mrt-06 post: 1387565' Alıntı:Bu tarz yorumlara gıcık oluyorum herkesin bi izleme zevki var öyle sevdiğim kanalda diye her diziyi izlemem. 😉
Babalar ve Evlatları nerde olsa tutmazdı bence. Pek dram değildi gibi o.Bence Boyut Film dizileri tam atv'lik. Babalar ve Evlatlar atv'de olsa tutardı. Boyut Film ile aralarında sorun yoktur umarım çalışmaya devam ederler..
Görücez.Forumdash post: 1387583' Alıntı:
!!!!!!
Takılmıştım sadece "atarergen"e bağlamaya gerek yoktu. Neyse gün olur devran döner elbet bu mesaj karşına çıkar😉
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
1 Erkek 1 Kadını her diziyle kıyaslama. Reytingi çoğu diziden az ama kalite olarak çoğu diziden üstün.Μαнoni post: 1387580' Alıntı:1e1k bile ab bundan daha iyi ama total dizisi zaten 5 6 arasi donmeye devam eder e
Orası öyle ama izlemem zaten sınav dönemim bi Muhteşem Yüzyıl bir de Pis Yedili başka dizi izlemem gibi.EveN post: 1387588' Alıntı:1 Erkek 1 Kadını her diziyle kıyaslama. Reytingi çoğu diziden az ama kalite olarak çoğu diziden üstün.
- - - Ekleme - - -
@mrt-06 İster istemez bakacaksın. Acaba kanala nasıl yakıştı logoda nasıl durdu diye. Ben bile UEK`ya FOX`a geçerken bakmıştım.
Pis Yedilinin yeni sezona kalacağını düşünüyormusun ki? :qmrt-06 post: 1387593' Alıntı:Orası öyle ama izlemem zaten sınav dönemim bi Muhteşem Yüzyıl bir de Pis Yedili başka dizi izlemem gibi.
Umarım Serenay ve Çağatayın dizisi haftasonu olur diyeceğim ama Acun var. Haftasonu şöyle güzel bi gençlik dizisi izleseydik.Μαнoni post: 1387598' Alıntı:Ece Yorenc Yakında Duyurur Çağatayın Dizisi Salıya Gelme İhtimali Yüksek Fatihte gelsin kavga çıksın
Daha 10. sınıftalar Revan 2 sene daha var.EveN post: 1387599' Alıntı:Pis Yedilinin yeni sezona kalacağını düşünüyormusun ki? :q
Kaç sene okuyacaklar bunlar. Başladığında 7. sınıftamıydılar yani?
- - - Ekleme - - -
Umarım Serenay ve Çağatayın dizisi haftasonu olur diyeceğim ama Acun var. Haftasonu şöyle güzel bi gençlik dizisi izleseydik.
İlk bölümlerini izlemiştim. Bu çocukları 10C`ye verelim demişti. Normalde 11. sınıfta olmaları gerekiyor.mrt-06 post: 1387619' Alıntı:Daha 10. sınıftalar Revan 2 sene daha var.
EveN post: 1387631' Alıntı:İlk bölümlerini izlemiştim. Bu çocukları 10C`ye verelim demişti. Normalde 11. sınıfta olmaları gerekiyor.
Sen de abarttın iyice. Ne yani başlarken 9. sınıftamıydılar? Bayrampaşalı o cüsse ile Orço o yaşlılığı ile 9. sınıfmıydı yani? Ben senden daha dikkatli seyrediyorum diziyi.
Geçen kitap vardı masanın üstünde 10. sınıf kitabıydı yanlış hatırlamıyorsam.Reytinger post: 1387655' Alıntı:11/C bence de. @mrt-06
Rüzgar ne kadar benzemese de.Nedense bir türlü ısınamadım bu çocuğa.
Bunlar karne almadı değil mi??mrt-06 post: 1387659' Alıntı:Geçen kitap vardı masanın üstünde 10. sınıf kitabıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Zannetmem.Reytinger post: 1387662' Alıntı:Bunlar karne almadı değil mi??
O zaman 10.sınıf olabilirler belki kitap yanlış kitaptır.
Mantık olarak 11 doğru olmalı.mrt-06 post: 1387665' Alıntı:Zannetmem.
Onların dersi tenefüsünden daha kısa.Reytinger post: 1387667' Alıntı:Mantık olarak 11 doğru olmalı.
Neyse onların okulu değişiktir.
Dersin yarısı da teneffüs.mrt-06 post: 1387674' Alıntı:Onların dersi tenefüsünden daha kısa.
- - - Ekleme - - -
Anca müfredat bitiyordur.
Kışın devam eden okulun yazında devam etmesine şaşırmıyosun 10. sınıf kitapına mı şaşırıyosun?mrt-06 post: 1387659' Alıntı:Geçen kitap vardı masanın üstünde 10. sınıf kitabıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Kışın devam eden okulun yazında devam etmesine şaşırmıyosun 10. sınıf kitapına mı şaşırıyosun?mrt-06 post: 1387659' Alıntı:Geçen kitap vardı masanın üstünde 10. sınıf kitabıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Güneşi Beklerken'de ki adamda 30 yaşında gibi duruyor ben bi şey diyor muyum. 😉
Kışın devam eden okulun yazında devam etmesine şaşırmıyosun 10. sınıf kitapına mı şaşırıyosun?
Başlarken çok net hatırlıyorum 10 C diyordu sınıflarına. Hadi 10 neyse de Kadir Doğulunun 9. sınıf olma şansı var mı sence? Hele Orçonun? Küçülsünler de cebime girsinler.
- - - Ekleme - - -
Kışın devam eden okulun yazında devam etmesine şaşırmıyosun 10. sınıf kitapına mı şaşırıyosun?
Başlarken çok net hatırlıyorum 10 C diyordu sınıflarına. Hadi 10 neyse de Kadir Doğulunun 9. sınıf olma şansı var mı sence? Hele Orçonun? Küçülsünler de cebime girsinler.