Transferleri asla desteklemem bunu iyi biliyorsun ama yıllarca Show TV üretti diğer kanallar üstüne yattı ATV'de ki Kim Milyoner Olmak İster , Kurtlar Vadisi Pusu.... Star TV çok farklı Muhteşem Yüzyıl , Acun , Beni Affet üstelik dizilerin yanın Show TV'den iç yapımlar ekibinden program yapımcılarından bile transfer etti Star TV o lekeyi benim gözümde hiç bir zaman atamaycak.@mrt-06 Star'ı çok lekeledin başkasının emeğini yiyor diye galiba Show da aynısını yapıyor.
Show da yapmasaydı keşke. Ben Kanal D`den sonra Show Tv`yi de uzun süredir trnasfer yapmayan kanal listesine almıştım ama toparlanmak için yaptı herhalde.
Transferleri asla desteklemem bunu iyi biliyorsun ama yıllarca Show TV üretti diğer kanallar üstüne yattı ATV'de ki Kim Milyoner Olmak İster , Kurtlar Vadisi Pusu.... Star TV çok farklı Muhteşem Yüzyıl , Acun , Beni Affet üstelik dizilerin yanın Show TV'den iç yapımlar ekibinden program yapımcılarından bile transfer etti Star TV o lekeyi benim gözümde hiç bir zaman atamaycak.
Revan bu sezon kendi yapımlarının yanında tutmuş yapımlarıda kendine katması lazım çünkü insanlar Show TV'de dizi izlemeyi unuttu tıpkı Star TV gibi. Ama bu transfer olmadı bence 2. sezon düşer gibime geliyor.
Show da yapmasaydı keşke. Ben Kanal D`den sonra Show Tv`yi de uzun süredir trnasfer yapmayan kanal listesine almıştım ama toparlanmak için yaptı herhalde.
Ben de yapsın diyorum zaten yükselmek için mecbur.
Revan bu sezon kendi yapımlarının yanında tutmuş yapımlarıda kendine katması lazım çünkü insanlar Show TV'de dizi izlemeyi unuttu tıpkı Star TV gibi. Ama bu transfer olmadı bence 2. sezon düşer gibime geliyor.
Kurtlar Vadisi Pusu ATV ile anlaştı galiba yeni sezon için. @XanTierEveN post: 1387438' Alıntı:Ben de yapsın diyorum zaten yükselmek için mecbur.
Ama tıpkı Kanal D gibi uzun süredir transfersiz yürüyordu. Kendi ürettiği ve efsane olan kaç tane yapım var. Yine aynısını yapsaydı keşke.
Benim İçin Üzülmeyi değil de kendi yarattığı Kurtlar Vadisini transfer etse işte bu transfer sayılmazdı. Geri almak sayılırdı.
mrt-06 post: 1387440' Alıntı:Kurtlar Vadisi Pusu ATV ile anlaştı galiba yeni sezon için. @XanTier
Kurtlar Vadisi Pusu ATV ile anlaştı galiba yeni sezon için. @XanTier
Kesin bir şey yok henüz.
Ne zaman kesinleşti ki?? Birkaç haber çıktı ama kesin değildi sanki?
Yeni sezonda da ATV'de olacak.
XanTier post: 1387458' Alıntı:Ne zaman kesinleşti ki?? Birkaç haber çıktı ama kesin değildi sanki?
Pana açıklama yapmadı ki Yazete'de de yayınlanmadı ki.
2. sayfa çoğu kez şaşırıyor sağlam değil ama yine ATV'de olur bence de.
2.Sayfa'da açıkladılar, sağlam kaynak. Yeni sezonda atv'de