Ben bu zamana kadar görmedimBen Okan için dedim yani o kadar kibar davranmasını beklemiyordum. Laf sokar nasılsa Türkçe bilmiyorlar diye bekledim ben.
Ben bu zamana kadar görmedimBen Okan için dedim yani o kadar kibar davranmasını beklemiyordum. Laf sokar nasılsa Türkçe bilmiyorlar diye bekledim ben.
Daha önce oldu diye hatırlıyorum ben. Genelde Beyaz daha çok yapıyor bunu ama Okan'da yapmıştı diye hatırlıyorum ben.Ben bu zamana kadar görmedimAma çevirmene takılsaydı iyi olurduKendisi ingilizce bilmediğinden çevirmenle de dalga geçemiyor işidir diyip onada kibar davranıyor
Evet Beyaz yapıyor kendisi ingilizceyi bi türlü ögrenemediği içinDaha önce oldu diye hatırlıyorum ben. Genelde Beyaz daha çok yapıyor bunu ama Okan'da yapmıştı diye hatırlıyorum ben.
Medya Arkası'nda Su Gibi'yi gösteriyorlar. Koptum. @xBUGRAxEvet Beyaz yapıyor kendisi ingilizceyi bi türlü ögrenemediği içinKendisiyle dalga geçiyor
Pardon. Esra Erol işte, karıştırdım programları.Su Gibi? 😱
Pardon. Esra Erol işte, karıştırdım programları.
Genelde Fox ve Evlilik Programı deyince akla Su Gibi geliyor da.
Yalnız kadının ağlaması ve Esra Erol'un araya girmesi krize soktu ya.
Gerçekten Kanal D niye görmüyor bunu?Aslında Gülse Avrupa Yakası'ndan sonra çarşambadan başka güne geçmeseydiÇarşambaya geri dönse yine izlenirAB'si yine 8-9'ları görürdü
carsambaya sevdaluk gelecek bosuna hayal kurma iki grupta da zirvedeGerçekten Kanal D niye görmüyor bunu?
Geçen sene Cuma bomboştu sürekli Cumaya geçsin dedim almadılar. 5 reyting alan A/B`de 1. oluyordu. Bu sene Cuma doldu Cumaya aldılar.
Şimdi Çarşamba uygun. Çünkü Muhteşemden başka elle tutulur bir rakip yok. Muhteşemin özeti de 5 alıyor. Yalan Dünya banko 2. olur o gün. Muhteşem bittikten sonra zirveye çıkar. Totali de düzelir. Evet Kanal D al Çarşambaya son kararım.
La sen böyle zirve dedikçe 3 Reyting'te kalacak ondan korkuyorum.carsambaya sevdaluk gelecek bosuna hayal kurma iki grupta da zirvede
sevdaluk icin toteme gerek yok direk 10 ratingLa sen böyle zirve dedikçe 3 Reyting'te kalacak ondan korkuyorum.
sevdaluk mucarsambaya sevdaluk gelecek bosuna hayal kurma iki grupta da zirvede
Kiskirtma beni sevdaluk ofsaytsa kurtlar vadisi pusu 1. Dereceden gol tehlikesini kasti faulle engellemekten kirmizi karttirsevdaluk muilk 10 a giremez boşa hayaller kurmayın ismi ofsayt
gol tehlikesi değil gol oldu golKiskirtma beni sevdaluk ofsaytsa kurtlar vadisi pusu 1. Dereceden gol tehlikesini kasti faulle engellemekten kirmizi karttir
Ratingler aky yuzunden coktu dun cok coştuk@mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?