkek 1 Kadını her diziyle kıyaslama. Reytingi çoğu diziden az ama kalite olarak çoğu diziden üstün.

- - - Ekleme - - -

@mrt-06 İster istemez bakacaksın. Acaba kanala nasıl yakıştı logoda nasıl durdu diye. Ben bile UEK`ya FOX`a geçerken bakmıştım. :D

EveN post: 1387588' Alıntı:
1 Erkek 1 Kadını her diziyle kıyaslama. Reytingi çoğu diziden az ama kalite olarak çoğu diziden üstün.

- - - Ekleme - - -

@mrt-06 İster istemez bakacaksın. Acaba kanala nasıl yakıştı logoda nasıl durdu diye. Ben bile UEK`ya FOX`a geçerken bakmıştım. :D
Orası öyle ama izlemem zaten sınav dönemim bi Muhteşem Yüzyıl bir de Pis Yedili başka dizi izlemem gibi.

Ece Yorenc Yakında Duyurur Çağatayın Dizisi Salıya Gelme İhtimali Yüksek :) Fatihte gelsin :D kavga çıksın

mrt-06 post: 1387593' Alıntı:
Orası öyle ama izlemem zaten sınav dönemim bi Muhteşem Yüzyıl bir de Pis Yedili başka dizi izlemem gibi.
Pis Yedilinin yeni sezona kalacağını düşünüyormusun ki? :q

Kaç sene okuyacaklar bunlar. Başladığında 7. sınıftamıydılar yani? :D

- - - Ekleme - - -

Μαнoni post: 1387598' Alıntı:
Ece Yorenc Yakında Duyurur Çağatayın Dizisi Salıya Gelme İhtimali Yüksek :) Fatihte gelsin :D kavga çıksın
Umarım Serenay ve Çağatayın dizisi haftasonu olur diyeceğim ama Acun var. Haftasonu şöyle güzel bi gençlik dizisi izleseydik.

EveN post: 1387599' Alıntı:
Pis Yedilinin yeni sezona kalacağını düşünüyormusun ki? :q

Kaç sene okuyacaklar bunlar. Başladığında 7. sınıftamıydılar yani? :D

- - - Ekleme - - -

Umarım Serenay ve Çağatayın dizisi haftasonu olur diyeceğim ama Acun var. Haftasonu şöyle güzel bi gençlik dizisi izleseydik.
Daha 10. sınıftalar Revan 2 sene daha var.

mrt-06 post: 1387619' Alıntı:
Daha 10. sınıftalar Revan 2 sene daha var.
İlk bölümlerini izlemiştim. Bu çocukları 10C`ye verelim demişti. Normalde 11. sınıfta olmaları gerekiyor.

Sen de abarttın iyice. Ne yani başlarken 9. sınıftamıydılar? Bayrampaşalı o cüsse ile Orço o yaşlılığı ile 9. sınıfmıydı yani? Ben senden daha dikkatli seyrediyorum diziyi. :D

11/C bence de. @mrt-06
Rüzgar ne kadar benzemese de.Nedense bir türlü ısınamadım bu çocuğa.:(

EveN post: 1387631' Alıntı:
İlk bölümlerini izlemiştim. Bu çocukları 10C`ye verelim demişti. Normalde 11. sınıfta olmaları gerekiyor.

Sen de abarttın iyice. Ne yani başlarken 9. sınıftamıydılar? Bayrampaşalı o cüsse ile Orço o yaşlılığı ile 9. sınıfmıydı yani? Ben senden daha dikkatli seyrediyorum diziyi. :D

Reytinger post: 1387655' Alıntı:
11/C bence de. @mrt-06
Rüzgar ne kadar benzemese de.Nedense bir türlü ısınamadım bu çocuğa.:(
Geçen kitap vardı masanın üstünde 10. sınıf kitabıydı yanlış hatırlamıyorsam.

mrt-06 post: 1387659' Alıntı:
Bunlar karne almadı değil mi??
O zaman 10.sınıf olabilirler belki kitap yanlış kitaptır.:D

Reytinger post: 1387667' Alıntı:
Mantık olarak 11 doğru olmalı.:D :D
Neyse onların okulu değişiktir.:D :D
Onların dersi tenefüsünden daha kısa.

:F :F

- - - Ekleme - - -

Anca müfredat bitiyordur.

Bence TOTAL grubunda yine başarılı olur..

Kışın devam eden okulun yazında devam etmesine şaşırmıyosun 10. sınıf kitapına mı şaşırıyosun? :D

Başlarken çok net hatırlıyorum 10 C diyordu sınıflarına. Hadi 10 neyse de Kadir Doğulunun 9. sınıf olma şansı var mı sence? Hele Orçonun? Küçülsünler de cebime girsinler. :D

- - - Ekleme - - -

Kışın devam eden okulun yazında devam etmesine şaşırmıyosun 10. sınıf kitapına mı şaşırıyosun? :D

Başlarken çok net hatırlıyorum 10 C diyordu sınıflarına. Hadi 10 neyse de Kadir Doğulunun 9. sınıf olma şansı var mı sence? Hele Orçonun? Küçülsünler de cebime girsinler. :D

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken'de ki adamda 30 yaşında gibi duruyor ben bi şey diyor muyum. 😉 :D