TNS -> Ayarlar -> Reytingleri düşür -> Reytingleri yükselt -> Total dizisini A/B dizisi yap -> A/B dizisinin A/B`sini dip yap -> Kanal D'nin yüksek reytingli yapımı kaldı mı diye kontrol et -> Yüksek kalanları düşürmeyi unutma -> Ayarlarınız kaydedildi -> Reytingleri yayınla -> Çıkış yap -> Kahveni yudumla.
TNS -> Ayarlar -> Reytingleri düşür -> Reytingleri yükselt -> Total dizisini A/B dizisi yap -> A/B dizisinin A/B`sini dip yap -> Kanal D'nin yüksek reytingli yapımı kaldı mı diye kontrol et -> Yüksek kalanları düşürmeyi unutma -> Ayarlarınız kaydedildi -> Reytingleri yayınla -> Çıkış yap -> Kahveni yudumla.
kanal dnin düşmesi fena zoruna gitmiş senin hayallere bak hahaha aydın doğan seni nasıl görmez harcanıyosun burda )))TNS -> Ayarlar -> Reytingleri düşür -> Reytingleri yükselt -> Total dizisini A/B dizisi yap -> A/B dizisinin A/B`sini dip yap -> Kanal D'nin yüksek reytingli yapımı kaldı mı diye kontrol et -> Yüksek kalanları düşürmeyi unutma -> Ayarlarınız kaydedildi -> Reytingleri yayınla -> Çıkış yap -> Kahveni yudumla.
Bence de harcanıyorum. Gerçekleri gören bir kaç kişiden biriyim.kanal dnin düşmesi fena zoruna gitmiş senin hayallere bak hahaha aydın doğan seni nasıl görmez harcanıyosun burda )))
Şaşırdım.Nasılda mutlu olmuş.
gerçekler harbi komik adamsın ya kendi kafanda kurduklarını gerçek olarak görmen süper bişey sen gerçekten inanıyon mu kanal d nin bu berbat dizilerle reyting alacağınaBence de harcanıyorum. Gerçekleri gören bir kaç kişiden biriyim.
sonuçlar nerde?
erkenmi geldik
Evet hemde çok erken destere
madem bu kadar kolay niye hala yayinlanmadiTNS -> Ayarlar -> Reytingleri düşür -> Reytingleri yükselt -> Total dizisini A/B dizisi yap -> A/B dizisinin A/B`sini dip yap -> Kanal D'nin yüksek reytingli yapımı kaldı mı diye kontrol et -> Yüksek kalanları düşürmeyi unutma -> Ayarlarınız kaydedildi -> Reytingleri yayınla -> Çıkış yap -> Kahveni yudumla.
pazar pazar uykumuzuda böldük sonuca bakalım diye olmadı neyse sonra gelirim
bugünün saraylısı birinciliği aldı mı diye bakacaktım başka merak ettiğim bişey yok
Aynen ya bende erkenden uyandım.pazar pazar uykumuzuda böldük sonuca bakalım diye olmadı neyse sonra gelirim
bugünün saraylısı birinciliği aldı mı diye bakacaktım başka merak ettiğim bişey yok
Ben de.Adını Kalbime Yazdım'ın reytinglerini çok merak ediyorum..